bohuzel 120 nešlo...trochu sem posral uchop a techniku no...snad za nějakej čas :)
No, jestli máš takhle lehkých 110, tak máš tu tlakovou sílu celkem nadprůměrnou, jsem zvědavej, kam až se to dostane ... výraz máš někde kolem 140 ?
Btw ... jakej typ gumy / kde si ji pořídil, máš na té vzpěračské platformě ? Klidně mi to hoď do PM ať tu nejsme ot. Dík
tak výrazy já nevím...mám to hodně o morálu...nebát se teho...axle sem dostal nad halvu 140...bylo to na krev...ale to bylo v létě a tedka sem silnější...
dával sem výrazy zezadu 6x130...vplánu je vyzkoušet vyrazit 150 nad halvu s normal osou a continental přemístěním, poněvadž powerclean 130 je zakletej : (...ale spiš psychicky než silově řekl bych...vaha mě rozhazuje držení techniky
gumy sme sehnali v jedne brnenske gumarne přímo...a musiš sehnat takovuhle hrubou jinak za to dáš 5000 za 1m2 :)
ale co je taky dobré jsou takové gumové rohože děravé, mají mnohem silnější tlumící účinek, několik videí sem viděl jak do teho hažou atlasy (3 na sobě rohože) a kluci z crossfitu z brna to maj a odhazujou do teho bumpery a je to krasa hodil sem do teho 120kg z nataženych ruk a ani to neposkočilo...
mimoto ty rohože děrave budou významně levnější...tahle guma stala 1m2 nějak 1500...draha prdel :)
zadnou raw soutez sem zatim neobjevil, az objevim, tak pujdu
Venco nekecej, já sám i několik ostatních zde ti už několikrát psalo co se kde koná (sám ses na to i několikrát ptal) , ale nikdy jsi nikde nevylezl. Tvoje výkony jsou parádní, akorát místo toho kecání by ses mohl konečně rozhoupat. Nemyslím to ve zlém. Soutěží je spousta a kdo opravdu chce soutěžit, ten si tu ,,svou" soutěž vždycky najde.
zadnou raw soutez sem zatim neobjevil, az objevim, tak pujdu
Venco nekecej, já sám i několik ostatních zde ti už několikrát psalo co se kde koná (sám ses na to i několikrát ptal) , ale nikdy jsi nikde nevylezl. Tvoje výkony jsou parádní, akorát místo toho kecání by ses mohl konečně rozhoupat. Nemyslím to ve zlém. Soutěží je spousta a kdo opravdu chce soutěžit, ten si tu ,,svou" soutěž vždycky najde.
dobre, ale ja ji nenasel, psal si mi ze bude naka soutez v klatovech, coz mam docela blizko, ale nic sem o tom nenasel, tady na ronnie sem koukal, ale neni tu vubec nic, a kdyz jo, tak jen souteze v dresu, ted proste nevim o zadny raw soutezi s konkretnim datumem, zadnou sem nikde nenasel...
Pokračuju ve shybování pro zábavu. Dneska supersérie 3x +30kg a 9x na prázdno. Striktně bez švihu a s podržením nahoře, žádnej crossfit :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Jasně. Ale opovaž se po mě chtít abych dělal angličáky a podobný zvěrstva
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
2x Strict Ring MU, dal som aj 2 krát po 3, pričom som si rozškrabol chrastu na ruke tak som si to išiel zalepiť atď. a potom už len dva lebo mi odchádzal false grip.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru