Hypertenzia: pursuing the perfection

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 41, 42, 43  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hypertenzia: pursuing the perfection  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Hypertenzia: pursuing the perfection
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hypertenzia

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 7:42 am    Předmět: vaha checkpoint Odpovědět s citátem

104,5 kg dnes rano.
ziadna slava, no pripravujem zmenu stravy, tak som zvedavy ako to pojde ked zacnem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hypertenzia

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2013 9:55 am    Předmět: aerobny dymanicky trening #4 Odpovědět s citátem

1h trening, masaker, strasne som sa snazil, ako vzdy som vsetky sety prehral, ale hral som ako o zivot. Bonus, 100 a 30 preskokov cez svihadlo, potom som uz bol nacisto mrtvy.

vaha rano 104,5

Naposledy upravil hypertenzia dne st březen 13, 2013 10:24 am, celkově upraveno 2 krát
hypertenzia

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2013 8:30 pm    Předmět: "cvicenie" vecer Odpovědět s citátem

kliky:
8x, 8x, 9x, 9x, 9x, 9x, 9x, 10x, 10x, 10x, 9x, 9x

spolu 109x
MSG

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2013 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsme u toho chlastu (taky to řeším), co je nejmíň kalorický chlastat? Asi víno, ne?
Tsunami

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2013 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co takhle nechlastat vůbec? :D
MSG

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2013 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Postupně... :-)
hypertenzia

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 7:53 am    Předmět: alkohol je svinstvo... Odpovědět s citátem

Naposledy upravil hypertenzia dne út březen 29, 2022 11:43 am, celkově upraveno 1 krát
hypertenzia

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 3:10 pm    Předmět: beh c. 95. Odpovědět s citátem

Naposledy upravil hypertenzia dne út březen 29, 2022 11:43 am, celkově upraveno 1 krát
7eVen

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
Asi 30minut čistého času sem věnoval tvému logu...a musím to nějak okomentovat
To, že si na začátku dokázal tolik uběhnout, to že uběhneš tolik teď, že si omezil až skoro vyřadil alkohol, to je sice pěkný,..ale mě by spíš zajímala strava, co jíš, kdy a kolik...
Asi hubneš,..ale víš o tom, že bereš i svaly? nebo o tom víš? To, že někdy máš 0,5kg + na váze apd. nevadí, protože svaly jsou těžší než tuk! Jinak doporučuji se vážit 1x týdně, je to hlavně kvůli psychice, nebudeš si pořád říkat "prosím prosím, ať mám teď míň" a když míň mít nebudeš, po celý den budeš mít depku...Máš teď slušnou váhu...víc čti jak o cvicích tak i o výživě a spíš choď do posilovny a taky si můžeš koupit suplementy jako je např Protein nebo BCAA (pro ochranu svalové hmoty).

Můj post bez s rezervou, taky nejsem žádný odborník, spíš takový dobroděj

ať se daří
seeya

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Veru, si o 20 kil tazsi odo mna a zozeres za den 2 mrkvicky a jeden kalerabik. Ok, tak este jablcko a ovsenu kasu. Je jasne ze tvoje telo sa potom boji pustit co i len jedno kilo lebo vie ze pride zasa len ta mrkvicka a kalerabik
Fakt, toto neni podla mna ta najlepsia cesta na chudnutie, iba si spomalujes metabolizmus.
MSG

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele, a není to běhání při týhle váze už spíš nevhodný s ohledem na klouby (kolena, kotníky (členky))? Já jsem chtěl taky pro zhubnutí běhat, ale bylo mě to rozmluvěno... teď se asi dám na takový poloběh s nordic walking...
hypertenzia

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 2:14 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

MSG napsal:
Hele, a není to běhání při týhle váze už spíš nevhodný s ohledem na klouby (kolena, kotníky (členky))? Já jsem chtěl taky pro zhubnutí běhat, ale bylo mě to rozmluvěno... teď se asi dám na takový poloběh s nordic walking...

mal som 116kg ked som zacal behat a dostal som sa az na 99,8kg
potom som ale stagnoval a priberal az na terajsich 105kg.
hypertenzia

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7eVen napsal:
Ahoj,
Asi 30minut čistého času sem věnoval tvému logu...a musím to nějak okomentovat
To, že si na začátku dokázal tolik uběhnout, to že uběhneš tolik teď, že si omezil až skoro vyřadil alkohol, to je sice pěkný,..ale mě by spíš zajímala strava, co jíš, kdy a kolik...
Asi hubneš,..ale víš o tom, že bereš i svaly? nebo o tom víš? To, že někdy máš 0,5kg + na váze apd. nevadí, protože svaly jsou těžší než tuk! Jinak doporučuji se vážit 1x týdně, je to hlavně kvůli psychice, nebudeš si pořád říkat "prosím prosím, ať mám teď míň" a když míň mít nebudeš, po celý den budeš mít depku...Máš teď slušnou váhu...víc čti jak o cvicích tak i o výživě a spíš choď do posilovny a taky si můžeš koupit suplementy jako je např Protein nebo BCAA (pro ochranu svalové hmoty).

Můj post bez s rezervou, taky nejsem žádný odborník, spíš takový dobroděj

ať se daří

ahoj, ano, viem ze chudnutie na ukor straty svalov je nespravne, strava je v mojom pripade dost neporiadna: nemam v stravovani ziadny system, ani pocet kalorii, ani zmysluplny podiel Bielk./Sach./Tuky. Doteraz som nemal silu a cas a nervy, aby som si vypracoval jedalnicek a aby som ho aj striktne dodrziaval.
Chcem zacat viac posilovat, na zaciatok 2x tyzdenne, ale je to ukrutne tazke, pretoze vsetok volny cas venujem mojim detom, hlavne malemu 6 mesacnemu.
hypertenzia

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 4:01 pm    Předmět: beh c. 96. Odpovědět s citátem

Naposledy upravil hypertenzia dne út březen 29, 2022 11:44 am, celkově upraveno 2 krát
hypertenzia

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2013 1:10 pm    Předmět: aerobny dynamicky trening #5 Odpovědět s citátem

bedminton, 1h, svizne tempo, iny sparing, skvela akcia. Hodinu som lietal ako spinava handra.
Neviem ci sa nieco zmenilo, ale zdalo sa mi ze som vladal viac ako minule. Asi to bolo o trochu kludnejsie dnes, dokonca som po dlhej dobe vyhral jeden set, inak samy vyprask....

Naposledy upravil hypertenzia dne st březen 13, 2013 10:25 am, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hypertenzia: pursuing the perfection Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 41, 42, 43  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: