| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dejvid007
|
Zaslal: ne září 16, 2012 5:54 pm Předmět: Cviky na ramena(NE tlaky) |
|
|
Zdravím,
dozvěděl jsem se, že není moudré dávat do jednoho treninku bench a k tomu tlaky na ramena.Tak bych Vás chtěl poprosit o nějaký tipy. Beru vše,krom různých tlaků.
Kdyby jste mi jich pár vypsali budu vděčný. Už mám v treninku přítahy činky k bradě.
A prosím cviky objemové.
Díky mockrát!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Foresten

|
Zaslal: ne září 16, 2012 6:06 pm Předmět: |
|
|
Proc by se nemelo davat k benchi tlak na ramena ? Naopak to je vhodnejsi, protoze odjedes ramena v jednom dni a potom maji vice casu na regeneraci.
K dotazu - na predni delty predpazovani, dalsi zasobnik cviku treba na exrx webu treba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po únor 11, 2013 8:09 pm Předmět: |
|
|
Menší dotaz na znalé cvičence a cvičenkyně. Upažování v předklonu, jaká by měla být technika, mohl byste mi sem někdo hodit vide někde z YT? Teď jsem v posilce viděl, jak to jel borec stylem, že jel ruce nahoru a malíčky rukou měl jakoby nahoru, zkusil jsem to a cítil jsem to podstatně víc, jen nevím jestli tam, kde bych měl _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: po únor 11, 2013 8:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po únor 11, 2013 8:46 pm Předmět: |
|
|
ked ides ramena a bench v jednom treningu, sice skor zregenerujes, ale druhy cvik uz za vela stat nebude. Inak paradny cvik na ramena su aj hand standing push ups. Urcite 100x prinosnejsie ako rozne rozpazky (nic v zlom proti rozpazkam)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po únor 11, 2013 8:47 pm Předmět: |
|
|
pokud bys chtěl něco izolovanějšího, zkus skoro zapomenuté tlaky podhmatem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po únor 11, 2013 9:47 pm Předmět: |
|
|
Mně ani moc nejde o objem (tam mám Military a tlaky s JČ), ale něco na zadní ramena, proto se ptám na ty rozpažky, jinak tlaky podhmatem to zní zajímavě, nebylo by video? Co se při těch tlacích podhmatem nejvíc zapojuje? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po únor 11, 2013 10:33 pm Předmět: |
|
|
Thera band... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: po únor 11, 2013 11:02 pm Předmět: |
|
|
inverted rows - sirokym uchopom, v hornej pozicii mat tyc na urovni klucnych kosti
za mna najlepsi objemovy cvik na zadne delty _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po únor 11, 2013 11:04 pm Předmět: |
|
|
Díky, tohle vypadá dobře _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: po únor 11, 2013 11:25 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Mně ani moc nejde o objem (tam mám Military a tlaky s JČ), ale něco na zadní ramena, proto se ptám na ty rozpažky, jinak tlaky podhmatem to zní zajímavě, nebylo by video? Co se při těch tlacích podhmatem nejvíc zapojuje? |
Tlaky podhmatem jsou na předek.
Upažování se dělá dobře na kladkách, akorát se technika blbě vysvětluje.
U tohodle provedení jedou hodně mezilopatky:
http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidPosterior/DBOneArmRearLateralRaise.html
Více se dostaneš na zadní delt pokud jsou paže lehce pokrčené a pažní kost je v prodložení ramen. Přibližně jako tady, akorát v horní pozici nemusí být paže až tak pokrčené:
http://bicepsmania.com/index.php/Shoulders/DumbbellBentLateralsBent-overLateralRaises
Inverted rows jsou už zase docela komplexnější a hodně tam půjdou i další svaly. Obdobou jsou přítahy v předklonu širokým úchopem ke klíčním kostem s lokty do stran. Dobře se dělají na MP.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po únor 11, 2013 11:44 pm Předmět: |
|
|
Takhle nějak jsem to vždy jezdil právě.
A co říkáš na tohle provedení?http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidPosterior/DBLyingRearLateralRaise.html _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: út únor 12, 2013 12:13 am Předmět: |
|
|
pri upazovani v predklone je dolezite to netahat trapezami, to znamena lopatky tlacit od seba. pri upazovani v stoji zas tlacit lopatky smerom nadol _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
| |