u 500 přeskoků by mi upadly lýtka hlavně..
co dělám špatně, když mě bolí chodidla, jakoby křeče do klenby?
No, mozna to bude tim, ze cvicim jen na boso. Kdysi jak jsem zacinal cvicit bez bot, tak me treba po tezkych mrtvych tazich bolely silene chodla. Asi to bude dost o zvyku.
Nemocen, vcera jsem se nemohl ani pohnout, dneska je uz lepe, ale musim neco delat, aspon workouty na techniku, open se blizi a par veci by to stale chtelo vylepsit.
Dnesni DU sly skvele, povedlo se mi dat 10 po sobe klasicky a 15 po sobe stylem 1+1, jeste tak mesic zkouseni a verim, ze pak uz pujdou samy od sebe.
Sakra , predtreningovy napoj coldrex, po 5tem burpee neskutecne sucho v krku a tak od 10te minuty me zaclo palet na hrudi, neni nad to odjet prvni kvalifikacni trening nemocny . Byt zdravy tak tam mozna, ale opravdu mozna padne vsech 30 snatchu, ale i tak pochybuju, ze bych pak dal jeste 20 BP. Sileny trening, na papire to tak tezce nevypada, ale ty trhy kvuli toho co je prednima jsou mnohem tezsi a to mi slo vcera strasne lehce 5x 60, zatimco tedkom jsem mel vubec problem trhnout to prvni opakovani s 60kg. Video bude vecer.
A taky nevim zda mi uznaji vse, kolikrat jsem se pristihl ze jsem se nestihl v nohach narovnat nez jsem ji pustil dolu, musim priste na to vice davat pozor.
Ale na druhou stranu s vykonem spokojeny jsem, minimalne jsem si poradne makl :-)
Crossfit #305
Proceed through the sequence below completing as many reps as possible in 17 minutes of:
40 Burpees
75 pound Snatch, 30 reps
30 Burpees
135 pound Snatch, 30 reps
20 Burpees
165 pound Snatch, 30 reps
10 burpees
210 pound Snatch, as many reps as possible
Zdá se to jenom mě, nebo si se u těch burpees vůbec nedotýkal hrudníkem země? Nechci být nějakej nepřející a hnidopich, jenom si mi to tak z videa zdá.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Zdá se to jenom mě, nebo si se u těch burpees vůbec nedotýkal hrudníkem země? Nechci být nějakej nepřející a hnidopich, jenom si mi to tak z videa zdá.
Jo na videu to taky nevidim, ale kazde opakovani jsem citel, ze jsem se dotlk, ale tak jeslti mi to uznaji nebo ne, tak mi to moc vadit nebude. Na druhou stranu cvicit v tricku, tak to poznat nejde. Spis jsme si meli vyzkouset cvicne video a zjistit co a jak jde videt. Hlavne uz jsem do 13.2 pouceny, dost veci by to chtelo natocit jinak a hlavne lepsim vybavenim a taky vim, ze bych si mel vic davat pozor na no reps.
Priste doufam bude neco do 10ti minut, muj fotak delsi video nezvladne a to by bylo uz ve fullhd.
S vysledkem jsem nadmiru spokojen :-). Box jumpy jsem jel takhle, protoze to bylo povolene a vedel jsem, ze by me skakani neskutecne unavilo i kdyz by mi zezacatku zlepsilo cas, tak verim, ze by me unava dohnala.
Crossfit #309 Complete as many rounds and reps as possible in 10 minutes of:
115 pound Shoulder to overhead, 5 reps
115 pound Deadlift, 10 reps
15 Box jumps, 24" box
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru