|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Waffels
|
Zaslal: út březen 12, 2013 3:22 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Co aspoň zvednout telefon a zavolat policii? |
"Zavolam policajty a když vidim že to byl člověk co byl bez duvodu napadeny tak mu poskytnu nakou pomoc"
NEtvrdim, že ta absolutni nečinost neni odsouzeníhodná. _________________ If Jesus comes back, We will kill him again!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: út březen 12, 2013 4:26 pm Předmět: |
|
|
| Waffels napsal: | | Diana napsal: | | CZEBLADE napsal: | | http://www.novinky.cz/krimi/295700-lide-v-jeseniku-chodili-kolem-brutalniho-utoku-v-obchodnim-centru-nikdo-nepomohl.html svine, ale trochu bych se nedivil... ja bych toho utocnika bez litosti zabil |
Ti dva vzadu, co sedí, se snad u toho muckají.... |
Za počítačem jsou vždycky všichni chytří, všichni by se toho člověka určitě zastali nehledě na to jaký by byl poměr sil či situace. Naprostá většina z oněch kolemjdoucích ani nevěděla jak ta bitka začala, maximalně těch áar lidi co tomu přihlíželi od začatku a když vidím, že se dva lidi řežou tak se určitě mezi ně nepostavim i kdyby ten druhy už byl na zemi, protože z devadesátii procent jsou to dva debilové co se chtěli jen porvat už na začátkuí. A kdybych tam byl s mladou a vedle mě se rvalo nake dvoumetrove hovado tak by mi ten chlapek byl upřimně někde a hlavně bych se staral o ni. Neřikam kdyby mlatil holku, ale i přesto, že ten člověk byl očividně napadeny tak prostě nema cenu nic dělat zvlašt když vidim že je ten agresor očividně větši, silnějši, mnohdy naprosty mental nebo smažka. Zavolam policajty a když vidim že to byl člověk co byl bez duvodu napadeny tak mu poskytnu nakou pomoc jako v tomhle připadě, když je to blbeček co se chtěl prat což je drtiva většina ostatnich připadu tak ho krvacejiciho přejdu a pujdu do KFC. |
Stavět se mezi ně nebudu, nejsem žádný rváč, ale žena. Ovšem vzít si mobil a zavolat policii by snad měl zvládnout každý i s průměrnou inteligencí. Případně mohu ječet jak Viktorka u splavu o pomoc. Hlavně nestát, nečumět a nezačít se líbat, jako ti dva. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 12, 2013 5:35 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | No ja bych se bal problemu, kdyz on se pak vrhne na tebe a ty ho zmastit.... tento stat je totalne nahovno. Lepsi zakony vymysli i opice. A ten utocnik muze byt vetsi, silnejsi a snaset bolest z toho jak je blby... na tekove srace jsou zbrane. Uz vim, proc jsem chtel nosit samurajsky mec.... tim bych z neho udelal sushi jak nic | S mečem bys vůbec nebudil pozornost.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út březen 12, 2013 5:36 pm Předmět: |
|
|
Jo to je ten "mensi" problem.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 12, 2013 5:40 pm Předmět: |
|
|
Pozornost by vzbudil velikou a vsadím se, že by na něj zavolalo policajty mnohem víc lidí, než sem k této bitce... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út březen 12, 2013 5:41 pm Předmět: |
|
|
Proc? Vzdyt ve WoWku prece taky nosi mec a nikomu to nevadi! _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 12, 2013 5:45 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Proc? Vzdyt ve WoWku prece taky nosi mec a nikomu to nevadi! | Tady nejsme ve wowku
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Pedain

|
Zaslal: út březen 12, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
Poznejte sami sebe. Věnujte se silným stránkám, a ty slabé si uvědomte u buď na nich zapracujte, bude to náročné, anebo se s tím smiřte.
Cesta k bohatství je vědění.
Lidé tu často chtějí řešení, kolik z nich je ochotno za to relevantně zaplatit?
Uznávám že mám v sobě nějakou tu promili a mám světa spasení náladu... Jenže dost lidí chce svaly, a to hned a za nic. Jakmile člověk "tyto" lidi vidí osobně, tak pozná proč to nejde. Trenér ve fitku měl elán radit půl roku, pak to vzdal. Znáte někdo kouzelnou formuli, která "těmto" lidem zůstane v hlavě tak dlouho že nezačnou opět dělat prasárny v přístupu "chci svaly"? _________________ Show must go on.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st březen 13, 2013 9:40 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Staronovej kolega co si nasel misto hned za mnou, takovej ten typ co nezavre hubu, vseho se chyta, vsechno vi, vsechno zna a vsude byl. |
Ty mám nejradši, dá se z nich dělat pořádná prdel
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 14, 2013 10:37 am Předmět: |
|
|
Milionářská daň v SR. To je hnus! Nejen, že neodečtu hypotéky, životko, další pojistky - ještě navíc mě dodaní. To mi vždy zvedne tlak.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt březen 14, 2013 11:41 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Milionářská daň v SR. To je hnus! Nejen, že neodečtu hypotéky, životko, další pojistky - ještě navíc mě dodaní. To mi vždy zvedne tlak. |
a to má jaké parametry ta vaše milionářská daň? _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|