PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 402, 403, 404 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Bara

PříspěvekZaslal: so březen 09, 2013 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Veruš napsal:
Někde jsem četla, že půl hodiny po cvičení nastává v těle "anabolické" okno, kdy je tělo schopné přijmout až dvojnásobné množství živin. Proteinem přerušíš katabolické procesy a nastartuješ regeneraci a růst svalů...asi tak nějak. Co je na tom pravdy těžko říct, nejsem odborník

To jsi četla dobře a možná i tady,protože to tu samozřejmě bylo několikrát probíráno.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vejdy

PříspěvekZaslal: so březen 09, 2013 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@Johny.Fox - 100 % Whey Protein Professional od Scitecu doporučuji příchuť čokoláda-oříšek,chutná jak čerstvá oříšková tatranka !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 10, 2013 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Dostalo se mne do rukou par vzorku naprosto vynikajciho proteinu Cor-Performacne Whey od Cellulor v cokoladove prichuti, ktery se v CR myslim zatim neprodava, ale cca do mesice uz by mel byt na trhu. Chut naprosto luxusni, u me predcil o mnou stale preferovany Combat. Vyborna rozpustnost, kremova konzistence, neprasi, vuni mne pripomina neco jako Nesquik a chutna tak trochu jak belgicka cokolada (nebo nevim, k cemu bych to prirovnal). Co se tyka slozeni, tak je to 50% izolat, 50% koncentrat a obsahuje pouhe 2,5g laktozy na 100g. Opravdu chutove a jak se zda tak i kvalitou hodne povedeny protein, takze pokud si v nejblizsi dobe nejaky budu porizovat, rad si pockam prave na tento. A vsem doporucuji.

Quotnu si tu svuj nedavny prispevek, abych pochvalil dalsi prichut toho proteinu, na ktery se muzeme tesit cca za 3 tydny. S prichuti, ktere jsou na trhu ( Cinnamon Swirl, Cookies N' Cream, Molten Chocolate, Peanut Butter Marshmallow, Strawberry Milkshake, Whipped Vanilla) jsem zkusil po cokolade prave skorici, kterou jsem predem odsuzoval, protoze skorici jako takovou a skoricove prichute nemam az tak v oblibe, takze jsem cekal neco podobneho, ovsem se skorici to podle mych chutovych bunek nema absolutne nic spolecneho. Absolutne netusim, k cemu bych to prirovnal, ale chut naprosto luxusni. Opet jako u cokolady, kremova konzistence, zadna pena, vyborna rozpustnost, zadna chemicka pachut....opravdu vyborny protein jak chuti tak slozenim.

Mozna nektere trochu odradi cena, ale kvalitou to bude mozna nejkvalitnejsi a zaroven nejchutnejsi americky protein, co tu na trhu je, takze ten mensi prilatek ve srovnani s jinymi proteiny
se urcite vyplati.
prime

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim, potřeboval bych poradit ohledně proteinu, doposud jsem bral Combat Powder od MP a teď bych chtěl nasadit nejaky 100% protein. Na cene nezalezi kladu důraz hlavně na kvalitu složeni , stravitelnost a chuť. Máte nejaké nápady?
Thinkmuscle

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hydrolyzát.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

prime napsal:
Zdravim, potřeboval bych poradit ohledně proteinu, doposud jsem bral Combat Powder od MP a teď bych chtěl nasadit nejaky 100% protein. Na cene nezalezi kladu důraz hlavně na kvalitu složeni , stravitelnost a chuť. Máte nejaké nápady?

Doplň, kdy ho dáváš (resp. chceš dávat), protože na tom vcelku záleží.

Jinak nic jako 100 % protein není, občas je to na suplementech sice psáno, ale je tím myšleno "100 % whey protein", tzn. jen zdroj bílkoviny, výsledný obsah bílkovin stejně bude něco mezi 60 - 95 %.

Jestli neřešíš peníze, tak nekupuj jeden druh proteinu, ale více různých:

- rychlé hydro (např. po tréninku):
https://obchod.ronnie.cz/s-4067-hydro-instant.html

- pomalý mix (např. před spaním):
https://obchod.ronnie.cz/s-3478-long-80-7-hours.html

- případně nějaký univerzál (např. přes den):
https://obchod.ronnie.cz/s-2195-professional-wpc-80-sacek-zdarma.html
https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Martin.L

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

on napise ze neresi penize a tady se mu doporuci extrifit :D to je pecka.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na základě vědomostí (získaných přímou, nikoli zprostředkovanou formou) o výrobě, použitých surovinách apod. u velké řady značek v tom nevidím jediný problém.

Btw. s těmi penězmi při volbě suplementů jsem na tom tak nějak z logiky věci podobně, jako autor dotazu výše, a mnohdy si vezmu suplementy, co jsou cenově ještě podstatně níž. Těch aspektů, co ovlivňují cenu produktu, je tolik, že ta výsledná na trhu určujícím faktorem kvality ne vždy musí být.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Martin.L napsal:

Ale byl mu doporučen i nejlépe chutnající protein - podle zaměstnanců firmy nutrend!
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie, co říkáš na kvalitu firmy Reflex Nutrition? Je to o dost dražší než konkurence a to jak se ohání nějakou ISO normou ma oslnit lidi?! Nědelali jste nějaký test na ně?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo je používá a je s nimi hodně spokojen.

Btw. dneska je o Reflexu řeč na mainwebu:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-14845-vymente-svuj-syrovatkovy-protein-jeste-dnes.html
Martin.L

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Na základě vědomostí (získaných přímou, nikoli zprostředkovanou formou) o výrobě, použitých surovinách apod. u velké řady značek v tom nevidím jediný problém.

Btw. s těmi penězmi při volbě suplementů jsem na tom tak nějak z logiky věci podobně, jako autor dotazu výše, a mnohdy si vezmu suplementy, co jsou cenově ještě podstatně níž. Těch aspektů, co ovlivňují cenu produktu, je tolik, že ta výsledná na trhu určujícím faktorem kvality ne vždy musí být.

ale jo mas pravdu a urcite o tom vis mnohem vic, nez my vsichni dohromady. O tom se nepru. Me jen neprijde extrifit jako top produkt a kdyz se nekdo pta na nejlepsi produkty, doporucil bych mu spis neco od reflexu, weideru, MP atd. Ne extrifit, s kterym ja osobne dobre zkusenosti nemam.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenže to je právě ono, teď jsi třeba zmínil značku (prosím, nechtějte po mně jméno), která vyrábí některé produkty ve stejné továrně a ze stejných surovin, jako jedna ze značek, co jsem zmínil já. Rozdíl je jen ve výsledné ceně a samozřejmě obalu, případně velikosti balení. A když tohle vím, nevidím důvod, proč sahat po dražším a to i za předpokladu, že když chci suplement, prostě si ho ve skladu vezmu a cenu nijak neřeším.
Bara

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Martin.L napsal:

No já například mám instat hydro od Extrifitu a jsem spokojen maximálně.Rozpustnost,chuť i stravitelnost super.A cena přijatelná
TheSituation

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Také přemýšlím nad hydrem, jen se bojím té chuti

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 402, 403, 404 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: