letní cvičení

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - letní cvičení  Úvodní stránka -> Začátečníci -> letní cvičení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cored

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 5:52 pm    Předmět: letní cvičení Odpovědět s citátem

Dobrý den je mi 13 let a cvičím doma už přes rok a cca pul roku se nehnu z místa ani po výkonostní stránce ani po té svalové.Rád bych chodil do posilovny jenže nemám svolení rodiču-myslí si že posilování povede k zastavení rustu, i když říkám, že budu cvičit rozumně a ze správnou technikou.Stravu se snažím dodržovat jak nejlíp to jen jde ale sem tam musím jíst ty knedlíky apod. protože si nemužu říct co se bude vařit- to je každému jasné.....
Tak k věci:dostal jsem svolení přes léto cvičit v posilovně ale nevím zda o školním roce mi to i nadále povolí tak chci z letních prázdnin vyždímat co se jen dá.Asi si zaplatím trenéra a když už teda bych si popřípadě zakoupil i ten gainer...
Q:Postačí tréning 3x týdně?
Nebude ten gainer kontraproduktivní? (chci sii pomoct čímkoliv co se dá)
Ze začátku zapomoci špatné techniky jsem si celkem zkurvil spodní záda budu moct praktikovat deadlift apod?
Předem díky za odpověd snad mi nekdo poradí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kuchis

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ve třinácti bych mrtvolu nejel vůbec.
cored

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 6:20 pm    Předmět: s Odpovědět s citátem

A na ten gainer máš jaký názor? chtěl bych ten junior gainer v případě že stravu mám víceméně pořešenou
Poman

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych upřímně nechodil ani do tý posilovny...

Základní silově-rychlostní atletická průprava by byla daleko lepší.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

naivni predstava skvelych svaalu za 2 mesice se me taky jednu dobu drzela....:) kamarade, pockej az ti neporoste kostra...casu dost, necvic pro baby (esi to mas v umyslu), ale pro sebe....tudiz cekej a nenic si zzdravi zbrklym posilovanim v takovem věku :)
cored

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 6:37 pm    Předmět: s Odpovědět s citátem

Tak cvičím pro sebe dělám to že me to moc baví a už se chci odprostit od toho stereotypu domácího posilování a třeba když za ty 2 měsíce uvidí rodiče nějaké změny bid nepatrné třeba mě v tom budou podporovat
Kuchis

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gainer je podle mě naprosto v pohodě.je tam prakticky jen větší množství sacharidů,nějaký % bilkovin + někde třeba i vitamíny.nevidím na tom nic špatného,připadá mi to jako takovej sunar.čeho bych se v takovem věku bál je ta mrtvola.bude mi 16 a i tak ji nemám v plánu minimálně dalšího půl roku.
cored

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 7:07 pm    Předmět: s Odpovědět s citátem

Díky za radu ten gainer asi koupím doporučil by si mi ten junior nebo mužu i nějaký kvalitnějši ? Momentálně mám prasátko celkem naplněné tak by to nebyl problém
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stereotyp pri cviceni doma?... boze co to cvicis
Mast0d0nt

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s těmi knedlíky jsi mě pobavil, z toho si vážně hlavu nedělej, jsi mladej, tak se takhle zbytečně neomezuj... jinak k věci, shodou okolností jsem byl jako ty, cvičil jsem každej den, na techniku jsem píchal a odrovnal jsem si spodní část záda... netušim, jak jsi na tom ty, ale s mrtvolou jsem se musel rozloučit, nápodobně s přítahy VC v předklonu atd...
cored

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 7:43 pm    Předmět: S Odpovědět s citátem

Sem rád že nejsem jediný. Abych to trošku popsal: každý den někdy i 2x denne stovky sed-lehu bez techniky apod . .Ted se pokouším o naučení se zapojení core systemu a procítění toho svalu v trojseriich
Luster

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 7:50 pm    Předmět: Re: S Odpovědět s citátem

cored napsal:
Sem rád že nejsem jediný. Abych to trošku popsal: každý den někdy i 2x denne stovky sed-lehu bez techniky apod . .Ted se pokouším o naučení se zapojení core systemu a procítění toho svalu v trojseriich

ok, to zni dobre, ale proc v trojseriich?
Aesthetics

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V tomto věku bych se spíš rozvíjel třeba ve nějakém sportu či cvičil doma a udržoval se fit. Parádní věk na to :)... Samo sebou jsem to taky viděl vše jinak a vidina svalů,koupaliště a bab + tělo co tam patří .... chyba lávky... v mladém věku se dá lecos dost zkazit v posilovně, klidně si vem i trenera, ale nakonec uslyšíš to co zde od každého.
Přeji hodně štěstí a cvič! :-D "doma se svojí váhou"
cored

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 8:06 pm    Předmět: s Odpovědět s citátem

V trojseriich se mi to zdá taková střední cesta ani ne moc ani málo .Ještě k t tomu nechci se přirovnávat k Milanovi to vubec ale takový Milan začal cvičit ve 13 a dnes vypadá tak jak vypadá a to je jenom jeden přiklad....Tak fakt nevím co si mám myslet.
BTW: Před měsícem jsem měl 14 ale všude píši 13 nevím proč
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://kulturistika.ronnie.cz/c-14319-street-workout-zakladni-informace-o-treninku-s-vlastni-vahou.html

svaly se tim nabrat daji
machrovat taky
a neni tam utok na spodni zada

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - letní cvičení Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: