Z5 na začátek

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Z5 na začátek  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Z5 na začátek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ufoplast

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 1:15 pm    Předmět: Z5 na začátek Odpovědět s citátem

Čau, prosím o radu, celý minulý rok jsem cvičil a protože při sportu musím umět dýchat a mít dobrou fyzičku, hodně jsem běhal a jezdil na kole + posilovaní bohužel jsem nemohl nic přibrat a vážil jsem 60 kilo a měřil 174cm sice jsem na bench zvedal 65 kilo, ale chtěl jsem furt víc a nakonec jsem si uhnal na obou rukou zánět šlach. Po skoro 4 měsíční pauze necítím bolest, a proto se na vás obracím s prosbou kdo stím má zkušenosti, přibral jsem 12kg, ale nic neuzvednu, jak mám začít a až se oteplý a budu zase běhat a jezdit na kole co mam užívat na přibrání nějakýho kila, prej pomáhá gainer, ale nevím jaký si koupit.
Děkuju všem za radu a omluvte můj pravopis
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
8Shade

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 1:29 pm    Předmět: Re: Z5 na začátek Odpovědět s citátem

Ufoplast napsal:
co mam užívat na přibrání nějakýho kila, prej pomáhá gainer, ale nevím jaký si koupit.*

Pomáhá si sestavit jídelníček a né jen poslouchat, kde co kdo povídal. Tady na ronnie si najdi články o základech stravy a pak až se zajímej o doplňky.
Kuchis

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak píše Shade,prvořadá je strava.jinak v shopu ronnie najdeš spoustu druhů gainerů které mají různé příchutě s různým poměrem bílkovin a sachrů,stačí si vybrat.
po nemoci je vždycky těžké vrátit se zpátky do původní formy ale tělo má tzv. svalovou pamět takže to postupně půjde zase nahoru,důležité je začínat s váhama které zvládneš zvedat a postupně přidávat až se dopracuješ zpět k původním vahám.

Rychle na stránku:

Přejdi na: