|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: pá únor 15, 2013 8:24 am Předmět: |
|
|
Tak k tomuhle taky něco mám. Díky svému bratrovi jsem pochopil že tyhle uspávčky typu něco si pusť mužou přejít až někam do závislostí ........On toiž musí spát u Tv. Jede film, reklama, reklama ...reklama a pořád chrápe. Člověk může telefonovat 2m od něho a on chrápe a chrápe. Když mu někdo Tv ubere na minimum tak přestane chrápat ale spí dál........když se Tv vypne, on se ZAPNE  Tomu říkám diliňácká závislost jak prase..........
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
duke.dukem
|
Zaslal: pá únor 15, 2013 8:46 am Předmět: |
|
|
Draper: Diky za tipy na ty caje, oba zkusim.
|
|
| nahoru |
|
 |
saleb

|
Zaslal: pá únor 15, 2013 9:37 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | secret78 napsal: | | Melatonín 5mg a spiš jak malé decko :) |
Nekolikrat jsem v minulosti objednaval ze Slovenska ruzne druhy a nikdy na me nefungoval ani trochu. Nekolikrat jsem ovsem slysel, ze neni melatonin jako melatonin a ze mnohem lepe funguji melatoniny z Nemecka, Polska nebo USA.
S jakym konkretne mas zkusenosti ty?
Jinak doporucuji sypany caj z kozlika lekarskeho. Ac jsem na cajicky nikdy moc neveril, tak tenhle jediny na me fungoval. Jeste se chystam vyzkouset tenhle, take jsem na nej slysel nejake chvaly http://www.everest-ayurveda.cz/index.php?id=2&item_id=1&temp=7&products=1&prod_id=27&it=r1 Jinak klasicke caje na spani z lekarny nikdy nic...
Dalsi vec jsou leky na spani (hypnotika) a nebo stejne tak dobre a nebo mozna i lepe funguji antidepresiva, ale leky samozrejme neradim, to az v krajni pripade nebo po konzultaci s lekarem. I kdyz sam je cas od casu pouzivam uz asi 8 let a nerekl bych ,ze jsem na nich zavisly. Proste cas od casu, kdyz je potreba , tak si (klidne pouze pul tablety) vezmu. Z tech setrnejsich, ale ne primo urcenych na spani, celkem pekne funguje kinedryl, coz moc lidi nevi. 2 tablety te celkem zajimave oblbnou.
A posledni vec, ktera mne pomaha se spanim jsou jednoduche cukry, ale to samozrejme take neni reseni pro kazdeho. |
hypnotika i antidepresiva maji velkou radu negativnich ucinku a nelze je doporucit nikomu, kdo je psychicky zdravy. hypnotika navic vedou k navozeni umeleho utlumeneho spanku, bez potrebnych REM fazi, ktere jsou nutne pro regeneraci cloveka (zejmena psychickou)
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
Zaslal: pá únor 15, 2013 10:01 am Předmět: |
|
|
pár piv na usnutí ideální
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 15, 2013 10:07 am Předmět: |
|
|
Ja dost casto mivam neco podobneho, co popisoval autor v tomhle textu http://kulturistika.ronnie.cz/c-14444-vtipek-pro-mesic-unor-2013.html jakoby se mne hlavou honilo milion myslenek, jedna za druhou, vetsina naprosto nesmyslene, do toho nejaka pisnicky, co jsem treba ten den slysel... a proste totalni chaos v hlave a hlava porad jede a jede a ne se zklidnit a usnout.
seleb: leky na spani samozrejme nikomu nedoporucuji, to ze si cas od casu vezmu na spani pul diaku nebo stilnoxu se zase tak nic nedeje, protoze jak rikam, je to jednou za cas, ale co si budem povidat, v dnesni dobe jsou bohuzel celkem hojne uzivane i mladymi lidmi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: pá únor 15, 2013 10:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 15, 2013 10:38 am Předmět: |
|
|
Tablety i tinktury z kozlika jsem zkousel, ale nikdy nic nefungovalo oproti caji. V lete, kdyz byly horka, jsem ty prasky na spani bral trochu vic, prakticky kazdy den, pak jsme presel na caj z kozlika a nemusel jsem dlouhou dobu sahnout ani po jedne tablete. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá únor 15, 2013 10:42 am Předmět: |
|
|
ja kdybych vypil pred spanim caj (nebo klidne i sklenici vody), tak se spolehlive uprostred noci probudim s potrebou jit na zachod..
|
|
| nahoru |
|
 |
Actory
|
Zaslal: pá únor 15, 2013 10:45 am Předmět: |
|
|
No, dneska jsem se již vyspal lépe, díky bohu, že nemusím vstávat v 6, ale dneska jsem vstal o půl 10, což mi dost pomohlo, ono jde o to, že se za tu noc třeba 2x zbudim a než usnu, tak je to zase třeba půl hodiny, ale dneska ne .. Jinak k tréninkům mám velkou chuť a jsem při nich docela energický, ještě to vydržím a dám si za týden pauzu, a uvidíme, dyžtak zkusím nějakou vaši radu nebo se poradím s lékařem. Tak tedy všem moc díky za rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá únor 15, 2013 11:06 am Předmět: |
|
|
Nejhorší jsou ty noci kdy se vám zdá něco hrozného, že se musíte probudit  Dnes teda to bylo hrozný, budu muset jít do postele už kolem půl 11 nebo to je horší a horší  Minimálně pul hodiny se vždy v posteli převaluji a honí se mi plno myšlenek v hlavě, přesně jak popisoval Draper
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá únor 15, 2013 11:22 am Předmět: |
|
|
Nejhorší je, když se člověku chytne v hlavě melodie nějaký písničky a v hlavě se mu pořád přehrává jako ve smyčce. Třeba refrén 300x po sobě a nedá se z toho myšlenkově dostat :) To pak člověk nemůže spát i několik hodin. Naštěstí nemam aktuálně se spánkem problémy, spíš s tím stáváním, jelikož pravidelně půl hodiny předtím, než bych se měl vzbudit, tak mi řve kočka za dveřma a pak když si zase lehnu, tak druhé probuzení už je daleko horší než to první.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ezra

|
Zaslal: pá únor 15, 2013 12:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: pá únor 15, 2013 1:48 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem koupil na zkoušku toto http://www.gresik.cz/eshop/lecive-byliny-sypane/kozlik-koren.html, tak jsem zvedavej, jak to bude fungovat. Prvni poznatek je, ze to neni nic pro cajicky a slabsi povahy, poe ten smrad z pouhych 50g teto byliny je naprosto neuveritelny
Celkem me zaujal nasledujici nalev jako varianta k beznemu vyluhovani v horke vode:
"0,3-1 g tj. malá kávová lžička kozlíkového kořene se nechá za studena 10 - 12 hod. vyluhovat 200 ml vody v přikryté nekovové nádobě, poté se scedí, nejlépe plastovým sítkem. Pije se individuálně po zahřátí na vlažnou teplotu. Nálev se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím."
Zdroj: www.prozdraveziti.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá únor 15, 2013 2:00 pm Předmět: |
|
|
Co tak čtu diskuzi tak chápu, proč američani chodí pravidelně k psychologům, plno z vás by to potřebovalo taky. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|