Loudyho log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 77, 78, 79  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Loudyho log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Loudyho log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to jo... ke zvednutí BW vedou dvě cesty, že... tak to tam někdy šoupni a budeš mít klid ještě si pamatuji, jak jsem podobně a dlouho bojoval se stovkou, taky magické číslo. no a pak pokaždé, když jsem "začínal znovu". to jsem míval BW kolem 80, což už je dnes poněkud pasé...

cvičit samozřejmě chodím - viz můj log, akorát jsem teď měl dva týdny pauzu, protože jsem byl na jarňákách na horách, tak jsem to před nima moc nehrotil, abych ještě mohl lyžovat. ale teď už opět najíždím, zrovna za chvíli vyrážím. pro letošek mám velký cíle, protože už mám všechno jakž-takž opravený - ramena, zápěstí, tak snad to někam posunu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JENDA10

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
Chodíš ještě cvičit vůbec? Nějak s Jendou ty logy zanedbáváte!

Já taky cvičím (teda teď jsem asi pět dní nebyl, protože mám rozjebaný chodilo z neplánovanýho půlmaratonu ve sněhu - jsem dement no , takže pajdám a trhy, nadhozy, dřepy atd. nepřipadají v úvahu a pumpovat vršek mě nebaví ), ale jednak teď nemám na log tolik času/chuti a vůbec jsem takovej rozlítanej a neuspořádanej poslední dobou

Jinak k tomu bench pressu bych ti řekl něco podobnýho jako vlk, totiž pro vylepšení maximálky bych se převážně zaměřil na větší objem s vysokou intenzitou, takže řekněme (5-8)x3 pro (80-90)% 1RM, přičemž ty procenta měj v hlavě jenom přibližně a řiď se spíš podle aktuálního pocitu (ono je to něco podobnýho jako s tím běháním, totiž desítku taky nenatrénuješ tím, že ji budeš co týden zkoušet ).
Loudy

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už mi chybí odhadem pouze jenom 0,5-1kg, sakra práce No dobrá, zkusim 82,5 až za 2týdny, to už je snad pokořím. S běháním začínám zítra, protože za 5týdnů nechci umřít na půlmaratonu! Brzy bych měl mít úplně nový jídelníček, tak doufám, že bude fungovat.

Jendo, to jsou jenom výmluvy. Nicméně je potřeba se občas na něco vymluvit

Jinak příští úterý nemám SKáčko, takže kdyby si měl čas a nevymlouval se na chodilo, tak se klidně můžeme domluvit!
vlk#

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když se domluvíte, do maxima, ale v rozumnou hodinu - před dvanáctou se tam nedostanu, tak se přizpůsobím. samotného mě přemístění nebaví a taky to žere dost času, ale pokud se Jenda zprovozní a nebude si moc nakládat, tak bychom mohli potrénovat :) totéž na čelňáky nebo benč.

můžu skoro každý den, v pondělí si jenom beru věci, kdyby to vyšlo... a většinou to teď vychází, ale klidně počkám do úterý. no a pak až si orazím, což je většinou ve čtvrtek, ale můžu i v pátek. škoda, že jsme se teď minuli - kdyby dal Loudy vědět, že bude v úterý... ale taky jestli byl v rozumnou hodinu.

a tu Jendovu nechuť docela chápu, já to mám v jiných oblastech života a neřeším to, protože to zase přejde, ale zrovna fitko mě teď baví.
Loudy

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.2.
powerclean

3/50,55, 57,5
3/60, 62,5, 65
1/67,5

mrtvý tah
3/70, 75, 80, 85, 90, 92,5

military
3/40, 45, 47,5, 50, 52,5

ring dips
3/10

doma 4série swingu

Ta mrtvola je fakt bídná, vůbec nevim, co se se mnou stalo. Sice jsem na tom nebyl nikdy dobře, ale snad ani ne takhle špatně. Rezerva sice je, ale technika už je jenom tak na 95%. Asi začnu před tréninkem mrtvol swingovat, pak mi přijde, že mám lepší rozsah pohybu.

Vlku, mám v plánu jít v úterý mezi jedenáctou a dvanáctou, ale spíš ke dvanáctý. Tak se tam ukaž a můžeme něco zacvičit. Ale pokud se nechceš otravovat se sundaváním kotoučů pro moje fyzické možnosti, tak radši nechoď

Jinak mám taky v plánu chodit občas v pondělí kolem půl dvanáctý místo úterý, ale to ještě nevím kdy, nejspíš to bude nastřídačku.
vlk#

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok, v úterý zkusím dorazit co nejdříve po dvanáctý pokud to půjde. společně - co nám rozdíl výšek dovolí - toho můžeme dát spousty, teď jsi připomněl ještě tu mrtvolu. kotoučů je dost, s tím problém nebude, a fyzické možnosti a zvláště techniku máš obojí dobré, tak z toho třeba něco vymáčknem ;)
Loudy

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrá, já tam určitě budu. Kdyby nastala nějaká nenadálá situace, nechám ti pm.

Ty si budeš házet se 160kg na mrtvolu a já vedle tebe budu umírat se 60kg. Takhle špatný rozsah pohybu jako mám teď jsem snad nikdy neměl, o síle nohou, beder a středu těla radši ani nemluvim. Ale přemístění a čelňáky si dám moc rád!
vlk#

PříspěvekZaslal: pá březen 01, 2013 12:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

už se prosímtě nepodceňuj ještě jsem tě při mrtvole umírat neviděl a těch tvých 95% techniky je pořád o dost víc, než mých 80%, když se snažím a 160 máš přece letos v plánu zatáhnout... i když možná ještě ne v úterý a možná bychom na tom trojboji mohli začít pracovat.

přemístění můžeme dát, i když na to je expert Jenda, tam mě můžeš školit a rád se něco přiučím a potrénuju techniku, aspoň nemusíme přehazovat kotouče. čelňáky obvykle jezdím v druhém tréninku týdne, ale záleží jak to poskládáme. naplánoval bych ti přemístění up-to 70 kg, pak bychom mohli jít na benč 5x5 65 kg, pak jestli chceš čelňáky up-to 70 kg nebo mrtvolu up-to 100 kg, nějaké tlaky na ramena - buď military up-to 50 nebo to dáme vsedě, k tomu shyby nebo nějaký stroj... a víc času asi mít nebudu.

tak nechoď moc brzo a příliš se nevyčerpej až vypadnu, tak si můžeš naložit a dorazit se zkusím tam být co nejdřív po dvanácté.
Loudy

PříspěvekZaslal: pá březen 01, 2013 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se nepodceňuju, pouze konstatuju fakta Přesně si vypsal moje váhovky, při kterých bych měl zvládnout 1-3opakování, takže už se těšim, až něco spácháme. A domluvíme se až v posilovně, co zacvičíme. Já dorazim teda ve 12 a aspoň se pořádně rozehřeju a protáhnu, ať jsem ready.

160 mám v plánu, proto jsem zase začal mrtvolu cvičit. Jen jsem vůl a zase jsem to včera kombinoval s přemístěním. Pak mi přijde, že mám odvařený vzpřimovače a ještě další svaly dole na zádech/zadku

Tak v úterý! Třeba dorazí i lazar Jenda, až si tady přečte tu naší konverzaci, protože tomu jen těžko odolá

EDIT
1.3.
běh 3km - 17min

odpoledne
bench

10/20, 30, 40
5/50, 60, 70
3/72,5
4/3/70

čelní dřep
5/40, 50, 60

bohužel nebylo tolik času

2.3.
fotbálek 1hod
Loudy

PříspěvekZaslal: ne březen 03, 2013 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.3.
ring dips

4/10

shyby
4/5

kliky v kruzích
3/10

přítahy
3/10

Ze včerejšího fotbalu rozkopanej, tak dneska jen tak lehce. Ještě 2-3týdny bude podobný trénink, ale pak kvůli půlmaratonu uberu a začnu víc běhat než cvičit
Loudy

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2013 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.3.
Měření na Inbody

Posilovna s vlkem

powerclean+čelní dřep

5/40, 50

powerclean+pushpress
3/60, 65
2/2/67,5

bench
5/50, 60
5/70,70
4/70, 70, 70

shyby
6, 6, 5

facepulls
3/10

dřepy
5/55, 65
3/85

kte
2/8

Parádní trénink, ale ještě to chce pořádně zamakat, vlk je moc silnej
vlk#

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2013 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkné InBody, zvláště těch 8,3 % tuků, což znamená spoustu svalové hmoty

a jinak to dnes docela šlo - přemístění dobrý (to jsem ani v tom rozsahu nestíhal), na benči to bylo pořád řečí a pak pěkných 5/5/4/4/4x 70 kg, to by bylo škoda to ukončit po třech sériích, shybuješ taky líp a zadřepnutí byla s jistotou. jen se příště rovnou domluvíme u každého cviku, jestli pojedeme 5 pracovních sérií nebo 3 nebo pyramidu.

pokud mi to vyjde, tak půjdu v pátek a pak asi v pondělí, pokud se přes PM nedomluvíme jinak.
Loudy

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7.3.
ring dips

3/10

shyby
6,6,5

kliky v kruzích
3/10

přítahy na kruzích
3/10

shyby podhmatem
3,3

kte
2/10

Trapézy mám z úterka ještě dost bolavé. Jinak dneska super pumpa na bicák. Zítra asi běh a posilka.
Loudy

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2013 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8.3.
bench

10/20, 40
5/50, 60
5/5/70

čelní dřep
5/50, 55, 60

military
5/40, 42,5, 45, 50

facepulls
3/10

zkracovačky
2/15
Loudy

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11.3.
ráno
běh 15minut

odpoledne
bench

10/20, 40
5/60
3/70, 72,5, 75, 77,5
2+1x vlk/80

powerclean
3/40, 50, 60, 65
1/75, 75

military
5/40, 42,5, 45, 45

dřepy
5/55, 65, 75
4+1x vlk/80

shyby
6, 6, 6

kte
10, 10

Snad si pamatuju ty čísla správně, po benchi jsem přestal zapisovat.

Poslední opáčko u benche a u dřepu bylo s dopomocí. U benche mrtvý bod, sám bych to nevytlačil a u dřepu jsem se dostal moc do předklonu, takže mě vlk musel sebrat i s činkou Díky!!!
Jinak dneska super trénink. Od zítřka začnu víc cvičit s kettlebellem, víc běhat a v posilovně uberu na intenzitě a trochu zvýším počty opakování. Půlmaraton se už blíží

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Loudyho log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 77, 78, 79  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: