Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlobr1

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Dnes se mi povedlo ztratit cestou do fitka klíče, tak jsem ztrávil přes hodinu hledáním v závějích a na trénink mi zbyla necelá hoďka.

Mrtvola
3 x 6 x 60 kg
3 x 3 x 100 kg
2 x 2 x 130 kg
2 x 2 x 160 kg
2 x 2 x 180 kg
2 x 2 x 200 kg
2 x 220 kg

Dotahy z 15 cm
2 x 170 kg
2 x 200 kg
2 x 220 kg
2 x 230 kg
2 x 240 kg

trapéz s činkou před tělem do asi 6 x 160 kg a jednoručky asi 4 série po 10 opak. 55 kg. Nemáme těžší.

U raw sumo mrtvoly mám obrovský problém s kyčlema a tříslama. Chtěl jsem jít dnes výš, nebo aspoň víc sérií s 220, ale přes bolest se to fakt nedá. Už 200 dnes docela masakr. Pamatuju si, že jsem s tím měl obrovskej problém už když jsem tahal sumem před lety a že jsem od nějakých vah chodil vždy v půldresu, ale rozhodně si nevzpomínám, že by to bylo tak bolestivý jako teď. Takový hnusný pálení jakoby přímo v kyčlích a přechází to do třísel.Tak nevím... Co teď? V dresu opravdu nic necítím. Mám chodit mrtvolu raw jen lehký váhy do cca 180-190 kg a těžší váhy nechat na dotahy, který jsou relativně v pohodě? Nebo mám chodit mrtvolu od zhruba stejných vah v půldresu? Má s tím někdo podobnej problém? Dřepy musím dát zítra s benčem...

Já si beru na sumo dres ještě před rozcvičením a jedu celý trénink v polodresu :). Pokud se v dohledné době nechystáš na RAW závody, tak bych ti doporučil tohle. Kyčle a třísla ti z dlouhodobého hlediska poděkují a naučíš se s dresem více pracovat. RAW jedu pouze nějaké tahy klasikou z deficitu nebo dotahy, který jezdím také spíše klasikou. Pokud by si se bál, že ti z častého používání dresu ochabne zadek, tak jezdi častěji výpady a předklony a máš to :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakame díky moc. Vážím si toho, že dokážeš ocenit mé snažení i po tom, co jsme tu mezi sebou měli. Díky.

Zlobříku díky za radu. Na žádnou raw soutěž se nechystám, tak to asi začnu řešit tímhle způsobem, protože je to fakt utrpení a omezuje mě to v tréninku jít vyšší váhy. Je zajímavý, že dřepy chodím skoro stejně široce a nebolí mě nic a při mrtvole si myslím, že se rozpadnu. Asi tím, že se začíná z mrtvého bodu nebo fakt nevím. A s tím zadkem... byl bych docela rád, kdyby mi trošku opadnul.
Turakam

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono tá vec sa v podstate netýkala nás dvoch, takže nemám problém a fakt teraz šlapeš parádne, čo obdivujem, bárs by to mne šlo podobne...heh
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2013 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čauec,

tenhle týden mě postihly nějaký žaludeční potíže, že jsem od úterý do čtvrtka skoro nejedl a cítil jsem se totálně vyfluslej i dnes před tréninkem. Kupodivu to bylo nakonec až překvapivě dobrý.

Mrtvola
2 x 6 x 60 kg
3 x 3 x 100 kg
2 x 3 x 140 kg
3 x 160 kg
3 x 180 kg
5 x 3 x 200 kg

Na mrtvolu jsem dal na rady Sedlčanskýho Zlobra Jirky Práška a šel jsem v půl dresu už od 100 kg. Dres mám tak volnej, že do nej hupnu bez návleků za půl minutky. Na výkonosti mi půl dres nepřidá nic, ale kyčle to drží parádne. Minule jsem přes bolest nemohl pořádně zabrat už od 180, dnes 5 trojek s dvoukilčem bez bolesti a lehoučce.

Dřep
6 x 60 kg
3 x 100 kg
3 x 140 kg
5 x 3 x 160 kg

Dobrý, ale docela mě bolelo operované koleno.

Lukáš už týden lehce cvičil po chřipce, dnes šel težší trénink. Dali jsme 6 jedniček pozvedů s 200, hezky a dřep v dresu taky do 200. To šel taky až překvapivě dobře. Doufám, že se na něm viroza moc nepodepsala a za 14 dní se předvede na republice na 101 %.

Zítra tlaky.

TH 109,3 kg
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2013 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechápu se. Když se cítím na hovno, tak je trénink většinou až překvapivě dobrej a když se cítím výborně jako např. dnes, tak to stálo za pěkný kulový...

Benč:

20 x 60 kg
10 x 80 kg
3 x 100 kg
3 x 120 kg
4 x 3 x 140 kg
2 x 140 kg

Minule 5 x 5 120 kg jak nic, dnes už ta trojka byla taková pomalejší, ale naplánoval jsem si, že dnes těch 5 trojek se 140 dám jak nic, ale nějak to nevyšlo. Už při 4 sérii jsem třetí málem nedotlačil a v pátý horko těžko dvojka a třetí zával jak prase. To je v prdeli, takždej strejc u nás benčuje víc než já.

Board benč 10 cm
3 x 140 kg

no koment.

Tlaky za hlavu s VČ Butor style :-)
10 x 40 kg
8 x 60 kg
6 x 60 kg

Za hlavu mi to nepůjde prostě ani po uši, bolí mi z toho klouby že mám pocit, že mi musí něco prasknout.

Tím jsem trénink ukončil, ani před hlavu už jsem nešel. Byl jsem jak přejetej parním válcem.

Jo a zapoměl jsem včera oznámit, že už s námi zase šla včera poprvé moje drahá polovička, tak snad už bude ok. Baví jí to a po skoro roční pauze šla všechno hezky technicky.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec,

tenhle pracovní týden stál pěkně za prd. Udřenej jsem jak kůň a ještě jsem přijel domů až ve 3 ráno a potřeboval jsem jít cvičit dopoledne, takže spánku taky moc nebylo. Navíc jsem byl ve fitku úplně sám, takže mi to vůbec nebavilo.

Nejhorší zpráva pro mě ale tenhle týden byla, že se ve středu Lukáš zranil na tělocviku, má vodu v koleni, naordinován klid a ortézu od kotníku až pod prdel. Republika tímto příští týden asi na 100% padá. Mrzí mě to moc, protože Lukáše nepodporuju jen psychicky, ale i finančně a kvůli debilním výmyslům kreténa učitele tělocviku veškerá příprava vyšla v niveč. Nejradši bych toho učitele profackoval, sám je levej jak poleno a nedokáže pochopit, že Lukáš potřebuje před soutěží klid a ne dělat nějaký vývrtky na hrazdě. Asi půjdu navštívit školu, protože tohle je opakovaně a ,,inteligent" tělocvikář bohužel nechce pochopit, že Lukáš je špičkovej juniorskej závodník a že by měl mít speciální režim.

Nu nic, takže dnešní rychlo trénink:

Dřep
2 x 10 x 60 kg
2 x 5 x 100 kg
3 x 120 kg
3 x 140 kg
3 x 160 kg

Dosedy na lavičku
3 x 160 kg
3 x 170 kg
3 x 180 kg
3 x 190 kg
3 x 200 kg

Dosedy poprvé snad od r. 2006. Už jsem se na ně chystal před soutěží, ale pořád jsem se k nim nějak nedokopal. Napoprvé jsem spokojenej, i když 200 už docela heavy. Lavička vychází tak na paralel. Budu rád, když mi to okomentuje někdo kdo jezdí dosedy pravideně, jak mu to připadá technicky. Osobně si myslím, že tam asi nějaký zbytečný chyby nejsou.

Video s 200 kg:

Mrtvola
6 x 60 kg
6 x 100 kg
6 x 140 kg
Sloty

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dosedy pěkný, ale nevim jeslti je OK vydejchávat se při tom dosednutí jezdil bych to určitě na jeden nádech a taky bych dal asi menší váhu a víc se soustředil na záda ale určitě se vyjádří nějakej větší guru (Keba)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sloty napsal:
Dosedy pěkný, ale nevim jeslti je OK vydejchávat se při tom dosednutí jezdil bych to určitě na jeden nádech a taky bych dal asi menší váhu a víc se soustředil na záda ale určitě se vyjádří nějakej větší guru (Keba)

Ono mi 190 připadalo strašně lehký tak jsem dal 200 a to už jsem se kroutil jak paragraf to joo. Příště si dám na záda větší pozor.

Jinak s tím nádechem nevim nevim, to bych si asi nestihl úplně sednout, mě to přišlo strašně dlouhý, málem jsem se při první sérii udusil. Nebo si sedám zbytečně? Mám jít jen na dotek a nahoru? To bych na jeden nádech dal.
kubaz

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

katastrofa, drepy do sedu bys mel delat svizne, jakmile si sednes a vydechnes tak absolutne povolis zada
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
katastrofa, drepy do sedu bys mel delat svizne, jakmile si sednes a vydechnes tak absolutne povolis zada

proto jsem to sem dal, protože prostě nevím jak, no. Jsme to fakt jezdili snad v r 2006 a už si nepamatuju jak.

Díky, je to logický. Těch 200 mě při výdechu v sedě už dost zmuchlalo.
CIZO

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Při dosedu je mírný silový výdech do břicha, tak třetinový. Tím omezíš možnost, že se během opakování udusíš. Ukázal bych ti co tím je myšleno, tak se někdy stav na ten trénink co jsme si kdysi domlouvali

Derek Poundstone
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Při dosedu je mírný silový výdech do břicha, tak třetinový. Tím omezíš možnost, že se během opakování udusíš. Ukázal bych ti co tím je myšleno, tak se někdy stav na ten trénink co jsme si kdysi domlouvali

Já jsem na podobný věci dřevo, nějak si to v praxi nedovedu představit, takže bez názorného polopatického předvedení jsem mírně řečeno v řiti. Ale tak jako, mohli by jsme to už někdy uskutečnit.
keba

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sakra a mě že se povoluje bederka, další důkaz prostě lift dřepu! jinak se mi to taky nelíbí, ale ani z toho nezvracím uplně bych nevydechoval a asi sundal váhu a aktivoval víc boky, hamstringy, záda. Takhle ten první pohyb jde do kolen a to pak ten cvik asi nebude sloužit k tomu, k čemu ho cvičíš (k čemu ho cvičíš?)

a vůbec si hrozně ošklivej
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
sakra a mě že se povoluje bederka, další důkaz prostě lift dřepu! jinak se mi to taky nelíbí, ale ani z toho nezvracím uplně bych nevydechoval a asi sundal váhu a aktivoval víc boky, hamstringy, záda. Takhle ten první pohyb jde do kolen a to pak ten cvik asi nebude sloužit k tomu, k čemu ho cvičíš (k čemu ho cvičíš?)

a vůbec si hrozně ošklivej

Kebic,nedrazdi hada bosou nohou,nezapomen ze mam v zasobe dost tvych ,,krasnych" historickych fotek!

Aby jsme nebyli uplne mimo. Muzes mi prosim vysvetlit,kde ze se mi povoluje bederka jako tobe? Kup si bryle brouku.

A k cemu ho asi chci cvicit? Ty si dneska sedis na vedeni ne?
keba

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nestydim se za to, že jsem byl krásnej!

Trochu tam tendence je, řek bych že při full dřepu pod paralel to neudržíš, ale to prostě neudrží 95% lifterů, je to v pohodě kamion dřep

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: