|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje Arnold Classic 2013? |
| Ronny Rockel |
|
0% |
[ 0 ] |
| Edward Nunn |
|
0% |
[ 0 ] |
| Ben Pakulski |
|
0% |
[ 0 ] |
| Cedric McMillan |
|
47% |
[ 27 ] |
| Michael Kefalianos |
|
0% |
[ 0 ] |
| Johnnie Jackson |
|
10% |
[ 6 ] |
| Dexter Jackson |
|
36% |
[ 21 ] |
| Marcus Haley |
|
0% |
[ 0 ] |
| Toney Freeman |
|
1% |
[ 1 ] |
| Fouad Abiad |
|
3% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 57 |
|
| Autor |
Zpráva |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: so březen 02, 2013 5:26 pm Předmět: |
|
|
Myslím si že Cedric má na to aby vyhrál! :)) ale Abiad nevypadá taky špatně bude to zajímavý.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dzordn2

|
Zaslal: so březen 02, 2013 5:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 02, 2013 5:39 pm Předmět: |
|
|
viděli jste někdo lepší vršek zezadu?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so březen 02, 2013 5:41 pm Předmět: |
|
|
Jo u mladý... ale to asi každej myslíme něco jinýho.  Ten vršek má neskutečnej, má ho jak prohnanej photoshopem. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so březen 02, 2013 6:11 pm Předmět: |
|
|
jo jo jo!!! Cedric je všechny sfoukne jak svíčku!  No a pak to samý na Olympii! Mnohokrát, nejlépe aspoň devětkrát!
Pro mě po období Ronnieho nejvýraznější postava současnosti! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so březen 02, 2013 6:14 pm Předmět: |
|
|
nejak zabúdate na starého-dobrého dexa, ktorý bol na masters v životnej forme, takže prrr, uvidíme:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 02, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | nejak zabúdate na starého-dobrého dexa, ktorý bol na masters v životnej forme, takže prrr, uvidíme:) |
A má o 20kg míň svalů a na Arnoldu nebyl ve formě už pěkně dlouho =)
Kdyby to Cedric nevyhrál, tak ho zas rok neuvidíme, takže mu to budu moc přát
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so březen 02, 2013 6:48 pm Předmět: |
|
|
To je postava hodná pár titulů Mr. O. Nic proti Cutlerovi, Heathovi, nebo Greenovi, ale tohle jsou ty nejklasičtější ze všech klasických proporcí. Jako by se konal návrat do 90. let, jen je ten formát co do velikosti zhruba 1,5násobný :) Takhle se mi žádný profík nezamlouval už hodně let. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 02, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | To jsou teda zada... dobre to nasypal | Někdy je lepší raději nic neříkat - Tvůj post je toho důkazem.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 02, 2013 7:12 pm Předmět: |
|
|
| jamesco napsal: | a já v tipovačce vsadil na dextera |
:D nesmíš bejt smutnej... před každou tipovačkou tě čeká rozhodnutí - buď tipovat tak, jak chceš, aby to skončilo, nebo tak, jak myslíš, že to skončí (politika apod.) ... Já tipuju srdcem a proto nic nevyhrávám. Ty vyhraješ :D Toneyho třeba nemám ani v top5
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: so březen 02, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
no..je to fakt
jenže já bych v top 5 rád viděl třeba i takovýho Hidetadu, ale to se mi asi nesplní..
abych nebyl uplně OT, tak supertěžký vyhrál Daz Ball, přál sem mu to, byl perfektně připravenej :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|