|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 10:24 am Předmět: |
|
|
nevim jestli delas, ale NEDELEJ swing vejs nez do urovne ramen a ve finalni fazi pohybu stahni ramena dozadu a dolu.. chce to trochu treninku, nejde o nejak extra zretelnej pohyb, ale "zapakovani" ramen ti je spolehlive ochrani a to nejen u swingu  jinak samozrejme dbej na zpevneni tela (bricho, zadek, nohy, laty..)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 10:26 am Předmět: |
|
|
Špatná technika. Nezapakovaný rameno, kulatý záda, nedostatečný zazipování. Jedno z toho nebo kombo víc faktorů. Zajdi ke mně nebo k Pavlovi na seminář.
16 kg neni moc.
Edit: lustere, byls rychlejsi ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
konor
|
Zaslal: čt únor 21, 2013 10:28 am Předmět: |
|
|
Popíšu ti jak ten swing dělam:
Ramena,kolena a paty se snažim mít ve stejný urovni, páteř mam uvolněnou narovnanou a jsem v podřepu, kettlebel vymrštim do urovně ramen a tím zároveň protnu páteř a lýtka a vydechnu, snažim se mít páteř co nejvíc narovnanou a nehrbit se a koukat se pořád dopředu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 10:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
konor
|
Zaslal: čt únor 21, 2013 10:33 am Předmět: |
|
|
ZeleznaKoule: KB5 nepletu-li se ? Už dlouho mě takový seminář lákal :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 10:38 am Předmět: |
|
|
KB5 nebo Železná Koule - oba jsou prakticky stejné a za stejnou cenu (kartelová dohoda, muhehe *ďábelskej smajlík*)
|
|
| nahoru |
|
 |
konor
|
Zaslal: so březen 09, 2013 11:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: ne březen 10, 2013 12:26 am Předmět: |
|
|
těžko povedat, to zaleži na skladovani, vlhkosti a taky na druhu gaineru...
sam se řidim pocitem, pokud nějak smrdí divně nebo chutná divně a pokud se zněj pokažde po pozření posereš...tak ho nežer...
|
|
| nahoru |
|
 |
konor
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 6:57 am Předmět: |
|
|
Mam ho v suchu ve skříni při pokojový teplotě, ale díky za rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne březen 10, 2013 7:53 am Předmět: |
|
|
Dokud z něj nemáš tvrdou kostku, kterou bys musel rozbíjet pomale kladivem, tak pij a pij. Jednou jsem to tu už psal jak jsem drtil svůj zkamenělej protein... a po úspěšném znovu nadrcení na prášek sloužil dál
|
|
| nahoru |
|
 |
konor
|
Zaslal: čt březen 28, 2013 12:06 pm Předmět: |
|
|
Ahoj! Napadlo mě ještě několik otázek ;)
1, Po jak dlouhé době intenzivního treninku je člověk schopný nastoupit k MMA zápasu? vím že se to liší ale pokud mátě někdo s mma zápasem vlastní zkušenost, po jak dlouhé době ste se postavili do klece? ;)
2, Potřeboval bych poradit stránku resp. třeba forum se sportovními recepty, budu měsíc v Praze abych mohl přes prázdniny trenovat a rád bych nějak pořešil stravu ;)
Předem díky za odpověd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt březen 28, 2013 12:15 pm Předmět: |
|
|
| konor napsal: | Ahoj! Napadlo mě ještě několik otázek ;)
1, Po jak dlouhé době intenzivního treninku je člověk schopný nastoupit k MMA zápasu? vím že se to liší ale pokud mátě někdo s mma zápasem vlastní zkušenost, po jak dlouhé době ste se postavili do klece? ;)
2, Potřeboval bych poradit stránku resp. třeba forum se sportovními recepty, budu měsíc v Praze abych mohl přes prázdniny trenovat a rád bych nějak pořešil stravu ;)
Předem díky za odpověd. |
1. Pokud seš nemehlo, tak třeba nikdy, pokud seš supertalent tak třeba půl roku, pokud seš dobrej, makáš jak pes atd... atd... tak třeba za 1-2roky. Velice individuální. Je taky rozdíl trénovat a trénovat, to pozor. Trénink 4x týdně + posilovna zaměřená pro fightera v nějakém klubu pod vedením zkušeného trenéra je něco jiného než trénink 2x týdně u rádoby trenéra někde v nějakém pronajatém sálu...
2. Kuchařka zde na fóru, youtube kanál: leanbodylifestyle a stránky jako fitnessrecipes atd... je toho moc. Akorát nevím moc co chceš na té stravě řešit. Celé je to prostě o nějakém striktním jídelníčku ve kterém se motají pořád stejné suroviny jako: Maso, vejce, sýry, tvarohy, rýže, brambory, vločky atd... nic moc na tom nevymyslíš. Ty recepty jsou dobré spíše do volných dnů na spestření.
|
|
| nahoru |
|
 |
konor
|
Zaslal: st červenec 17, 2013 3:34 pm Předmět: |
|
|
Ahoj! Chtěl bych se zeptat jak se přesně má brát Creatine ? Doporučená denní dávka je 5 g (5 tablet) muzu teda sníst všech 5 tablet najednou hodinu před treninkem, nebo si to mam rozvrhnout během dne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 3:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
konor
|
Zaslal: pá srpen 16, 2013 9:45 am Předmět: |
|
|
Ahoj! chtěl bych se zeptat koupil sem si tento protein Protein PROFESSIONAL WPC 80 , bohužel nikde jsem se nedočetl jak ho rozumně dávkovat, jde mi o to nabrat pár kilo na svalech, předtím sem bral whey core protein 100 a dávkoval sem 30 g na 140 ml vody. Pak mě tak zajímá jakou máte s tímto proteinem zkušenost ? Pozoroval někdo na sobě nějaké vedlejší účinky? (nevolnost, zvracení) atd.? Předem díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|