Gollenka - nebýt nejslabší

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gollenka - nebýt nejslabší  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Gollenka - nebýt nejslabší
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
gollenka

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zas na pikaču.. nemocná.. zařizování.. furt nějaký problémy.. na lehoučkym tréninku jsem byla ve čtvrtek..¨jenom nějaký benčíky.. protažení a břicho..

Potom jsem byla cvičit v neděli tu v mýtě... V posilovně bylo pěkně narváno takže benče se 40ti v takovym rychlejšim tempu.. a dřepy taky s minimálníma pauzama se 40ti... furt totiž někdo někde čekal až se něco uvolní.. doufam že to takhle nebude furt.. pač sem lenochod a dávám si samozřejmě ráda dlouhý pauzy :D a zvlášť při těžších vahách by to takhle ani nešlo... pak jsem si dala předkopy a břicho...
Stehna a kozy mě bolej ještě dneska.. zas jsem nějak odvykla = ( dneska jsi jdu dát mrtvolky... a musim zas konečně sepsat nějakej novej tréninkovej plán ať to má trochu nějakej smysl a řád.. na konci února se stěhuji z Prahy do Vysokého Mýta.. Takže bude na cvičení snad dost času.. Taky bych od března ráda do dietky.. trošku něco shodit...
Nevim jestli bude Kulich chtít jet na čechy... a nevim jestli se přidam.. musim se teď nějak rozmyslet..
Jinak jsem teď rok pracovala v Ronnie na Smíchově =) tak kdo mě odtamtud zná, tak se s vámi tímto loučím =).. Mějte se a ať vám hezky roste hmota =)
gollenka

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska teda mrtvolky
5x5/60

benče na úzko
5x7/30

Přítahy v sedě... pak nějaký cviky na břicho a na stabilizátory... beztak sem nějaká rozbitá snad rychle zregeneruju... =)
gollenka

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2013 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem trochu rozlámaná ale dokopala jsem se dneska na trénink..

takže benčík
5x5/45

Dřep
4x7/30

Rozpažky
5x7/6

tricepsové kliky na bradlech na stroji
5x7

tlaky na ramena s velkou osou ve stoje
5x7

a břicho
gollenka

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2013 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se asi předevčírem dozvěděla že už mě pavla na ty závody přihlásila tak dík kulíšku =) doufam že teda pojedeš taky... dneska teda trénink týden před závody..

Mrtvoly bez opasku
4x60
4x4/70 šla jsem to tak že jsem mezi každym opakováním udělala mini pauzu a znova se k tomu srovnala... kvůli technice.. není to teď žádnej zázrak ale překopávat už to nebudu...

Benče
4x40
4x4/45 všechny opakování se stopkou =) abych si tu stopku trochu procvičila =)

Pak už jen břicho a dom =).. uvidíme jak to bude na soutěži nečekam žádný zázraky kdyby se mi u dřepu a mrtvoly podařilo posunout výkon o 5 kg vejš a u benče o 2,5 tak bych byla nadmíru spokojená =)...
gollenka

PříspěvekZaslal: po únor 25, 2013 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak dneska jen lehoučce

dřep
5x30
4x5/40

na zkoušku jsem si vzala neoprenový bandáže co jsem vysomrovala na Kulichovi =) a luxusní teploučko na kolínka =)

Benčík
3x7/30 dynamicky
2x5/40 se stopkama dynamicky =)

břicho a dom =) ve středu už se zajdu spíš jen tak protáhnout.. a v sobotu na výlet =)..
gollenka

PříspěvekZaslal: pá březen 01, 2013 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zejtra na závody.. nakonec bohužel bez Kulíška.. Před pár hodinama mě začlo bolet v krku jak na potvoru vždycky . Doufam že mi zejtra nebude nějak hůř... Snad odzvedam alespoň to co minule.. a doufam že se ta nemoc nerozjede.. už mam sepsanej hezkej tréninkovej plán na březen tak bych ho měla nerada narušenej =) tak na mě myslete ať mi zejtra není blbě... Jestli se mi udělá blbě tak si dam čaj s rumem a budu jen povzbuzovat ostatní z týmu
gollenka

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak v krku mě bolelo i ráno ale nebylo mi nějak extra blbě.. vyrazila jsem teda metrem za předsedou =) timto mu děkuju za svezení a pak už jsme jeli přímo do litvínova.. sluníčko svítilo =) tak sem měla hned lepší náladu...
Kontrola výstroje a vážení (79 =))
trochu jsem se bála jestli mě to nevezme na síle když na mě něco leze ale vcelku v pohodě..

Dřep v rozcvičovně pohodička.. nahlášeno jsem měla základ 70 takže v rozcvičovně ještě 60 v bandážích po dvou =)a pak na plac..
70 lehoučký
80 lehký tak jsem si řekla že zkusim těch 90
90 ujelo mi to sice dostrany ale zvedla jsem to a s třema bílejma světýlkama platný .. a teď to zkoumam a je to osobák za celou dobu co dělam trojboj.. supéér

Benčík nahlášeno 55 v rozcvičovně ještě lehce 50 se stopkou
55 dobrý ale ne zas tak lehký
60 hezky jsem se srovnala a bylo to fakt lehoučký.. super..
65 chtěla jsem to zkusit.. ale nevim co se stalo přesto že 60 bylo lehkejch tak tohle byl teda panel jak kráva = ( nevim jestli jsem to položila moc vysoko nebo co jsem to udělala.. nebo jestli těch 5 kilo byl takovej rozdíl.. ale tohle teda bohužel ani náhodou...

Mrtvolky.. do těch už se mi moc nechtělo.. začla na mě dopadat únava... nahlášeno jsem měla 110 v rozcvičovně jsem šla ještě 100 vcelku ok
110 platný ale moc lehký to teda nebylo
120 platný ale už jsem cejtila že mě to trochu ohejbá
130 to už byl docela hnus ale platnej takže mam radost.. ale za tu techniku se dneska fakt stydim...

Takže celkově 90 60 130 - tzn 280 na to že všechno bylo bez dresů tak je to asi můj osobák raw v trojboji a hlavně radost z dřepu v bandách osobák 90 =)

toť vše.. odminule zlepšení o pět kilo na dřepu i mrtvole.. jen ten benč ještě budu muset vylepšit...
Koutňa

PříspěvekZaslal: ne březen 03, 2013 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulace, jen tak dále!
gollenka

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koutňa napsal:
Gratulace, jen tak dále!

Děkuji Koutničko budu se snažit =)
gollenka

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se rozhodla jet teďka míň opakování a trošku poladit na další závody co mě čekají.. (30.3. republika RAW) myslim že i dietku odložim na duben .. dneska jsem se trochu bála dřepů ale nakonec jsem to všechno zvládla

Dřep
2x6/20
6x30
5x40
4x50
3x3/60
šla jsem jenom v neoprenovejch bandách a s páskem takže fakt radost.. nakonec jsem si za sebe ani nikoho nebrala říkala jsem si že to prostě musim dát.. bylo to sice už docela těžký ale všechno jsem to odzvedala takže radost.. akorát mě to trošičku tahalo dopředu.. ale při třetí sérii jsem se docela srovnala.. tak snad to bude ok.. příště se snad s někym dohodnu a jak budu mít někoho za sebou tak se mi třeba bude dřepovat líp.. jinak tohle myslim že je asi osobáček =) (konečně taky nějaký osobáky.. a konečně taky začínam trochu něco dřepovat =))

Benčík lehce
10x20
7x30
4x4/35 dynamicky se stopkou

Pak předkopávání a pár cviků na břicho a dom.. jsem zvědavá jak se bude dál ten tréninkovej plán vyvíjet ale snad to půjde.. Jinak krk mam ještě zarudlej ale celkově si myslim že nemoc ustupuje a snad už se ani nerozjede.. Tak se tu mějte a zas v pátek =)

e-witch

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... přidávám se s gratulací a ať ti to dál vychází :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gollenka

PříspěvekZaslal: so březen 09, 2013 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
... přidávám se s gratulací a ať ti to dál vychází :)

Děkuju moc, tobě ať se taky daří jako nadále a ještě lépe =)
gollenka

PříspěvekZaslal: so březen 09, 2013 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včerejší trénink pěkně na prd

Mrtvolky
5x60
5x70
4x80
4x90
3x100
3x3/110

jako dala jsem to ale těžký to bylo jak kráva přišlo mi to těžký snad už od těch devadesáti... Na těch 110 už sem ani moc neudržela techniku první série byla na prd.. druhá vcelku šla a třetí byla zas na h..no.. Ještě mě bolej zádíčka
Nevim jestli to byl jen blbej den... nebo jestli je to prostě už moc no.. uvidíme... na příští týden mam "naplánovanejch" 3x3/115 ta uvidim jak to půjde a nebo jestli to vůbec půjde =).. ale vzhledem k tomu že teď dělam trojboj pro radost.. a beztak sem všude poslední .. a beztak mi to vůbec nevadí tak uvidíme.. nebudu to asi nijak hrotit.. holt mrtvola mě teď trápí no...

Benč na úzko
4x4/35

Přítahy kladky v sedě

Avelany

Břicho
gollenka

PříspěvekZaslal: so březen 09, 2013 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ještě bych chtěla zmínit že jsem koukala na dnešní přenos z Nymburka a musim hróóózně pogratulovat Koutně pač jestli ste to neviděli tak to bylo opravdu neuvěřitelný co odzvedala 195 dřep 115 benč a 170 mrtvola při váze 73... to můžu leda tak závidět Tak velká gratulace Koutničko, jen tak dál
Koutňa

PříspěvekZaslal: ne březen 10, 2013 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

gollenka napsal:
A ještě bych chtěla zmínit že jsem koukala na dnešní přenos z Nymburka a musim hróóózně pogratulovat Koutně pač jestli ste to neviděli tak to bylo opravdu neuvěřitelný co odzvedala 195 dřep 115 benč a 170 mrtvola při váze 73... to můžu leda tak závidět Tak velká gratulace Koutničko, jen tak dál

Jéééé, děkujiiii...
Jinak nepřeháněj, neuvěřitelné výkony jsou ještě o pár desítek kilo výš... A vážila jsem 73 až skoro 74 a taky podle toho ten Wilks vypadá

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gollenka - nebýt nejslabší Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: