|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dudlajs

|
Zaslal: pá březen 08, 2013 11:07 pm Předmět: Dvoufázové tréninky |
|
|
Zdravim všechny fitnesáky a obracím se na zkušenější s otázkou na dvoufázové tréninky.
Asi nemá smysl rozepisovat jednotlivé tréninky, jen shrnu, že doposud jsem trénoval 6x týdně split určený na cvičení 4x týdně. Každý trénink vychází na 1.5h +-.. Jenže mi to nestačí a chtěl bych každý den odjet 2 po sobějdoucí tréninky.
Na vás se obracim s prosbou o připomínky a případně rady jestli by mi to spíš neublížilo než pomohlo. Neberu žádnou kloubní výživu na což se asi budete tázat.
Ještě jsem zapomněl říct, že 3. den tréninku bych cvičil pouze 1x a 4. den tréninku bych měl tréninkové volno.
Děkuji za pozornost a případné odpovědi, budu vděčný za cokoliv.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 09, 2013 3:16 am Předmět: |
|
|
Co si od toho slibuješ?
Bez "dopomoci" neodtrénuješ opravdu tvrdě dlouhodobě vícekrát než 4x týdně.
(To, že si ty myslíš, že tak trénuješ je Tvůj omyl).
Bude to kontraproduktivní.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: so březen 09, 2013 9:09 am Předmět: |
|
|
a co takhle si dát v "druhé fázi" nějakou jinou pohybovou aktivitu? třeba nějaký bojový sport, plavání, nebo klidně jógu či pilates? _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
Zaslal: so březen 09, 2013 9:54 am Předmět: |
|
|
[quote="Deadlift"]Co si od toho slibuješ?
Bude to kontraproduktivní.[/quote]
V tomhle bych s tebou nesouhlasis, člověk když je mladej tak má tu regenaraci uplně někde jinde
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so březen 09, 2013 10:12 am Předmět: |
|
|
Ono ve sportu platí, že méně je někdy více :) Je to jako když začne někdo běhat, začne ho to bavit a chce bejt prostě nejlepší, tak začne běhat každý den, každý den s velkou intenzitou a po třech týdnech zjistí, že je čím dál unavenější, forma jde do hajzlu a už ho to ani tak nebaví ... najdi si ještě nějakou jinou aktivitu, pokud máš tolik času, že můžeš půl dne cvičit :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Dudlajs

|
Zaslal: so březen 09, 2013 10:40 am Předmět: |
|
|
Dobře..dnes mam schuzku s trenérkou tak se s ní zkusim poradit ohledně 'dopomoci' .. možná jsem to špatně napsal a může to připadat jakobych chtěl cvičit 14x tydne.. vychazelo by to na 8-10 treninku za tyden.. je mi skoro 24 a se spravnou suplementaci by to snad nemusel být takový problém ne? Jiná pohybová aktivita mě moc nebere..jen rekreačně hraju fotbal, ale jde mi spíš o to fitko
|
|
| nahoru |
|
 |
mladej beda
|
Zaslal: so březen 09, 2013 10:43 am Předmět: |
|
|
Prave jsem dojel trenink stylem 3+1 od freimena. Cvicil jsem ho asi 6 tyndu, predtim nebyla zadna pauza nasledovala silova priprava v podobe korteho, tezko-lehkeho treninku. Cvicim pres 3 roky, v prubehu pripravy jen jim jak tank spim cvicim a hazu do sebe doplnky vyzivy. Vaha po tomhle treninku zustala stejna, zkvalitnila se mi nabrana svalova hmota ale muzu rict ze ac sem mel idealni podminky a regenerace v 21 by mela byt suprova, sila energie a zvedane vahy sly tyden od tydne dolu. Nedovedu si predstavit (pokud jsi zacatecnik a nicim si nedopomahas) jet 6krat tydne dvoufazove. Mozna to zvlasdnes prvni tyden ale pak zacnes ubirat vahy nebo intenzitu treninku. Je to podle me hloupost, akorat spalis to cos vybudoval, budes utahanej jak pes. Takovy muj nazor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dudlajs

|
Zaslal: so březen 09, 2013 10:46 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Dudlajs dne so březen 09, 2013 11:26 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so březen 09, 2013 10:51 am Předmět: |
|
|
Jak dlouho pravidelně cvičíš? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Dudlajs

|
Zaslal: so březen 09, 2013 10:58 am Předmět: |
|
|
Jakože opravdu pravidelně asi pul roku (4x týdně a poslední měsíc 6x týdně).
Já vim, že je to hodně krátkej termín, ale jinak ne-pravidelně cvičim kolem 5let (+-).
Tenhle rok pojedu 2.sezonu Strongmana, jen pro zábavu a získání zkušeností,technik a poznání něčeho nového.
|
|
| nahoru |
|
 |
mladej beda
|
Zaslal: so březen 09, 2013 11:04 am Předmět: |
|
|
| Dudlajs napsal: | | Dobře..dnes mam schuzku s trenérkou tak se s ní zkusim poradit ohledně 'dopomoci' .. fitko | nejspis si to nepochopil ( a doufam ze sem to pochopil ja) tou dopomoci se myslely zakazane latky (AS) do toho bych po pul roce cviceni asi nesel a jesi ti s timhle chce pomahat trenerka tak to bych ji rad videl
|
|
| nahoru |
|
 |
Dudlajs

|
Zaslal: so březen 09, 2013 11:07 am Předmět: |
|
|
| mladej beda napsal: | | Dudlajs napsal: | | Dobře..dnes mam schuzku s trenérkou tak se s ní zkusim poradit ohledně 'dopomoci' .. fitko | nejspis si to nepochopil ( a doufam ze sem to pochopil ja) tou dopomoci se myslely zakazane latky (AS) do toho bych po pul roce cviceni asi nesel a jesi ti s timhle chce pomahat trenerka tak to bych ji rad videl |
Tou "dopomocí" jsem to nepochopil já, měl jsem namysli "pouhé" suplementy né AS :) vidět mojí trenérku neni tak těžký, fotku na ronnie mám :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Dudlajs

|
Zaslal: so březen 09, 2013 11:30 am Předmět: |
|
|
| mladej beda napsal: | | Prave jsem dojel trenink stylem 3+1 od freimena. Cvicil jsem ho asi 6 tyndu, predtim nebyla zadna pauza nasledovala silova priprava v podobe korteho, tezko-lehkeho treninku. Cvicim pres 3 roky, v prubehu pripravy jen jim jak tank spim cvicim a hazu do sebe doplnky vyzivy. Vaha po tomhle treninku zustala stejna, zkvalitnila se mi nabrana svalova hmota ale muzu rict ze ac sem mel idealni podminky a regenerace v 21 by mela byt suprova, sila energie a zvedane vahy sly tyden od tydne dolu. Nedovedu si predstavit (pokud jsi zacatecnik a nicim si nedopomahas) jet 6krat tydne dvoufazove. Mozna to zvlasdnes prvni tyden ale pak zacnes ubirat vahy nebo intenzitu treninku. Je to podle me hloupost, akorat spalis to cos vybudoval, budes utahanej jak pes. Takovy muj nazor. |
Z mých příspěvků asi vyplývá, že cvičit začínám, ale v podstatě celej život přichazim do styku s fitkem..silovyma sportama nebo i 'blbyma' brigadama kdy taháš plast.okna po schodech paneláků. Ať tak či tak nemyslim si, že bych byl začátečník
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 09, 2013 11:49 am Předmět: |
|
|
| kujin napsal: | | Deadlift napsal: | Co si od toho slibuješ?
Bude to kontraproduktivní. |
V tomhle bych s tebou nesouhlasis, člověk když je mladej tak má tu regenaraci uplně někde jinde |
Stejně tak většinou schopnost (ne)vytěžit z tréninku vše potřebné.
Někdy někde jeden moudrý muž řekl, lidí vymýšlí blbosti - sofistikované tréninky a přitom by je zabil tvrdý trénink třikrát týdně. To se týká 99 % cvičící populace.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 09, 2013 11:52 am Předmět: |
|
|
| mladej beda napsal: | | Dudlajs napsal: | | Dobře..dnes mam schuzku s trenérkou tak se s ní zkusim poradit ohledně 'dopomoci' .. fitko | nejspis si to nepochopil ( a doufam ze sem to pochopil ja) tou dopomoci se myslely zakazane latky (AS) do toho bych po pul roce cviceni asi nesel a jesi ti s timhle chce pomahat trenerka tak to bych ji rad videl | Ano - smutný fakt - bez dopingu to neuregeneruje. Pokud jsi z ostravska - zvu Tě na trénink...jsem více než rok necvičící kripl, ale i tak Ti po půl hodině ty 2 fázové tréninky vymluvím - věř mi:o)
Je to kontraproduktivní. Výsledky budou neporovnatelně horší.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|