|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cored
|
Zaslal: so únor 16, 2013 7:19 am Předmět: s |
|
|
Prosímtě ten combat jakož to vícesložkový protein se hodí o po treningu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
Zaslal: so únor 16, 2013 9:26 am Předmět: |
|
|
čau, určitě se hodí. Máš tam rychlé a pomalé bílkoviny. Já používám jedině vícesložkový.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so únor 16, 2013 9:43 am Předmět: |
|
|
Tvému jídelníčku se dá pár věcí vytknout.
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so únor 16, 2013 9:48 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Tvému jídelníčku se dá pár věcí vytknout. |
Urcite. V prve rade bych v netreninkovy den jedl misto "tětsovin" těstoviny a pak par dalsich detailu... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so únor 16, 2013 9:54 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Bara napsal: | | Tvému jídelníčku se dá pár věcí vytknout. |
Urcite. V prve rade bych v netreninkovy den jedl misto "tětsovin" těstoviny a pak par dalsich detailu... |
Ty jsi kůň.
Myslím spíš zdroje a kvantita proteinu.Kuřecí maso stojí za prd (podle testů SVÚ má max 15 procent proteinů v lepších případech) a navíc 100g v jídle pro takového chlapa je málo.Combat je fajn,ale 20g obsahuje cca 14g proteinu a to je taky málo.Navíc kombinace proteinového koktejlu s kyselým ovocem není zrovna vhodná.
Pokud by se maso v jídlech nahradilo hovězím a 150/180g a Combat šel alespoň na tu doporučenou 35g odměrku,tak to bude lepší.Těstoviny bych střídal s rýží.
Ale to je jen můj postřeh a nemá nijaký vliv na Tvůj další vývoj
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so únor 16, 2013 10:06 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Draper napsal: | | Bara napsal: | | Tvému jídelníčku se dá pár věcí vytknout. |
Urcite. V prve rade bych v netreninkovy den jedl misto "tětsovin" těstoviny a pak par dalsich detailu... |
Ty jsi kůň.
Myslím spíš zdroje a kvantita proteinu.Kuřecí maso stojí za prd (podle testů SVÚ má max 15 procent proteinů v lepších případech) a navíc 100g v jídle pro takového chlapa je málo.Combat je fajn,ale 20g obsahuje cca 14g proteinu a to je taky málo.Navíc kombinace proteinového koktejlu s kyselým ovocem není zrovna vhodná.
Pokud by se maso v jídlech nahradilo hovězím a 150/180g a Combat šel alespoň na tu doporučenou 35g odměrku,tak to bude lepší.Těstoviny bych střídal s rýží.
Ale to je jen můj postřeh a nemá nijaký vliv na Tvůj další vývoj |
Sice jsem viděl pár věcí ohledně kuřecí, že se nedoporučuje, ale nevěděl jsem proč. Teď už to vím dík. A ohledně toho proteiňáku s ovocem vymyslím něco jinýho. Byl to jen příklad.
| cored napsal: | | Btw. Parádní véčko |
díky, to je moje nejlepší partie
| draper napsal: |
Ty seš jouda, sem si to uvědomil, až jsem to odeslal a pak se mi to nechtělo opravovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so únor 16, 2013 10:14 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | Za prvé: Od příštího týdne začínám MMBP v podání:
Edit: a ještě do toho hodím 2x lýtka. V pondělí výpony ve stoje a pátek výpony v sedě
A za druhé: Najíždím na jídelníček sestavený na kombinacích b+t, b+s pro zkvalitnění (příklad jídelníčku)
|
Já se tu jen přidám a řeknu k tomu taky svoje...
Já bych si teda radši pohrál se sacharidama a ubral na těch tukách. Slanina, hermelín... A třeba se mě vůbec nelíbí ta svačina - 2ks ovoce + Combat. Sacharidy (kompl.) bych si držel na nějaké vyšší hodnotě a ubral na těch tukách a hlavně cukru (2 banány + malt. = 80g)
Jinak třeba večeře 100g kuřecí + 15ml lněný olej - nevím no, hlad bych měl, 100g to je 2x do pusy a ještě ten olej... a to samé jídlo předtím tvarůžky s ořechama... No trochu bych to vyřešil jinak celkově.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so únor 16, 2013 10:22 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | ja nevim z ci prdele tyhle jidelnicky tahate, stale a furt dookola se tady lidi snazi delat neco neskutecne slozite, kdyz to jde naprosto jednoduse |
Myslíš tím tuhle jednoduchost např.? Objem: S-500, B-150, T-70 ___ Dieta: S-300, B-150, T-70 ___ Dieta 2 fáze: S - 200, B-150, T-40
Jídelníček pořád stejně kvalitní akorát snížím S a později S a T...
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so únor 16, 2013 10:32 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | ja nevim z ci prdele tyhle jidelnicky tahate, stale a furt dookola se tady lidi snazi delat neco neskutecne slozite, kdyz to jde naprosto jednoduse |
Třeba z Biomag.sk
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so únor 16, 2013 10:33 am Předmět: |
|
|
drzet konstantne jakekoliv mnozstvi sacharidu dlouhodobe neni nikdy dobra cesta, a uz vubec ne, kdyz se jedna o tak neskutecne malo sacharidu, vzdycky je dobre to trosku rozplanovat, alespon neco ve smyslu, ze v den treninku mene, mimo trenink vice, sem tam si dat den kdy fakt navysis sachry uplne na max, pak to zas stahnes apod. nejde o sacharidove vlny apod. ale jen jist tak, aby z toho cloveku nehrabalo
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so únor 16, 2013 10:34 am Předmět: |
|
|
Shootere ono to s tím kuřetem je mnohem horší než to vypadá.Chov se účelově zrychluje a maso je dávno zničené.Kobaltovou žárovkou se svítí pro zvýšení produkce a krmí se hormony.To vše je v mase.Fakt tam dej kvalitní hovězí a jsi na svým
S tím tukem navíc souhlasím se Spamem,protože tuků vytaháš dost z jídel co máš a ani o tom nevíš.Pokud bys někdy chtěl suplementovat tuky,tak MCT koupíš jako doplněk.Co se týká snídaně a míchání vloček,rozinek a gramování,tak ti doporučím výbornou muesli směs z Lidlu (kilo za pade) a tam dej 150-200g směsi do 3 dcl polotučného mléka (v druhé verzi jsi na 30 g bílkovin a 140g sachrů)
Dále bych ti doporučil třeba míchný vajíčka se šunkou (3 bílky,2 žloutky a 100g nejlepší šunky)..jednoduché,rychlé,lehké,vyvážené...
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 10:51 am Předmět: |
|
|
Takže včera jsem to nemohl vydržet už mi ta posilka po tejdnu chyběla, tak jsem šel aspoň na aerobku a zkusit si maxko na benč. Zatím max bench je 125kg takže jsem trochu silově spadl, ale to nevadí.
Aerobka 35 minut
stepper, chůze do kopce
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|