Vy hadi! Na Oblasti dělal výsledky Petr Hrubý a tam to bylo ok. Nebo resp. na všech soutěžích IPF co jsem byl to bylo ok a pak na svazovejch stránkách jsem vždycky se dvěma s. To vám na to ale pěkně sseru! Jestli mi to Dušan dělá schválně tak ho nakopu do ohambí!
Dusan je organ svazu a mne neprislusi vysledky menit
Mimochodem jsem kouknul pro zajimavost na tvoje jmeno v nominaci na Cechy. Urcite se budes tetelit blahem az tam uvidis svoje jmeno v "obvyklem" tvaru
dlouho jsem se sem nedostal, ale musim dodatecne pogratulovat k perfektnim vykonum. Vhledem k tomu, jaky mas podminky na trenink a ze trenujes prakticke jen o vikendu a vzhledem k tomu, co jsi prodelal za komplikace minuly rok, tak smekam.
dlouho jsem se sem nedostal, ale musim dodatecne pogratulovat k perfektnim vykonum. Vhledem k tomu, jaky mas podminky na trenink a ze trenujes prakticke jen o vikendu a vzhledem k tomu, co jsi prodelal za komplikace minuly rok , tak smekam.
Ahoj,
díky moc, vážím si toho. Tohle je právě to, co si většina škarohlídů neuvědomuje. To zranění byl fakt očistec a nikomu bych to nepřál. Vytrpěl jsem si opravdu moc. A tímhle stylem tréninku se fakt i sám sobě občas divím, že jsem se dostal zase zpět tak rychle. Ale největší zásluhu na tom má stejně náš mladej, díky němu mě to zase začalo bavit a prohání mě na tréninku jako málokdo.
Co se Ti stalo? Vrácení se k cvičení po nějakým problému je super a ještě když to relativně jde a člověk nemusí cvičit je biceps.
V prosinci 2011 jsem přepálil mrtvolu a na tréninku jsem si podruhé (poprvé v r.08) natrhl levý vzpřimovač. Pár měsíců na to, když už to bylo skoro úplně OK a začínal jsem znovu trénovat jsem si při nakládání betonovýho sloupku na káru vyhodil plotýnku. Výhřez byl původně 12 mm a několik dní jsem měl ochrnutou zadní část levé nohy od kolene nahoru, včetně levé půlky zadku. První prognózy byly dost na prd, strašili, že se nevyhnu operaci a že budu rád, když budu moct normálně fungovat. Na cvičení ať rovnou zapomenu. Zachránil mě pan Špaček, fyzioterapeut slepec s neuvěřitelným citem v rukách a bez operace se mu povedlo mi vrátit plotýnku zpět a uvolnit všechny bloky okolo. Naposledy jsem byl na CT na kontrole někdy začátkem listopadu a výhřez mám tedy ještě 4 mm, ale 100% průchodný kanálek a musím zaklepat, až na pár detailů jsem skoro bez omezení. Suma sumárum jsem byl skoro 8 měsíců mimo. Fakt jsem si to užil.
nominace na juniorskou republiku! 5 závodníků v rozdílu 7,5 kg, nooo bude to napínavý do posledního pokusu. Snad Lukáše viroza moc neoslabila, ještě dobírá atb. a byl víc jak týden bez tréninku. Jinak těší mě to, že je ze všech nejmladší a výkony stejné s ostatními.
nominace na juniorskou republiku! 5 závodníků v rozdílu 7,5 kg, nooo bude to napínavý do posledního pokusu. Snad Lukáše viroza moc neoslabila, ještě dobírá atb. a byl víc jak týden bez tréninku. Jinak těší mě to, že je ze všech nejmladší a výkony stejné s ostatními.
Koukam Hoza Teskovice. V liftu dochazi k vymene generaci. Taky uz mam jen nahradnika, ale jeste ho budu muset vypiplat. Muj nahradnik se bohuzel rozhodnul, ze na
MCR junioru zvedat RAW : (
Dnes se mi povedlo ztratit cestou do fitka klíče, tak jsem ztrávil přes hodinu hledáním v závějích a na trénink mi zbyla necelá hoďka.
Mrtvola
3 x 6 x 60 kg
3 x 3 x 100 kg
2 x 2 x 130 kg
2 x 2 x 160 kg
2 x 2 x 180 kg
2 x 2 x 200 kg
2 x 220 kg
Dotahy z 15 cm
2 x 170 kg
2 x 200 kg
2 x 220 kg
2 x 230 kg
2 x 240 kg
trapéz s činkou před tělem do asi 6 x 160 kg a jednoručky asi 4 série po 10 opak. 55 kg. Nemáme těžší.
U raw sumo mrtvoly mám obrovský problém s kyčlema a tříslama. Chtěl jsem jít dnes výš, nebo aspoň víc sérií s 220, ale přes bolest se to fakt nedá. Už 200 dnes docela masakr. Pamatuju si, že jsem s tím měl obrovskej problém už když jsem tahal sumem před lety a že jsem od nějakých vah chodil vždy v půldresu, ale rozhodně si nevzpomínám, že by to bylo tak bolestivý jako teď. Takový hnusný pálení jakoby přímo v kyčlích a přechází to do třísel.Tak nevím... Co teď? V dresu opravdu nic necítím. Mám chodit mrtvolu raw jen lehký váhy do cca 180-190 kg a těžší váhy nechat na dotahy, který jsou relativně v pohodě? Nebo mám chodit mrtvolu od zhruba stejných vah v půldresu? Má s tím někdo podobnej problém? Dřepy musím dát zítra s benčem...
Takže můj plán jít dřepy zítra se rozplynul po tom, co asi o půl páté zazvonil tel a na druhém konci se ozval můj bývalý sparing Big John Honza Šleis. Neviděli jsme se snad půl století a za tu dobu co se věnuje strongmanům tak zmutoval, že jsem nechápal. První co jsem se dozvěděl bylo, že chudák shodil 5 kg a že váží jen 146 kg. Šel dnes lehčí dřepy, rozuměj do 300 kg bez pásku, takže jsem si dal dřepíky ač se mi moc nechtělo s ním a hle, když je dobrej sparing jak to šlo. No ale i přes to pořád nechápu jak někdo může cvičit dvoufázově. Jsem rozbitej na padrť.
2. fáze:
Dřep
2 x 10 x 60 kg
2 x 6 x 100 kg
3 x 140 kg
3 x 170 kg
3 x 190 kg
3 x 200 kg
1 x 220 kg
1 x 225 kg
Bandáže od 190 kg. Poprvé opět 3x200 kg a fakt papírově až jsem se divil. Chtěl jsem jít pak 210, ale na to ať prej zapomenu, takže mi Honzík naložil 220, což taky docela šlo a že musím dát ještě 230. Už jsem byl fakt strašně rozbitej tak jsem ho umluvil, že dáme jen 225 a nakonec mi to mrzí, páč by těch 230 fakt šlo. Nu ale musím říct, že se dřepuje fakt jináč když člověk vidí pumpovačky bez opasku 5x230 kg, 3x250 kg a pak dvě jedničky s 270 a 290! Zvedá mu to fakt hezky!
Video 225 kg. Točený bohužel jen mobilem, takže je to hnusně tmavý, že není vidět hloubka, ale bylo to poctivý.
a ještě fotečka s Johnym. Ta fotka strašně skresluje, ale ty nohy nejsou nohy, ale popelnice. Po tréninku mi to nedalo a letěl jsem pro metr, tak lýtko 55 cm, stehno nad kolenem 72 a nahoře 85 cm. Zlobr!
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
jo jo, byla sranda, když jsme pak šli na zdejší vyhlášenej rumpsteak a já už funěl a nemohl jsem ho tam dotlačit a Honzík ho tám hodil a povídá: Sakra, dal bych si ještě něco sladkýho, takovou chuťovku. Dal si místní speciální palačinku a to co přinesli jsem fakt ještě neviděl. To nebyla palačinka, ale lívanec jak hovado s asi tak půl kilem zmrzliny, haldou borůvek a šlehačky. Honzík to tám natlačil a když jsme platili tak vrchní povídá: já se vám musím s něčím přiznat. My jsme se v kuchyni dokonce vsázeli, jestli to sníte, protože to zatím ještě nikdo nedal ani samostatně, natož po hlavním jídle.
Dnes:
Benč
20 x 40 kg
20 x 60 kg
10 x 80 kg
5 x 100 kg
5 x 5 x 120 kg
Tlaky na šikmé s JČ
8 x 30/30 kg
4 x 8 x 40/40 kg
Tlaky na ramena v sedě před hlavou
3 x 6 x 60 kg
Dobrej lehkej trénink. Jednoručky po strašný době, napumpovanej k zbláznění.
hahah, skvelá historka, som to prečítal aj priateľke, nech vidí, ako sa živia veľkí chlapci:) a super drepy Tome, ty normálne chytáš druhú mladosť.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru