10.2. Tahy
Převážně šmrdlání kladek, průser byl v tom, že mi úplně ztuhlo rameno, pořád sem to nemohl rozhýbat nebo rozmasírovat a uvolnilo se mě to až u závěrečné aerobky. Budu muset udělat dvě věci: 1.) dát si kratší pauzu, 2.) změnit trénink a to tak abych nezatěžoval ramena každý den. Takže logicky z toho vychází buď FB, nebo upper/lower split. Škoda...
Benchpress (lehce decline - kotouč):
5/ 50, 60, 70, 80, 85, 90
+ o přestávkách zadní delty s expandérem
Rehab ramen + švihadlo
To nebyla zrovna dlouhá pauza , ještě to není úplně OK, příště projedu jen spodek těla a rehabilitaci a pak se uvidí.
Dřepy byly pocitově po delší době fajn
No a protože jsem kretén a bylo by zbytečné to dlouze vysvětlovat tak jen zkonstatuji, že dneska mám rameno teprve na sračky, protože jsem dělal co jsem neměl a neuvědomil si to.
Dneska byla jen procházka, zítra chci na hory a v neděli dám volno a budu se jen modlit abych už byl v pondělí fit.
Jsem vůl a měl bych to mít napsané na čele abych to viděl v posilovně v zrcadle...
Poslední dva měsíce jsem trénoval hodně dynamiku a techniku, pak trochu marodil a pak trochu peakoval...Dostal jsem se na:
benchpress - 105kg,
squat - 125kg (rezervu si netroufám odhadnout, nikdo mě nehlídá a nemám takové koule :D)
deadlift - 150kg (s rezervou a bez opasku)
military press - 70kg (s rezervou)
No a protože vím, že se Draperovi stýská po čtení mého super truper nudného Wendlerovského logu, tak jsem se rozhodl, že mu udělám radost a zase tu flákárnu pojedu a budu mu to tu poctivě psát, aby se měl čemu posmívat.
V pondělí jdu na věc, takže ještě jednou pro ty co to nepochopili:
Smyslem mého logu bude dělat málo sérií, málo opakování v malé intenzitě, co nejméně se zpotit a hlavně Vás unudit tunou keců
Naposledy upravil Vidlák dne út květen 07, 2013 3:46 pm, celkově upraveno 1 krát
ABS (Cizo + dragon flag - spouštění):
12+1/ x - x - x
Čelní dřep mi dneska moc nešel, ale ze začátku jsem byl celkem nesvůj po dvoudenní pauze. Momentální maxko je 115kg, jinak poslední PR na pushpressu je 85kg, ale ještě nevím jestli v něm budu pokračovat nebo pojedu jen odpočinkově tlaky s JČ.
Chci teď chodit 5x týdně, 3x tahat, 2x tlakovat a 4-5x týdně dřepovat podle chuti.
Jinak rád bych splašil nějakou gumu na bench. Nemám k dispozici silovou klec a jediné, co jsem viděl je to co používá Eric ve videu*. Nevíte někdo kde by se dala splašit vhodně dlouhá/silná guma, která by plnila tento účel? Děkuji za případnou pomoc.
*
Naposledy upravil Vidlák dne po květen 13, 2013 3:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Já bych to zas tak ve všem nekritizoval. Pár šikovných kluků se tam najde a třeba já se tam pár věcí okolo tréninku přiučil a jsem za to rád.
Ale to jak tam bulíkujou s těmi jejich zázraky to je fakt hnus a souhlasím, že by měli raději nějak rozumně jíst
Nějak jsem zapomněl že DC série má být složená ze 3 sérií, dal jsem hold o jednu víc, ale nezabilo mě to
Benchovalo se pěkně, ale byl jsem tam úplně sám, takže všechno jsem musel jet s rezervou. Dřepy byly celkem porod po včerejšku, hl rumuni byli znát...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru