Paleo strava

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Paleo strava  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Paleo strava
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2013 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
kubaz napsal:
rekl bych, ze v tve fazi jsou veci jako paleo, LG apod. naprosto mimo misu ty potrebujes pravidelne cvicit a dobre jist

Jsem otevřenej, klidně se rozepiš třeba do PM, víc by mě zajímalo jídlo.

co asi cekat od Kubaze? klasicka kulturistika strava zalozena na kupe sacharidu s bilkovinama a troskou toho lepsiho tuku (aby se nereklo)) - takze predpokladam to, jak si jedl pred paleo.. kazdej si musi sam pomalu prichazet na to, co je pro nej idealni a nemusi se to menovat vubec nijak specialne, univerzalni rada na perfektni jidelnicek neexistuje
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zdenek Pilc

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2013 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Nemá někdo ozkoušené nějakej big cheat day nebo weekend? Jedu už od 19.1. paleo hubnutí se daří, ale tak za cca měsíc bych si chtěl dát den nebo 2 volný a dát si vše: hranolky, chipsy, čokoládu atd. Po paleu chci najet na LG a přibrat nějakou svalovou hmotu.
Já osobně si myslím, že asi dost natáhnu vodu a druhej den si posedím na WC. Proto bych chtěl ještě na týden zařadit něco jako paleo, ale dám tak 150-200g sacharidů a hlavně dost pohybu no a pak bych najel na LG.

Co Vy na to?

To jsi asi nepochopil hlavní myšlenku. Buď jedeš paleo nebo ne, to není jakože na měsíc a pak objem a zaprasíš se cukrama z ovesných vloček
MAST3R

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2013 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pochopil, ale přemýšlím, že se toho nebudu držet furt, je to super, ale ne pro každého. Bylo mi to doporučeno, tak jsem si to ozkoušel, chtěl jsem zhubnout což se mi při paleo stravě daří, ale neni to pro mě, nevydržel bych nejspíš celej život, já nejím běžně prasárny, jen si rád občas za čas dopřeju, jsem nekuřák, abstinent, tak mi dopřej alespoň tuto radost v podobě obžerství (vyjde to tak 3-5 roka). Jinak mi nedělá problém jíst striktně.
Paťo22

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2013 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a čo tak skrížiť paleo s IF ?? IF je intermittent fasting- prerušované hladovanie 16/8.. a potom sú tu rôzne protokoly IFka - LG,CBL,RD,WD,... IF je len jedna vec - "HLADOVAŤ" 16 hodín a 8 hodín PAPAŤ :) či už pojdeš LG,CBL,paleo,CKD,sacharidové vlny, natom nezáleží.. princíp v IF je, aby si dal "oddýchnuť tráviacemu traktu, aby sa ti telo detoxykovalo, a aby si mal viac energie (fligh mode) počas fastingu :) ako ješt tých 8 hodín nie je podstatné.. ale je podstatné jesť zdravo :) dúfam že si to pochopil :)
Luster

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2013 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R: zminovanej CBL by ti sedet mohl, tam je dokonce mozny i v nejaky rozumny mire praseni
Paťo22

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2013 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ak sa mu chce ísť prep phasa, a ak má menej ako 15% BF,, tak hej :) v inom pripade to chce CNS (backload každých 7 dní, je to na chudnutie a dostať sa pod 15% BF aby telo bolo citlivé na inzulin)
MAST3R

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2013 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zatím to vidím ještě na 4 týdny paleo, funguje to, tak se toho budu držet, během těch 4 týdnů se rozhodnu jak pokračovat.
BF nevím, nemám to jak změřit. Ale už se trochu ubjevují kostky, takže už bych mohl být pod těmi 15%.
Pračlověk

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ani nevím, jestli mohu svoji stravu nazývat paleo, nebo ne. Pohybuji se v sacharidech mezi 1 až 2 gramy na kilo hmotnosti (tedy 80 až maximálně 160 gramů). Ty dva gramy, to jím jen v objemové fázi, to už opravdu maximálně cukruju. Víc než zmíněných 160 gramů opravdu nikdy nepřekračuju, to mi sacharidový paradox nedovolí. Většina sacharidů pochází ze zeleniny a ořechů. Při maximálním příjmu (zmíněných 160 gramů) sacharidů dám i pár gramů ovesných vloček nebo rýže. Fázi hladovění a jídla mám půl na půl, tedy 12 hodin hlad a 12 hodin jídlo.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bezmala 160 gecek sacharidu z orechu a zeleniny? Nerikaj Ti doma kralik? :)) Jinak ale palec nahoru a klidne se podel o vic zkusenosti.
Seva98

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U Palea neni 100% nutne drzet 0g sacharidu jak se mi zda, ze si tu nekteri mysli, tohle je ukazkovy jidelnicek z Paleo Solution a skoro kazdy den tam je nejake ovoce

http://i.imgur.com/2Kyqtwu.jpg

Jeste tady tohle by mohlo nekomu pomoct pro inspiraci co jist. Je to nakupni seznam do obchodu, taky z Paleo Solution

http://robbwolf.com/wp/wp-content/uploads/2010/12/shopping-list.pdf

https://www.zonetraininglog.com
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 12:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pračlověk - kolik mandlí a zeleniny sníš? Já max 1 pytlík mandlí (100g) a zeleniny tak akorát, někdy za celý den 3 mrkve, porek, skoro celý hlávkový nebo římský salát, cherry rajčata tak 150g a 1/2 až 1 okurku hadovku.
kulíšek

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Pračlověk - kolik mandlí a zeleniny sníš? Já max 1 pytlík mandlí (100g) a zeleniny tak akorát, někdy za celý den 3 mrkve, porek, skoro celý hlávkový nebo římský salát, cherry rajčata tak 150g a 1/2 až 1 okurku hadovku.

To já teda jedu mrkev, salát, okurku, cuketu, no prostě vše, co mi přijde pod ruku celkem ve velkém... mrkve jsem schopná sníst kilo během dne, když jsem doma...
Mnemosyne

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:

http://i.imgur.com/2Kyqtwu.jpg

http://robbwolf.com/wp/wp-content/uploads/2010/12/shopping-list.pdf

Tak to mi přijde jako super jídelák, a ten nákupní seznam se mi líbí snad ještě víc - žádný fanatimus, hora masa a zeleniny, a ovoce a dokonce sladké brambory tam jsou . Jediné, co mně přijde jako šílenost, jsou zbytky od večeře k snídani ale chápu, že to je můj osobní náhled na svět (no, spíš na stůl). Až si jednou dokážu představit snídani bez vloček, jdu do paleo tohoto typu, po zbytek dne se mi stejně do mnoha sacharidů nechce.
rudosh

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
Bezmala 160 gecek sacharidu z orechu a zeleniny? Nerikaj Ti doma kralik? :)) Jinak ale palec nahoru a klidne se podel o vic zkusenosti.

Vždyť tam píše, že při 160g už zařazuje trochu vloček a rýže ;-)

Mimochodem je velké zlo kandované ovoce? Myslím takové ty směsi ořechů s kandovanýma bobulema. Teď jsem si koupil malý sáček, abych si dal na snídani paleo "musli" (zalil jsem to kokosovým mlékem a přidal nějaké čerstvé borůvky).
Seva98

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rudosh napsal:
ZeleznaKoule napsal:

Vždyť tam píše, že při 160g už zařazuje trochu vloček a rýže ;-)

Mimochodem je velké zlo kandované ovoce? Myslím takové ty směsi ořechů s kandovanýma bobulema. Teď jsem si koupil malý sáček, abych si dal na snídani paleo "musli" (zalil jsem to kokosovým mlékem a přidal nějaké čerstvé borůvky).

V kandovanem je myslim kopa cukru, takze ne

https://www.zonetraininglog.com

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Paleo strava Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: