|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Blongie007

|
Zaslal: po říjen 22, 2012 7:25 am Předmět: |
|
|
Den 28. Sobota 20/10/2012
Váha- 113,4;teplota- 36,8;ketoza- 2
08:30 3 vejce + 34g slanina
11:15 105g špekáček
13:15 80g dom.česnek pom. + 80g okurek
18:15 80g dom. sýrová roláda
20:30 144g kozy + 20g parmazán + 40g slanina Globus + 30g okurek
Celkem= 8039 KJ;101g B; 6g S; 171g T
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Blongie007

|
Zaslal: po říjen 22, 2012 7:29 am Předmět: |
|
|
Den 29. Neděle 21/10/2012
Váha- 113,8; teplota- 36,8; ketóza 2
08:30 3 vejce + 34g slanina
11:15 104g špekáčky
14:30 98g dom. sýrová roláda
17:15 100g parenica
20:30 kuřecí roláda (140g kuřecí maso + 20g sýr + 5g máslo)
Celkem= 7191 KJ; 101g B; 6g S; 142g T _________________ [img:486a1c0fe1]http://www.ketoforum.de/diet-ticker/pic/weight_loss/121150/.png[/img:486a1c0fe1]
|
|
| nahoru |
|
 |
Veruš
|
Zaslal: po únor 11, 2013 9:36 pm Předmět: |
|
|
Před chvílí jsem napsala příspěvek k tvému "Zbývá mi už jen CKD?" a až poté jsem zjistila, že už jsi někde jinde
No nic!
Upřímně...zírám jak vyoraná myš. Zdá se, že jsem měla do dnešní doby dost mlhavou představu o CKD. Z tolika tuků by se jeden pos... (promiň)
Můžu mít otázku? Nedělá ti to nějak těžko? Nebo není ti špatně, když tohle všechno jíš? Pít olej?!
Podle tvých úbytků váhy očividně hubneš, ale mě tohle přijde s prominutím jako prasečí výkrmna. Nechápu, jak se dá s tímhle hubnout, když takhle žere každý druhý obézní člověk...proč teda nejsou všichni štíhlí??
Asi o tom vím houby, ale hlava mi to prostě nebere. Nedokázala bych se naprat tučným mastným jídlem a pak jít do posilovny s pocitem, že krásně hubnu a že veškerá moje snaha není marná
Ještě to držíš? Poslední příspěvek je tu z října a mě by vážně zajímalo, jak jsi na tom dnes...s váhou, jídlem a tak
Jinak pokud to opravdu funguje tak, jak tu píšeš a ještě tě nekleplo, tak držím palce, protože taková "dieta" je asi snem každýho tlouštíka
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po únor 11, 2013 9:39 pm Předmět: |
|
|
Určitě ta dieta není snem každého tlouštíka,protože hubnutí v CKD je zabezpečeno nulovým příjmem cukrů v týdnu a u toho se většina lidí zhroutí.není to sranda a je potřeba vše přesně dodržovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Blongie007

|
Zaslal: út únor 12, 2013 8:01 am Předmět: |
|
|
Jak jsem psala jsem na uplně ketokenní dietě, tzn. že sacharidový dny už nemám. Není tam potřeba tolika tuku, ale vše se jí komplet bez příloh, maximálně 20g sacharidů denně. Stále pomalu hubnu. Momentálně jsem na 101 kg _________________ [img:486a1c0fe1]http://www.ketoforum.de/diet-ticker/pic/weight_loss/121150/.png[/img:486a1c0fe1]
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út únor 12, 2013 9:37 am Předmět: |
|
|
| Blongie007 napsal: | | Jak jsem psala jsem na uplně ketokenní dietě, tzn. že sacharidový dny už nemám. Není tam potřeba tolika tuku, ale vše se jí komplet bez příloh, maximálně 20g sacharidů denně. Stále pomalu hubnu. Momentálně jsem na 101 kg |
Asi jsi chtěla napsat ketogenní,neboli Atkinsonova dieta.Doufám,že si uvědomuješ i rizika dlouhodobějšího průběhu této diety kde jsi narozdíl od tzv. sportovní verze zcela vyřadila cukry.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út únor 12, 2013 9:37 am Předmět: |
|
|
to Veruš:
No jde vidět, že se v problematice moc neorientuješ.  Z těhle diet se nepo.... ale spíš bývá opačný problém. No a kupodivu hubnout na nich jde velmi slušně. Jinak viz Bára.
to Blongie007:
Jde vidět, že když se chce, jde všechno. Držím palce ať to šlape dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Veruš
|
Zaslal: út únor 12, 2013 3:31 pm Předmět: |
|
|
Vím, že se v tom moc neorientuju, dyť to i píšu  ale vzdělávám se!
Akorát by mě zajímalo, co udělá s tělem pár měsíců, ne-li týdnů, na téhle dietě. A nemyslím úbytek kilogramů
Upřímně do sebe budu raději pořád cpát rýži, než se krmit tučným, tučným, sladkým a pro změnu zase tučným...ale to je na každého chuti
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út únor 12, 2013 4:01 pm Předmět: |
|
|
| Veruš napsal: | Vím, že se v tom moc neorientuju, dyť to i píšu ale vzdělávám se!
Akorát by mě zajímalo, co udělá s tělem pár měsíců, ne-li týdnů, na téhle dietě. A nemyslím úbytek kilogramů
Upřímně do sebe budu raději pořád cpát rýži, než se krmit tučným, tučným, sladkým a pro změnu zase tučným...ale to je na každého chuti |
Pokud je ta dieta rozumně poskládaná a není postavená jen na konzervách a polotovarech, tak nic zlého to s tělem neudělá. Představ si, že se takhle někdy dokonce musí i stravovat děti na doporučení lékaře.
Ta tvoje rejže možná nadělá víc škody než tuky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Veruš
|
Zaslal: út únor 12, 2013 5:59 pm Předmět: |
|
|
Člověk se pořád dovídá něco nového
Vím, že to sem asi moc nepatří, ale můžu se zeptat (když už do toho tady rýpu)...neškodí tolik tuků tepnám? Nezanáší je? Protože přijímání takového množství tuků je pravý opak toho, co se tvrdí o zdravém životním stylu.
A já nejím jenom rýži, akorát tvoří zhruba 80% mýho sacharidovýho příjmu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út únor 12, 2013 6:31 pm Předmět: |
|
|
Jde o to,že pokud přijímáš větší množství tuků a jsi v ketóze,tak tělo tuk používá jako palivo a zbytek vylučuje.Spolu s ním aktivně spaluje tuk uložený.Některé národy prakticky sacharidy neznají (např. eskymáci) a žijí v pohodě,ale mají obrovské množství bílkovin a rybího tuku.Naše organismy jsou ale dlouhodobě uspůsobeny na sacharidy a proto jim ketogenní dieta v delším trvání může v horším případě ublížit.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út únor 12, 2013 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Jde o to,že pokud přijímáš větší množství tuků a jsi v ketóze,tak tělo tuk používá jako palivo a zbytek vylučuje.Spolu s ním aktivně spaluje tuk uložený.Některé národy prakticky sacharidy neznají (např. eskymáci) a žijí v pohodě,ale mají obrovské množství bílkovin a rybího tuku.Naše organismy jsou ale dlouhodobě uspůsobeny na sacharidy a proto jim ketogenní dieta v delším trvání může v horším případě ublížit. |
Tohle tu nevyřešíme, někteří odborníci tvrdí naopak, že jsme především uzpůsobeni na tuky. Zatím většinou studie věnující se nízkosacharidovým dietám (a nemusí být nutně ketogenní) potvrzují jejich neškodlivost až prospěšnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Veruš
|
Zaslal: st únor 13, 2013 5:30 pm Předmět: |
|
|
díky za odpovědi :-) zaujalo mě to, tak si o tom zjistím víc, i když osobně příznivcem asi nebudu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|