|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
duke.dukem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá únor 15, 2013 2:28 pm Předmět: |
|
|
A nebo moc kofeinu  Ono staci, kdyz uplne vysadim vse, co ma kofein a hodne se to zlepsi, coz se mne v minulosti mockrat potvrdilo a je jedno, jestli si ho davam rano, v poledne nebo odpoledne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: pá únor 15, 2013 3:33 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Ivo2 napsal: | | Pravdaaaa ja to tak davam bezne 30mg neni vela ,ODD je 15mg a on ako sportovec si tam po treningu moze kludne svihnut 30mg a bude spat ako kojenec. |
Vysvětli mi vliv zinku na spánek.
Study: V jaké chemické formě ten zinek bereš? |
A co ti ja mam vysvetlovat... proste po zinku spim ako zabity .To potrebujete vzdny studie ked niekto nieco povie?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá únor 15, 2013 3:53 pm Předmět: |
|
|
Já nechci studie, já chci vysvětlit, jak zinek fyziologicky ovlivňuje kvalitu spánku, případně rychlost usnutí? Já to nevím, třeba mi řekneš něco nového a budem oba spokojený - ty mě vzděláš a já budu chytřejší. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá únor 15, 2013 4:46 pm Předmět: |
|
|
No to se mu celou dobu snažím lehce naznačit. Ale nikdy nevíš, třeba vyšly nové studie. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|