Problém se spánkem

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Problém se spánkem  Úvodní stránka -> Trénink -> Problém se spánkem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono kdyz se jede nadoraz (spis psychicky nez fyzicky), tak pak staci relativne malo - nejaky problem navic, necekany stres - a clovek je proste tak rozjetej, ze nemuze vypnout. Nekdo ti rekne zvolni, pohoda, klidek.... jenze kdyz chces skutecne neco poradneho dokazat, tak to dost casto nejde dohromady. Takze jde asi fakt o diagnozu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nebo moc kofeinu Ono staci, kdyz uplne vysadim vse, co ma kofein a hodne se to zlepsi, coz se mne v minulosti mockrat potvrdilo a je jedno, jestli si ho davam rano, v poledne nebo odpoledne.
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo kofein, to je previt. S nim to nejde a bez nej uz vubec ne
Ivo2

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Ivo2 napsal:
Pravdaaaa ja to tak davam bezne 30mg neni vela ,ODD je 15mg a on ako sportovec si tam po treningu moze kludne svihnut 30mg a bude spat ako kojenec.

Vysvětli mi vliv zinku na spánek.

Study: V jaké chemické formě ten zinek bereš?

A co ti ja mam vysvetlovat... proste po zinku spim ako zabity .To potrebujete vzdny studie ked niekto nieco povie?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nechci studie, já chci vysvětlit, jak zinek fyziologicky ovlivňuje kvalitu spánku, případně rychlost usnutí? Já to nevím, třeba mi řekneš něco nového a budem oba spokojený - ty mě vzděláš a já budu chytřejší.
Tom3

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jak někomu třeba pomáhá dát si před spaním banán, tak mu pomáhá zinek, třeba je to jen placebo, ty vše moc řešíš esko
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to se mu celou dobu snažím lehce naznačit. Ale nikdy nevíš, třeba vyšly nové studie.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Problém se spánkem Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: