Foresten: Amnesia mi nepřijde tak strašidelná, protože tam vidíš ty mostra jak za tebou jdou atd, Slender se objevuje náhodně. Cry of Fear jsem taky nejakou dobu hrál. Jediné co jsem dohrál byla Penumbra 1-3, 1 a 2 super, 3 byla trapná.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Skuste si zahrat vsetky hry Fear po tme :) az na F3ar (fear 3) su vsetky hrozne dobre.
Pravda najprv som hral Fear 2 a tam hned na zaciatku ked sa pozerate kam mate ist. Idete par metrov dopredu a otocite sa ze kontrola ci idete dobre a za vami stoji Alma, tak ty kokso.. vsetky chlpy mi stali a hlavne v sekcii skoly. Potom som zahral fear jednotku +vsetky datadisky a tie su tiez uplne super nato aka je to stara hra.
Edit: ako som si pozeral toho noveho slendera na predoslej stranke, tak som sa preklikal na toho isteho typka ako hra The Stanley Parable. Kedze mam Black Mesa nedohratu tak si ten mod instalujem a idem zahrat. Vypada to na dobru zabavu :) Mam rad taketo originalne vecicky.
Ludia, natrafil som na celkom zaujimavu hru ked som studoval HL 2 mody pre SDK. Konkretne Arma 2 : DayZ. Ten mod vypada uplne uzasne a rozmyslam ze zainvestujem po dlhsej dobe do hry. Tak mam otazku ci to niekto uz hral skusal alebo nieco.
Aaa tak som si nakoniec kupil cez steam komplet balicek. Hratelnost velmi podobna mojej srdcovke Operation Flashpoint. Takze sa mooooc tesim a hlavne na DayZ.
Taky jsem na to koukal, nevypadá to špatně, ale myslím, že teď někdy má vyjít samostná hra. Jinak je tam super, že když umřeš, tak musíš od znova a někteří hráči jsou svině a zabijou Tě, takže moc tam lidem nedůveřuj.
Viděl jsem video, kde typci vzali nějaké jiné hráče, okradli je a řekli jim, že musí proti sobě bojovat. Působilo to autentičně.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Tak. No. Prve zblizenie bolo ze ty kokso ako mi to seka a aku mam opozdenu mys. Kurva ako vypnem ten blur? Ak si pamatate aku grafiku mal operation flashpoint tak hram teraz na velmi podobnej bo na mojom hrackom notebooku - uz kusok starsom (grafika GT8600M) to kusok sekalo tak som postahovat detaily. (ale aj tak.. nato ako to vypada by to malo ficat neskutocne. Hoc je pravda ze aj operation flashpoint mi na tomto notebooku dokazal vycarit <17 fps a to je hra ked vacsina ludi mali pc s 400 mhz procesorom.)
Ale! Uplna pecka hrat. Zo zaciatku umriete tak 2-3 krat.. kym zistite ako co funguje. Prvy krat ma zabil chlapik so sekerou ked som unikal pred zombikmi na mostik - uplne bez zbrane bez nicoho. Takze aj taki sa tam najdu. Druhy krat ma sundal daky sniper na letisku a teraz to hram uz poctivo na survive. Skvely napad. Pripomina mi to film I am Legend. Hrat to na full detailoch musi byt zazitok. Teraz som zvedavy ci fakt funguje to, ze sa ukladaju pozicie medzi servermi. Chyba krasy je, ze servre nefunguju na najnovsich beta patchoch ale maju rozdielne verzie DayZ...
Jedna z mála vecí, ktorá ked vyjde origo s full podporou standalone, tak beriem hned.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Dotaz pro lolkaře, mám našetřené nějaké pointíky, a chci koupit buď Katarinu nebo Shaca, a nemůžu se rozhodnout, co mi poradíte? :)
Já sem furt noob ale rozhodně bych šel do katariny, ta když se nafarmí je nezastavitelná. Shaco je deb*lek ...
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru