|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Bara

|
Zaslal: so březen 09, 2013 8:19 pm Předmět: |
|
|
| Veruš napsal: | | Někde jsem četla, že půl hodiny po cvičení nastává v těle "anabolické" okno, kdy je tělo schopné přijmout až dvojnásobné množství živin. Proteinem přerušíš katabolické procesy a nastartuješ regeneraci a růst svalů...asi tak nějak. Co je na tom pravdy těžko říct, nejsem odborník |
To jsi četla dobře a možná i tady,protože to tu samozřejmě bylo několikrát probíráno.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so březen 09, 2013 9:33 pm Předmět: |
|
|
@Johny.Fox - 100 % Whey Protein Professional od Scitecu doporučuji příchuť čokoláda-oříšek,chutná jak čerstvá oříšková tatranka !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 10, 2013 6:08 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Dostalo se mne do rukou par vzorku naprosto vynikajciho proteinu Cor-Performacne Whey od Cellulor v cokoladove prichuti, ktery se v CR myslim zatim neprodava, ale cca do mesice uz by mel byt na trhu. Chut naprosto luxusni, u me predcil o mnou stale preferovany Combat. Vyborna rozpustnost, kremova konzistence, neprasi, vuni mne pripomina neco jako Nesquik a chutna tak trochu jak belgicka cokolada (nebo nevim, k cemu bych to prirovnal). Co se tyka slozeni, tak je to 50% izolat, 50% koncentrat a obsahuje pouhe 2,5g laktozy na 100g. Opravdu chutove a jak se zda tak i kvalitou hodne povedeny protein, takze pokud si v nejblizsi dobe nejaky budu porizovat, rad si pockam prave na tento. A vsem doporucuji.
|
Quotnu si tu svuj nedavny prispevek, abych pochvalil dalsi prichut toho proteinu, na ktery se muzeme tesit cca za 3 tydny. S prichuti, ktere jsou na trhu ( Cinnamon Swirl, Cookies N' Cream, Molten Chocolate, Peanut Butter Marshmallow, Strawberry Milkshake, Whipped Vanilla) jsem zkusil po cokolade prave skorici, kterou jsem predem odsuzoval, protoze skorici jako takovou a skoricove prichute nemam az tak v oblibe, takze jsem cekal neco podobneho, ovsem se skorici to podle mych chutovych bunek nema absolutne nic spolecneho. Absolutne netusim, k cemu bych to prirovnal, ale chut naprosto luxusni. Opet jako u cokolady, kremova konzistence, zadna pena, vyborna rozpustnost, zadna chemicka pachut....opravdu vyborny protein jak chuti tak slozenim.
Mozna nektere trochu odradi cena, ale kvalitou to bude mozna nejkvalitnejsi a zaroven nejchutnejsi americky protein, co tu na trhu je, takze ten mensi prilatek ve srovnani s jinymi proteiny se urcite vyplati. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
prime
|
Zaslal: po březen 11, 2013 8:14 am Předmět: |
|
|
Zdravim, potřeboval bych poradit ohledně proteinu, doposud jsem bral Combat Powder od MP a teď bych chtěl nasadit nejaky 100% protein. Na cene nezalezi kladu důraz hlavně na kvalitu složeni , stravitelnost a chuť. Máte nejaké nápady?
|
|
| nahoru |
|
 |
Thinkmuscle

|
Zaslal: po březen 11, 2013 8:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po březen 11, 2013 8:54 am Předmět: |
|
|
| prime napsal: | | Zdravim, potřeboval bych poradit ohledně proteinu, doposud jsem bral Combat Powder od MP a teď bych chtěl nasadit nejaky 100% protein. Na cene nezalezi kladu důraz hlavně na kvalitu složeni , stravitelnost a chuť. Máte nejaké nápady? |
Doplň, kdy ho dáváš (resp. chceš dávat), protože na tom vcelku záleží.
Jinak nic jako 100 % protein není, občas je to na suplementech sice psáno, ale je tím myšleno "100 % whey protein", tzn. jen zdroj bílkoviny, výsledný obsah bílkovin stejně bude něco mezi 60 - 95 %.
Jestli neřešíš peníze, tak nekupuj jeden druh proteinu, ale více různých:
- rychlé hydro (např. po tréninku):
https://obchod.ronnie.cz/s-4067-hydro-instant.html
- pomalý mix (např. před spaním):
https://obchod.ronnie.cz/s-3478-long-80-7-hours.html
- případně nějaký univerzál (např. přes den):
https://obchod.ronnie.cz/s-2195-professional-wpc-80-sacek-zdarma.html
https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: po březen 11, 2013 10:56 am Předmět: |
|
|
on napise ze neresi penize a tady se mu doporuci extrifit :D to je pecka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po březen 11, 2013 10:59 am Předmět: |
|
|
Na základě vědomostí (získaných přímou, nikoli zprostředkovanou formou) o výrobě, použitých surovinách apod. u velké řady značek v tom nevidím jediný problém.
Btw. s těmi penězmi při volbě suplementů jsem na tom tak nějak z logiky věci podobně, jako autor dotazu výše, a mnohdy si vezmu suplementy, co jsou cenově ještě podstatně níž. Těch aspektů, co ovlivňují cenu produktu, je tolik, že ta výsledná na trhu určujícím faktorem kvality ne vždy musí být.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po březen 11, 2013 10:59 am Předmět: |
|
|
| Martin.L napsal: | | on napise ze neresi penize a tady se mu doporuci extrifit :D to je pecka. |
Ale byl mu doporučen i nejlépe chutnající protein - podle zaměstnanců firmy nutrend!
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po březen 11, 2013 11:08 am Předmět: |
|
|
Ronnie, co říkáš na kvalitu firmy Reflex Nutrition? Je to o dost dražší než konkurence a to jak se ohání nějakou ISO normou ma oslnit lidi?! Nědelali jste nějaký test na ně?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po březen 11, 2013 11:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: po březen 11, 2013 11:13 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Na základě vědomostí (získaných přímou, nikoli zprostředkovanou formou) o výrobě, použitých surovinách apod. u velké řady značek v tom nevidím jediný problém.
Btw. s těmi penězmi při volbě suplementů jsem na tom tak nějak z logiky věci podobně, jako autor dotazu výše, a mnohdy si vezmu suplementy, co jsou cenově ještě podstatně níž. Těch aspektů, co ovlivňují cenu produktu, je tolik, že ta výsledná na trhu určujícím faktorem kvality ne vždy musí být. |
ale jo mas pravdu a urcite o tom vis mnohem vic, nez my vsichni dohromady. O tom se nepru. Me jen neprijde extrifit jako top produkt a kdyz se nekdo pta na nejlepsi produkty, doporucil bych mu spis neco od reflexu, weideru, MP atd. Ne extrifit, s kterym ja osobne dobre zkusenosti nemam.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po březen 11, 2013 11:21 am Předmět: |
|
|
Jenže to je právě ono, teď jsi třeba zmínil značku (prosím, nechtějte po mně jméno), která vyrábí některé produkty ve stejné továrně a ze stejných surovin, jako jedna ze značek, co jsem zmínil já. Rozdíl je jen ve výsledné ceně a samozřejmě obalu, případně velikosti balení. A když tohle vím, nevidím důvod, proč sahat po dražším a to i za předpokladu, že když chci suplement, prostě si ho ve skladu vezmu a cenu nijak neřeším.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po březen 11, 2013 11:31 am Předmět: |
|
|
| Martin.L napsal: | | on napise ze neresi penize a tady se mu doporuci extrifit :D to je pecka. |
No já například mám instat hydro od Extrifitu a jsem spokojen maximálně.Rozpustnost,chuť i stravitelnost super.A cena přijatelná
|
|
| nahoru |
|
 |
TheSituation

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|