Rozjedu Dark Souls a na GOGu dneska přihoděj Blade of Darkness :) a to sem si říkal že by to mohli protlačit, dokonce sem pro to i hlasoval tak 4 dny zpět....
nejsou ty servery moc narvany? u tery se mi nelibi, ze kdyz neco castis, musis pockat az to dojede a nemuzes se hybat . .trochu nezvyk :)
Jsou a to totálně. Obrovské lagy skoro celý den. A taky to pro mě byl nezvyk že nemůžeš přerušit akci pohybem no, takže se často na sebe koukáš jak mlátíš do větru
Rozjedu Dark Souls a na GOGu dneska přihoděj Blade of Darkness :) a to sem si říkal že by to mohli protlačit, dokonce sem pro to i hlasoval tak 4 dny zpět....
to ešte mám na cdčku, najlepšia 3d person fantasy rubačka ever made, podľa nej mám aj nick tu na ronnie len trošku upravený.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
nejsou ty servery moc narvany? u tery se mi nelibi, ze kdyz neco castis, musis pockat az to dojede a nemuzes se hybat . .trochu nezvyk :)
Jsou a to totálně. Obrovské lagy skoro celý den. A taky to pro mě byl nezvyk že nemůžeš přerušit akci pohybem no, takže se často na sebe koukáš jak mlátíš do větru
Me to teda zase tak nelaguje, nevim. Hraju na Freya tusim. Je to epesni grindovacka. Dlouho me takhle neco nebavilo.
to ešte mám na cdčku, najlepšia 3d person fantasy rubačka ever made, podľa nej mám aj nick tu na ronnie len trošku upravený.
Já nikdy nehrál ale viděl sem videa..taky dost pěkný systém soubojů..to mě prostě baví..
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru