Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 663, 664, 665 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guru se evidentně vyzná a ví, kolik mešit se zbudovalo v ČR a kolik jich chtějí místní islamisté ještě zbudovat a jaký kolem toho dělají humbuk a ohánějí se xenofobií (stejně jako se cigáni ohánějí rasismem)... ale to určitě guru ví, tak co mu budu povídat že

EDIT: taky určitě ví, kolik teroristických útoků a násilných činů bylo spácháno těmito náboženskými fanatiky, kteří toto prováděli z přesvědčení a tak, jak jim víra přikazuje, a v porovnání s křesťanskými "fanatiky" v našich končinách si jistě dokáže představit ten (ne)poměr.
nemluvě o tom, že Korán zakazuje toleranci ostatních náboženství a vyzývá (teď si nevzpomenu, jestli přímo nebo nepřímo) klidně k násilnému potlačení ostatních vyznání

ale šiřme islám i v našich končinách, mějme tu islamisty stejně jako cigány (ano, nesnáším je, no a?) a dočkejme se za 10, 20 let toho, že nás na ulici budou napadat malý islámčata, kterým už od dětství bude do hlavy vtloukáno to, co je v jejich svaté knize

Naposledy upravil blazen dne st únor 20, 2013 8:24 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AHOLA

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu je zas druhy extrem, v krajine halaszle, feferoniek a snov o Velkom Madarsku:
http://www.sme.sk/c/6708984/v-madarsku-povolia-nosenie-hakoveho-kriza-aj-cervenej-hviezdy.html
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
guru se evidentně vyzná a ví, kolik mešit se zbudovalo v ČR a kolik jich chtějí místní islamisté ještě zbudovat a jaký kolem toho dělají humbuk a ohánějí se xenofobií (stejně jako se cigáni ohánějí rasismem)... ale to určitě guru ví, tak co mu budu povídat že

Nevím, nesleduju to, nezajímá mě to. Ale vadí mi, když má někdo větší problém s Islámem, než Křesťanstvím například.

edit: lol.... smutné. Smutné názory máš...

Naposledy upravil guruhonza dne st únor 20, 2013 8:25 pm, celkově upraveno 1 krát
badevil

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
blazen napsal:

Nevím, nesleduju to, nezajímá mě to. Ale vadí mi, když má někdo větší problém s Islámem, než Křesťanstvím například.

A krestane nekomu rezou hlavy a odpaluji se sebevrazedne ve jmenu Jezise?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"bože můj" .... se v těch vašich hovnech třeba vykoupejte
jamesco

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne, ale dělali taky hezký věci (viz. kladivo na čarodejnice)
blazen

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jamesco napsal:

jů, to jsme v 10. století nebo v 21.? porovnávejme porovnatelné
badevil

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jamesco napsal:

A to bylo treba letos?

Mne je to jedno, jen to jsou nekdy hrozny zvratky co tady Honzo vyblijes obcas.
Study

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Guru tobě je to fakt takhle jedno?

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Bombay

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

On je hlavní problém v tomhle:

Když křesťané (různí misonáři, atd.) šíří a šířili víru "pohanům" v Africe, Amazonii atd., tak se nás to přímo netýká a nezajímá nás to.
Ale když začnou muslimové svou víru šířit k nám do civilizace, tak už nám to smrdí.

Ale ani to by mi zas tak nevadilo. Jen mě sere, že se těm musulmanům nějak moc ustupuje (viz. vánoční strom v Bruselu, omezení křížů ve francouzských školách,...).

Evropa je co do přistěhovalectví a multikulti dost v prdeli. Kolikrát si říkám, jestli nás dřív převálcují číňané, nebo islámský mor.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja proste ty muslimske nabozensky fanaticke spiny nemam rad... ti zmetkove jsou hrozne nevypocitatelni, jsou vuci ostatnim agresivni a netolerantni. S tim souvisi dalsi humus jmenem multikulturni spolecnost. Nejsem rasista... asiati mi vubec nevadi, ikdyz je smutne, jak podvadi treba na danich.. ale tak to se netyka jen jich. Snazim se na to divat nezaujate a z vice uhlu, ale porad se dejiny opakuji... ANO lide se neumi poucit z chyb v minulosti. Ti muslimove jsou jen obycejni tupy pesaci, co se snazi vyslapat cestu k moci s vym hlavounum, kteri je fanaticky pres tu jejich viru zenou ku predu... ve finale jde porad o to co vzdycky- penize a moc pro sebe, na ostati vyjebou pak.

Jo bohuzel nemci musi byt hodni, prosrali dve nejvetsi valky a porad se maji lepe nez treba my

Ale tak on se casem najde nekdo jako Breivik a poresi par techle podradnych smejdu,
Mnoho lidi si to neuvedomuje, ale bila rasa je asi trochu na ustupu a navic mame slabe geny...s cernochem se rodi cerne decka a to same u asiatu. Btw miseni ras je pekny hnus.
Judson

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2013 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podelanej hnusnej snih, nesnasim snih, navic s vetrem.
Vsude to nafoukalo, ted me zrezne naradi, sverak, navlhnou stoly atd
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po únor 25, 2013 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung

PříspěvekZaslal: po únor 25, 2013 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
http://lukaslhotan.blog.idnes.cz/c/322402/Nemecky-soud-rozhodl-ze-varovat-pred-islamem-je-zlocinem.html to jsem si myslel, ze jsou nemci lepsi

Nemám rád muslimy a byl bych rád za omezení jejich "dovozu", ale tahle Němka je typicky rasistický xenofob (podle toho co mohu z článku soudit), takže tu bych jake etalon soudních výroků nebral. U nás by se také kapku jinak brali výroky u skinheada a jinak u normálního člověka.

CZEBLADE napsal:
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/294246-devitilety-brit-se-obesil-kvuli-sikane-tyrali-ho-ze-byl-bily.html

Neni se cemu moc divit, kdyz se tam cpou kdejake spiny ...

Obětí šikany se nikdo v normální situaci v normální společnosti nestane díky pleti. To je jen zástupný, nicméně mediálně vděčný, problém.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://ekonomika.idnes.cz/stat-chce-zrusit-zlevnene-jizdne-pro-studenty-fq7-/ekonomika.aspx?c=A130225_185951_ekonomika_brm

To uz si delaji prdel ne.... vse ma byt proti studentum. JO neni jak jim, kdy za komaru to meli urcite lehci ....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 663, 664, 665 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: