|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
gollenka

|
Zaslal: út únor 19, 2013 1:29 pm Předmět: |
|
|
Tak zas na pikaču.. nemocná.. zařizování.. furt nějaký problémy.. na lehoučkym tréninku jsem byla ve čtvrtek..¨jenom nějaký benčíky.. protažení a břicho..
Potom jsem byla cvičit v neděli tu v mýtě... V posilovně bylo pěkně narváno takže benče se 40ti v takovym rychlejšim tempu.. a dřepy taky s minimálníma pauzama se 40ti... furt totiž někdo někde čekal až se něco uvolní.. doufam že to takhle nebude furt.. pač sem lenochod a dávám si samozřejmě ráda dlouhý pauzy :D a zvlášť při těžších vahách by to takhle ani nešlo... pak jsem si dala předkopy a břicho...
Stehna a kozy mě bolej ještě dneska.. zas jsem nějak odvykla = ( dneska jsi jdu dát mrtvolky... a musim zas konečně sepsat nějakej novej tréninkovej plán ať to má trochu nějakej smysl a řád.. na konci února se stěhuji z Prahy do Vysokého Mýta.. Takže bude na cvičení snad dost času.. Taky bych od března ráda do dietky.. trošku něco shodit...
Nevim jestli bude Kulich chtít jet na čechy... a nevim jestli se přidam.. musim se teď nějak rozmyslet..
Jinak jsem teď rok pracovala v Ronnie na Smíchově =) tak kdo mě odtamtud zná, tak se s vámi tímto loučím =).. Mějte se a ať vám hezky roste hmota =) _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
gollenka

|
Zaslal: út únor 19, 2013 10:28 pm Předmět: |
|
|
dneska teda mrtvolky
5x5/60
benče na úzko
5x7/30
Přítahy v sedě... pak nějaký cviky na břicho a na stabilizátory... beztak sem nějaká rozbitá snad rychle zregeneruju... =) _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 6:32 pm Předmět: |
|
|
jsem trochu rozlámaná ale dokopala jsem se dneska na trénink..
takže benčík
5x5/45
Dřep
4x7/30
Rozpažky
5x7/6
tricepsové kliky na bradlech na stroji
5x7
tlaky na ramena s velkou osou ve stoje
5x7
a břicho _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: po únor 25, 2013 6:06 pm Předmět: |
|
|
tak dneska jen lehoučce
dřep
5x30
4x5/40
na zkoušku jsem si vzala neoprenový bandáže co jsem vysomrovala na Kulichovi =) a luxusní teploučko na kolínka =)
Benčík
3x7/30 dynamicky
2x5/40 se stopkama dynamicky =)
břicho a dom =) ve středu už se zajdu spíš jen tak protáhnout.. a v sobotu na výlet =).. _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 8:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 11:05 am Předmět: |
|
|
Gratulace, jen tak dále! _________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st březen 06, 2013 7:09 pm Předmět: |
|
|
... přidávám se s gratulací a ať ti to dál vychází :)
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: so březen 09, 2013 8:44 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... přidávám se s gratulací a ať ti to dál vychází :) |
Děkuju moc, tobě ať se taky daří jako nadále a ještě lépe =) _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: so březen 09, 2013 8:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: so březen 09, 2013 8:55 pm Předmět: |
|
|
A ještě bych chtěla zmínit že jsem koukala na dnešní přenos z Nymburka a musim hróóózně pogratulovat Koutně pač jestli ste to neviděli tak to bylo opravdu neuvěřitelný co odzvedala 195 dřep 115 benč a 170 mrtvola při váze 73... to můžu leda tak závidět  Tak velká gratulace Koutničko, jen tak dál _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
Zaslal: ne březen 10, 2013 10:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|