Docela me prekvapil vypis z uctu za minuly rok a polozka obrat na uplnem konci. Na to, ze jsem student a v tom cisle jsou zahrnute jen naklady za veci co jsem si koupil, zabavu, telefon, dovolenou, obleceni apod. tak me to docela prekvapilo A neni v tom treba najem/jidlo, to mam stale "zadarmo"
Ziskat dobrou praci pri studiu proste bylo za trest, ale ted uz doufam mam vse co jsem chtel Takze tenhle rok uz je v planu uz i konecne neco usetrit
Serou mě u nás závory na přejezdu, člověk tam stojí 5 minut a nic nejede, prostě projede vlak a dalších 5 minut jsou závory dole, a tím myslím opravdu pět minut, ne jako když někde čekáte minutu. Dneska 2x.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Docela by se osvědčilo kdyby články stejnýho charakteru, respektivě soutěže na main webu např. AC 2013 byly co se týče dizkuzí sjednoceny.......byl by to problém?
Když už novej článek a bleskovka a zase článek tak by nazor za názorem mohl plynout pořád dál a dál ne? Stejně tak u logů a podobně.
Ji a aby ti sem patřilo: Ano, to mě sere.
Zada, absolutne nechapu co se to zase deje. Posledni cviceni jsme mel v ctvrtek, pak 2 dny byly pohode, vubec zadna namaha, jen jsem 1x denne zada a nohy trochu protahoval.
Dneska rano jsem vzdal a skoro se hned skacel na zem. Nemuzu ani sedet ani lezet ani stat rovne, natoz normalne chodit.
Ted uz muzu jaks taks sedet u pc a psat, ale musim se na zidly stale nejak kroutit a osivat.
S cvicenim je amen, i kdyby to melo trvat par mesicu nez ty zada napravim.
A nepřepískl jsi protahování? J8 mám problémy s plotýnkama a když to přepísknu, je to horší než po mrtvole...
Mozna, ale netusim jak by to bylo mozne, vcera jsem se totis protahoval uz dopoledne, pak po obede 2h spal, a celej den vse v poho, ale dneska rano ukrutna bolest. Kdyby me ted nekdo nabidl, ze me toho navzdy zbavi za 100 tacu, tak bych mu to vyplatil nadrevo.
Zada, absolutne nechapu co se to zase deje. Posledni cviceni jsme mel v ctvrtek, pak 2 dny byly pohode, vubec zadna namaha, jen jsem 1x denne zada a nohy trochu protahoval.
Dneska rano jsem vzdal a skoro se hned skacel na zem. Nemuzu ani sedet ani lezet ani stat rovne, natoz normalne chodit.
Ted uz muzu jaks taks sedet u pc a psat, ale musim se na zidly stale nejak kroutit a osivat.
S cvicenim je amen, i kdyby to melo trvat par mesicu nez ty zada napravim.
Pokud to jsou plotýnky, tak bys právě sedět neměl vůbec, stejně tak staticky stát, momentálně víc než soucítím
_________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
Mě spíš zajímá, jestli je fakt pravda, že stisknutí tlačítka je bezpředmětné a semafor reaguje pořád stejně bez ohledu na to, zda stiskneme nebo ne. Někdo mi to nedávno říkal a když jsem to pákrát vyzkoušel, zdá se mi, že měl asi pravdu.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
To můžeš jednoduše zjistit, když přijdeš někam na přechod, změříš periodu mezi 2 ma zelenýma pro chodce, kdy tam nikdo není a na nic nemačká a pak až to stiskneš...
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Mě spíš zajímá, jestli je fakt pravda, že stisknutí tlačítka je bezpředmětné a semafor reaguje pořád stejně bez ohledu na to, zda stiskneme nebo ne. Někdo mi to nedávno říkal a když jsem to pákrát vyzkoušel, zdá se mi, že měl asi pravdu.
Ono je to tak, alespoň podle toho, co mám u nás v Brně vyzkoušeno, že někde to tlačítko vůbec nefunguje, někde funguje okamžitě a někde prostě funguje tím stylem, že zaznamená zmáčknutí, ale stejně je napojeno na nejbližší velkou křižovatku a chodec dostane šanci stejně až po odjetí aut z ní.
Pamatuju, jak sem jednou čekal na jednom přechodu asi 11 minut (to jako fakt nekecám..asi po třech minutách sem to začal stopovat),než sem dostal šanci přejít, i když přes křižovatku moc aut za tu dobu nepřejelo. . Ale vydržel sem.
Tak jasně, ale zkoušet se mi to nechce , ale pokud je to pravda, bude to tak u všech semaforů, protože je to v kompetencích Ředitelství silnic a dálnic a semaf. jsou standartizované, alespoň doufám.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Já to nedávno vyzkoušel tady ve Finsku, když jsem zapomněl zmáčknout tlačítko. Po tom, co jsem 5 min čekal jako idiot a minimálně 2x to celé procyklovalo, tak jsem to zmáčknul a v dalším cyklu už mi to hodilo zelenou. Musím ale říct, že tlačitko není na všech 4ech přechodech na té křižovatce, pouze na 2,které bých řekl jsou méně frekventované, takže podlě mě tam ty tlačítka zbytečné nejsou.
Sice tomu hovno rozumín, ale podlě mě to funguje tak, že když prostě není tlačítko zmáčknuté, tak se v tom cyklu přeskočí daný přechod aby se neztrácel zbytečně čas na přechodu kde nikdo není.
Byl o tom článek v maximu, že to je pro lidi, aby měli pocit, že něco uspíšili ... je to pravda, ale jen půl pravdy... to tlačítko tam není na uspíšení, ale na "PŘIHLÁŠENÍ" se do cyklu, kdy se po zelený pro auta rozsvítí zelená i pro chodce, pokud byste to nezmáčkli, zelená se nerozsvítí. Bohužel v Čechách jsou zas chytří inženýři, a tak na spoustě přechodů se stejně ta zelená pro chodce spustí, i když to zmáčknutý není :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru