MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: po únor 25, 2013 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25. únor 2013 - pondělí

Warm-Up:
◇ švihadlo, burpees s BOSU 2x10
◇ krátký strečink, foam roller, strečink s bandama

Axle Power Clean:
☞ 5x37,5kg
☞ 5x47,5kg
☞ 3x57,5kg
☞ 3x65kg
☞ 3x75kg
☞ 5x85kg

Dřep:
☞ 5x52,5kg
☞ 5x65kg
☞ 3x77,5kg
☞ 3x92,5kg
☞ 3x105kg
☞ 12x117,5kg

Zercher dřep do sedu s tlustou osou:
☞ 8x37,5kg
☞ 8x45kg
☞ 8x50kg

Obrácené hyperextenze na míči + Zdvihy nohou ve visu (kolena k loktům):
☞ 10x + 5x
☞ 10x + 5x
☞ 10x + 5x
☞ 10x + 5x

Strečing, Foam Roller
Morico

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2013 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27. únor 2013 - středa

Warm-Up:

Axle Military Press:
☞ 5x37,5kg
☞ 5x47,5kg
☞ 3x57,5kg
☞ 5x70kg
☞ 3x80kg
2x90kg - PR ... třetí opak mi uteklo jenom o vlásek, grrr, příště se víc nase*u :)

Axle Push Jerk:
☞ 5x65kg
☞ 5x75kg
☞ 5x85kg
- zaměřuju se teď na to, abych šel při druhým dipu rovnou do propnutých rukou, těch 75kg jde ještě i s pěknou rychlostí, 85 jde taky, ale už to neni tak hezký ...

Kliky na bradlech:
☞ 8x
☞ 8x
☞ 8x
☞ 8x
☞ 8x

Strečing, Foam Roller
spekounP

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2013 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau

pěkný military

Nechápu, že se u dřepů a mrtvol tak šetříš, ale overheady jedeš na max.

Pro mě je military ve stoje největší nápor na střed těla, pocitově mnohem větší než dřep nebo deadlift.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smile04

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2013 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s těma axle jerkama sem to taky zkušal a když sem se nasral tak 90kg litalo uplně jako střela :D pak taky cvičim na to ruzny poskoky vyskoky atd jako to dělaj vzpěračia boxeři na explosivitu ;)

tedka nekdy hodlam otestovat maximalku na push jerk (ale asi na normal ose) chci dat minimalně 150 odhodlavam se k tomu především psychicky posledni dobou :D kamoš dal 2x150 tak to musim překonat :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Morico

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Čau

pěkný military

Nechápu, že se u dřepů a mrtvol tak šetříš, ale overheady jedeš na max.

Pro mě je military ve stoje největší nápor na střed těla, pocitově mnohem větší než dřep nebo deadlift.

Čau, no já se teď už řídim více méně podle pocitu a nevim, jestli jsem divnej nebo dělam něco špatně, ale military je pro mě cvik téměř výhradně jenom na ramena ... jasně, střed se u toho taky zapíná, ale nějak extra zvlášť ho necítím, a to samé mám i spodníma zádama -někdo je má po military úplně odvařený, já naopak můžu military jet klidně s totálně rozbitýma a vůbec mi to nevadí, nepoužívam ani u těchhle sérií skoro na max. pásek, protože prostě nemam vůbec potřebu.

No a co se týče toho dřepu a tahů, tak to mam právě obráceně, tam prostě cítim, jak se střed těla zapojuje při každým opakování. Jinak teď se trochu už plácam na menších váhach něž bych mohl, ale to hlavně z toho důvodu, že se komplet přeučuju techniku tahů a nastavil jsem si je teď na nějakých 65% z původního maxima, a tak jsem k tomu úměrně nastavil i dřep na 65% z původního maxka. Teď už mám v plánu jít postupně pomalu nahoru, ale vzhledem k tomu, že vůbec nemam kam spěchat a snažim o co nejlepší techniku, absolutně žádný pomůcky, tak budu přihazovat dost mírně, takže něž se dostanu ze 140kg na původních 217,5, tak to chvilku potrvá, nicméně se to budu snažit teď kompenzovat co největším počtem opak (jako minulý dřep 12x117,5kg takže nějak v tomhle duchu) ... ono je to dost i o hlavě, né že bych se bál potáhnout 200kg, ale prostě tak nějak vzdadu v hlavě mi něco pořád říká, brzdi, nemáš kam spěchat - tak se to snažim poslouchat. Jsem se nějak rozepsal :-)
Morico

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
s těma axle jerkama sem to taky zkušal a když sem se nasral tak 90kg litalo uplně jako střela :D pak taky cvičim na to ruzny poskoky vyskoky atd jako to dělaj vzpěračia boxeři na explosivitu ;)

tedka nekdy hodlam otestovat maximalku na push jerk (ale asi na normal ose) chci dat minimalně 150 odhodlavam se k tomu především psychicky posledni dobou :D kamoš dal 2x150 tak to musim překonat :D

Ono to chce hlavně právě hodně cviku, učit se tam ty ruce narvat rovnou do propnutí ... já experimentuju i s klasickým vzpěračským jerkem na tlustej ose, protože ten jerk je prostě nejúčinnější, ale s tou tlusou osou to začne bejt kolem 80-90 kg dost o hubu ... takže taky zrovna zvažuju jestli nezkusit na nějakej čas jerkovat s klasickou o sou a vymaxovat to, ale nevim, jestli by to pak mělo nějakej carryover na axle. Jinak skočit pod 150 to psychickou přípravu chce no ... ono je to taky dost o hlavě, pod cca 90-95 kg ještě skočim, ale pak automaticky začnu už dělat spíš push press.
8Shade

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:

Čau, no já se teď už řídim více méně podle pocitu a nevim, jestli jsem divnej nebo dělam něco špatně, ale military je pro mě cvik téměř výhradně jenom na ramena ... jasně, střed se u toho taky zapíná, ale nějak extra zvlášť ho necítím, a to samé mám i spodníma zádama -někdo je má po military úplně odvařený, já naopak můžu military jet klidně s totálně rozbitýma a vůbec mi to nevadí, nepoužívam ani u těchhle sérií skoro na max. pásek, protože prostě nemam vůbec potřebu.

Tak to ti závidim. Já si zase vezmu činku a první co mi odchází u military je střed těla. Řekl bych, že tě to nebolí, protože nemáš zkrácené/slabé svaly kolem bederní oblasti, takže máš pánev postavenou jak má být. viz http://kulturistika.ronnie.cz/c-14698-zdravotni-aspekty-posilovani-krivky-patere-ii-dolni-zkrizeny-syndrom.html
Morico

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
Morico napsal:

Tak to ti závidim. Já si zase vezmu činku a první co mi odchází u military je střed těla. Řekl bych, že tě to nebolí, protože nemáš zkrácené/slabé svaly kolem bederní oblasti, takže máš pánev postavenou jak má být. viz http://kulturistika.ronnie.cz/c-14698-zdravotni-aspekty-posilovani-krivky-patere-ii-dolni-zkrizeny-syndrom.html

To je dost možný, protože strečink se snažím fakt neodbývat a oblastem jako je bedrokyčlostehenní (nebo jak se to jmenuje), zkrácená řiť, třísla atd, se věnuju extra.
Morico

PříspěvekZaslal: pá březen 01, 2013 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. březen 2013 - pátek

Warm-Up:

Power Clean:
☞ 5x40kg
☞ 5x50kg
☞ 3x60kg
☞ 5x75kg
☞ 3x85kg
5x95kg - PR ... 1-2 opak v záloze

Mrtvý tah:
☞ 5x62,5kg
☞ 5x77,5kg
☞ 3x92,5kg
☞ 5x117,5kg
☞ 3x132,5kg
☞ 5x147,5kg

Svíčky + Plank s nohama na míči a rukama na obráceném BOSU:
☞ 15x + max
☞ 15x + max
☞ 15x + max

Strečing, Foam Roller
Morico

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2. březen 2013 - sobota

Warm-Up:

CG Bench Press se stopkou:
☞ 5x50kg
☞ 5x62,5kg
☞ 3x75kg
☞ 5x95kg
☞ 3x107,5kg
2x120kg - PR + 1 opak. rest pause

Slingshot CG Bench Press se stopkou:
☞ 5x87,5kg
☞ 5x102,5kg
☞ 6x115kg

Shyby s dopomocí bandu + Bench Press s JČ na BOSU:
☞ 12x + green-medium + 12x25kg

Biceps s JČ kladiva + Biceps s bandem ala protisměrná kladka (ale jenom jednoruč :-):
☞ 10+10x15kg + 10+10 red-mini

Strečing, Foam Roller
Morico

PříspěvekZaslal: po březen 04, 2013 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4. březen 2013 - pondělí

Warm-Up:
◇ švihadlo, dřep na bosu 2x10, dřep na obráceném bosu 2x10

Axle Power Clean:
☞ 5x37,5kg
☞ 5x47,5kg
☞ 3x57,5kg
☞ 5x70kg
☞ 3x80kg
2x90kg - PR - je to sice PR, ale spokojenej teda nejsem ani trochu ... silově je to extra easy, ale prostě úchop už ty další opak. nedá ... budu muset asi přejít na continental už takhle brzo : (

Dřep:
☞ 5x52,5kg
☞ 5x65kg
☞ 3x77,5kg
☞ 5x97,5kg
☞ 3x110kg
☞ 10x125kg - ku podivu to ani nebylo kardio, vytlačil bych ještě tak 2 opak. kdybych musel

Zercher dřep do sedu s tlustou osou:
☞ 5x40kg
☞ 5x47,5kg
☞ 5x52,5kg

Obrácené hyperextenze na míči + Zdvihy nohou ve visu (kolena k loktům):
☞ 12x + 7x
☞ 12x + 7x
☞ 12x + 7x

Strečing, Foam Roller
Morico

PříspěvekZaslal: ne březen 10, 2013 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tento týden proběhl deload, nějak se mi to nechtělo zapisovat. Místo toho jsem si ale dal dohromady nové rozvržení tréninku, tak, abych tam vtěsnal už nějakej strongman trénink (i když to zatím bude spíš takový šolíchání :)

Bude to vypadat asi nějak takhle ... neříkam, že se toho budu držet zuby nehty, rád si ten trénink doupravuju za pochodu, podle toho jak a co mi vyhovuje.

DEN 1
Military Press
Doplňky

DEN 2
Power Clean
Dřep
Doplňky

DEN 3 - volno / trénink kondice

DEN 4
Mrtvý tah
Bench Press
Doplňky

DEN 5 - volno / trénink kondice

DEN 6
DE Dřep
strongman trénink

DEN 7 - volno
Morico

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

11. březen 2013 - Pondělí

Warm-Up:
◇ švihadlo, dřepy a kliky na BOSU 2x10 + 2x10

Axle Military Press:
☞ 5x37,5kg
☞ 5x47,5kg
☞ 3x57,5kg
☞ 5x62,5kg
☞ 5x72,5kg
☞ 6x82,5kg - šestý trochu krev :)

Incline CG Bench Press s tlustou osou:
☞ 10x50kg
☞ 10x60kg
☞ 10x70kg

Shyby s dopomocí bandu:
☞ 10x + green-medium
☞ 10x + green-medium
☞ 10x + green-medium
☞ 10x + green-medium

Triceps s EZ (Francouz):
☞ 10x27,5kg
☞ 10x37,5kg
☞ 10x37,5kg
☞ 10x37,5kg

Bicepsový zdvih s kládou:
☞ 10x35kg
☞ 10x35kg
☞ 10x35kg
☞ 10x35kg
- možná sem našel cvik na biceps, kterej by mě mohl i bavit .. no to sem možná přehnal, ale alespoň mi vyloženě nevadí :) a bicepsy to bralo fakt pěkně

Strečing, Foam Roller
spekounP

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:

...
- možná sem našel cvik na biceps, kterej by mě mohl i bavit ..

Aby jsi to s tou onanií nepřehnal
Morico

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Morico napsal:

...
- možná sem našel cvik na biceps, kterej by mě mohl i bavit ..

Aby jsi to s tou onanií nepřehnal

Jsem rád, že ani 35kg tě od tvé myšlenky neodradilo

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: