| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: út únor 26, 2013 2:23 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | http://ekonomika.idnes.cz/stat-chce-zrusit-zlevnene-jizdne-pro-studenty-fq7-/ekonomika.aspx?c=A130225_185951_ekonomika_brm
To uz si delaji prdel ne.... vse ma byt proti studentum. JO neni jak jim, kdy za komaru to meli urcite lehci .... |
Já jsem pro zrušení většiny dotací. Bohužel to naráží na odpor ve stylu "šetřete, ale ne na mě"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út únor 26, 2013 2:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út únor 26, 2013 2:35 pm Předmět: |
|
|
a preco ten trest smrdi?? neumyl sa? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út únor 26, 2013 2:35 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | http://www.novinky.cz/krimi/294379-cecenci-chteli-prepadeneho-smenarnika-zastrelit-soud-potvrdil-vysoke-tresty.html
Cecenci.. dalsi podradni. Na co je krmime ve vezeni... trest smrdi by byl super! |
Trest smrti je extrém, ale poslat ty hovada do vězení k nim, proč by se rekreovali u nás, což pro ně vězení tady rekreace je... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út únor 26, 2013 2:42 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | http://www.novinky.cz/krimi/294379-cecenci-chteli-prepadeneho-smenarnika-zastrelit-soud-potvrdil-vysoke-tresty.html
Cecenci.. dalsi podradni. Na co je krmime ve vezeni... trest smrdi by byl super! |
Ten smenarnik mel teda neskutecnou kliku. Asi ho ma tam nahore nekdo moc rad
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út únor 26, 2013 3:44 pm Předmět: |
|
|
Ej sry.. myslel jsem trest smti. Jaky pak extrem... Zeme je prelidnena, kdovi co stoji zivit tenhle povl. Ja bych se s nima nesral...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út únor 26, 2013 4:02 pm Předmět: |
|
|
Živit powl nic nestojí...
Stačí se podívat na výdaje do zbrojního průmyslu a pak se zamyslet, co by 5% takových výdajů třeba USA udělalo s nejchudší miliardou lidí.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út únor 26, 2013 4:24 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Živit powl nic nestojí...
Stačí se podívat na výdaje do zbrojního průmyslu a pak se zamyslet, co by 5% takových výdajů třeba USA udělalo s nejchudší miliardou lidí. |
Náklady na jednoho vězně jsou u nás 30.000Kč měsíčně. Tzn. že 3 takovíto výtečníci nás přijdou každý rok na milion Kč. Mě se to jako "nic" teda nezdá...
5% výdajů na zbrojení by udělalo z nejchudší miliardou, že by záhy zplodila ještě chudší miliardu
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út únor 26, 2013 4:40 pm Předmět: |
|
|
Ty vole takový trest smradem to by byl hit. Představuju si místnost kam by se střídavě pouštěly různé smrady aby nebyla možnost si "zvyknout" 24 denně. Hodně solidní mučení podle mě. samozřejmě nějak zajistit aby dýchaní probíhalo nosem a nepodvadělo se pusou. Nebo smrady nějak "ochutit" aby ani dýchání pusou nebyl nejlepší nápad.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út únor 26, 2013 4:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út únor 26, 2013 5:41 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Gohan napsal: | | samozřejmě nějak zajistit aby dýchaní probíhalo nosem a nepodvadělo se pusou. |
Třeba aby nad ním stál bachař a začal křičet, hej, mukle! Nepodváděj! |
Nebo ucpávku do huby.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|