|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: út březen 05, 2013 2:02 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | kubaz napsal: | rekl bych, ze v tve fazi jsou veci jako paleo, LG apod. naprosto mimo misu ty potrebujes pravidelne cvicit a dobre jist |
Jsem otevřenej, klidně se rozepiš třeba do PM, víc by mě zajímalo jídlo. |
co asi cekat od Kubaze? klasicka kulturistika strava zalozena na kupe sacharidu s bilkovinama a troskou toho lepsiho tuku (aby se nereklo)) - takze predpokladam to, jak si jedl pred paleo.. kazdej si musi sam pomalu prichazet na to, co je pro nej idealni a nemusi se to menovat vubec nijak specialne, univerzalni rada na perfektni jidelnicek neexistuje
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zdenek Pilc

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út březen 05, 2013 5:11 pm Předmět: |
|
|
Pochopil, ale přemýšlím, že se toho nebudu držet furt, je to super, ale ne pro každého. Bylo mi to doporučeno, tak jsem si to ozkoušel, chtěl jsem zhubnout což se mi při paleo stravě daří, ale neni to pro mě, nevydržel bych nejspíš celej život, já nejím běžně prasárny, jen si rád občas za čas dopřeju, jsem nekuřák, abstinent, tak mi dopřej alespoň tuto radost v podobě obžerství  (vyjde to tak 3-5 roka). Jinak mi nedělá problém jíst striktně. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paťo22
|
Zaslal: út březen 05, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
a čo tak skrížiť paleo s IF ?? IF je intermittent fasting- prerušované hladovanie 16/8.. a potom sú tu rôzne protokoly IFka - LG,CBL,RD,WD,... IF je len jedna vec - "HLADOVAŤ" 16 hodín a 8 hodín PAPAŤ :) či už pojdeš LG,CBL,paleo,CKD,sacharidové vlny, natom nezáleží.. princíp v IF je, aby si dal "oddýchnuť tráviacemu traktu, aby sa ti telo detoxykovalo, a aby si mal viac energie (fligh mode) počas fastingu :) ako ješt tých 8 hodín nie je podstatné.. ale je podstatné jesť zdravo :) dúfam že si to pochopil :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Paťo22
|
Zaslal: út březen 05, 2013 6:09 pm Předmět: |
|
|
ak sa mu chce ísť prep phasa, a ak má menej ako 15% BF,, tak hej :) v inom pripade to chce CNS (backload každých 7 dní, je to na chudnutie a dostať sa pod 15% BF aby telo bolo citlivé na inzulin)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út březen 05, 2013 6:38 pm Předmět: |
|
|
Zatím to vidím ještě na 4 týdny paleo, funguje to, tak se toho budu držet, během těch 4 týdnů se rozhodnu jak pokračovat.
BF nevím, nemám to jak změřit. Ale už se trochu ubjevují kostky, takže už bych mohl být pod těmi 15%. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pračlověk
|
Zaslal: st březen 06, 2013 5:42 pm Předmět: |
|
|
Ani nevím, jestli mohu svoji stravu nazývat paleo, nebo ne. Pohybuji se v sacharidech mezi 1 až 2 gramy na kilo hmotnosti (tedy 80 až maximálně 160 gramů). Ty dva gramy, to jím jen v objemové fázi, to už opravdu maximálně cukruju. Víc než zmíněných 160 gramů opravdu nikdy nepřekračuju, to mi sacharidový paradox nedovolí. Většina sacharidů pochází ze zeleniny a ořechů. Při maximálním příjmu (zmíněných 160 gramů) sacharidů dám i pár gramů ovesných vloček nebo rýže. Fázi hladovění a jídla mám půl na půl, tedy 12 hodin hlad a 12 hodin jídlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st březen 06, 2013 5:49 pm Předmět: |
|
|
Bezmala 160 gecek sacharidu z orechu a zeleniny? Nerikaj Ti doma kralik? :)) Jinak ale palec nahoru a klidne se podel o vic zkusenosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st březen 06, 2013 5:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 12:50 am Předmět: |
|
|
Pračlověk - kolik mandlí a zeleniny sníš? Já max 1 pytlík mandlí (100g) a zeleniny tak akorát, někdy za celý den 3 mrkve, porek, skoro celý hlávkový nebo římský salát, cherry rajčata tak 150g a 1/2 až 1 okurku hadovku. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 8:30 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Pračlověk - kolik mandlí a zeleniny sníš? Já max 1 pytlík mandlí (100g) a zeleniny tak akorát, někdy za celý den 3 mrkve, porek, skoro celý hlávkový nebo římský salát, cherry rajčata tak 150g a 1/2 až 1 okurku hadovku. |
To já teda jedu mrkev, salát, okurku, cuketu, no prostě vše, co mi přijde pod ruku celkem ve velkém... mrkve jsem schopná sníst kilo během dne, když jsem doma... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 8:44 am Předmět: |
|
|
Tak to mi přijde jako super jídelák, a ten nákupní seznam se mi líbí snad ještě víc - žádný fanatimus, hora masa a zeleniny, a ovoce a dokonce sladké brambory tam jsou . Jediné, co mně přijde jako šílenost, jsou zbytky od večeře k snídani ale chápu, že to je můj osobní náhled na svět (no, spíš na stůl). Až si jednou dokážu představit snídani bez vloček, jdu do paleo tohoto typu, po zbytek dne se mi stejně do mnoha sacharidů nechce.
|
|
| nahoru |
|
 |
rudosh
|
Zaslal: čt březen 07, 2013 9:29 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Bezmala 160 gecek sacharidu z orechu a zeleniny? Nerikaj Ti doma kralik? :)) Jinak ale palec nahoru a klidne se podel o vic zkusenosti. |
Vždyť tam píše, že při 160g už zařazuje trochu vloček a rýže ;-)
Mimochodem je velké zlo kandované ovoce? Myslím takové ty směsi ořechů s kandovanýma bobulema. Teď jsem si koupil malý sáček, abych si dal na snídani paleo "musli" (zalil jsem to kokosovým mlékem a přidal nějaké čerstvé borůvky).
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 9:38 am Předmět: |
|
|
| rudosh napsal: | | ZeleznaKoule napsal: | | Bezmala 160 gecek sacharidu z orechu a zeleniny? Nerikaj Ti doma kralik? :)) Jinak ale palec nahoru a klidne se podel o vic zkusenosti. |
Vždyť tam píše, že při 160g už zařazuje trochu vloček a rýže ;-)
Mimochodem je velké zlo kandované ovoce? Myslím takové ty směsi ořechů s kandovanýma bobulema. Teď jsem si koupil malý sáček, abych si dal na snídani paleo "musli" (zalil jsem to kokosovým mlékem a přidal nějaké čerstvé borůvky). |
V kandovanem je myslim kopa cukru, takze ne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|