Gratulace, já to jdu zítra. Ty jo taky mě napadlo, že bych dělal jen step-ups, ale připadá mi to pomalejší...no já furt nevím. Nebo dám první kola výskoky a pak step-ups, uvidím.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Frozzi: Step ups pro me byly rozhodne lepsi, zkusil jsem si zkusebni kolo se skokama a unavilo to strasne rychle, myslim, ze i se step ups jde dat tech +10 kol, ale na lepsi cas by to chtelo uz skoky. Zase kdyz se ti povede usetrit nejakou energii nazacatku, tak se ti pak bude hodit od pulky workoutu, uvidis no :-). Ja hlavne na box skakat moc neumim, protoze mi doma normalni box chybi a na techniku jsou step ups mnohem lehci, hlavne se na nich lepe rovna.
S vysledkem jsem nadmiru spokojen :-). Box jumpy jsem jel takhle, protoze to bylo povolene a vedel jsem, ze by me skakani neskutecne unavilo i kdyz by mi zezacatku zlepsilo cas, tak verim, ze by me unava dohnala.
Crossfit #309 Complete as many rounds and reps as possible in 10 minutes of:
115 pound Shoulder to overhead, 5 reps
115 pound Deadlift, 10 reps
15 Box jumps, 24" box
271 reps
Ahoj,vím ze se teď na me všichni sesypete, ale neber to prosím jako zádný utok nebo tak. jen jsem dnes nemel co dělat,tak jsem ti to spočítal :) vyšlo mi 178 korektnich opakování dle standartu. když se snažíš jet rychle SOH tak poustis činku dříve než si v'lock out' pozici. Treba v prvnim kole neni ani jeden rep SHO.To samé u box jumps, nemáš otevřené boky.Zajimavy je,ze kdy jsi unavený,tak mas reps ok. Tož se na me nezlob;)
Ja to chapu a beru to :-), vim, ze tam nejde uznat 100% opakovani. Jedu to podle pocitu, sam u sebe si myslim, ze to je dobre, na to aby me nekdo opravil mam tam lidi, to ze me neopravi za to je nemam rad . Ale snazim se to jet proste tak, jak jsem jel v Usti, at je pocit OK, byl bych rad, kdybych to mohl jet s rozhodcim tak jak napr na zavodech v Usti, ktery by me proste hned upozornil. Na tech zavodech jsem mel 0 no reps a jsem na to hrdy :-). I tady sam na videu vidim, ze step ups kolikrat nejsou uplne prople, ale v hlave jsem ten pocit, ze jsem to propl mel, takze mam klid na dusi , proto si to beru jako tolik reps kolik jsem napsal a i s tolika reps se budu porovnavat se svetem, kdo vi totiz jak vypadaji ty pokusy, kde se nemusi davat video. A jestli mi vysledek uznaji nebo ne je mi celkem jedno, ja se porovnam s tim co jsem odcvicil, na regionalky vim, ze nemam sanci se dostat. Ja si makl poradne, jel jsem na 110%, svalovku mam z toho poradnou jeste dnes a jsem spokojeny.
Jeste pouziju z vedlejsiho topicu:
"a ešte ľudia v affiliate-kach, u ktorých ani nevieš ako to išli a čo poznám dosť ľudí čo majú napr. problém položiť si činku na hrudník čo je dolná pozícia pri S2O atď, a judge (kamoš) v boxe mu uzná možno aj nie úplne korektné opakovanie...."
Je mi uplne jasne, ze to takhle je a verim, ze kdyby mel kazdy dolozit video a kazdeho hodnotili uplne presne tak jak se ma, tak ty vykony poklesnou o 10-20% (ne u vsech, ale u velke casti jo), tady jsou proste v nevyhode ti co davaji video, protoze to pak vidi kazdy.
Ja to chapu a beru to :-), vim, ze tam nejde uznat 100% opakovani. Jedu to podle pocitu, sam u sebe si myslim, ze to je dobre, na to aby me nekdo opravil mam tam lidi, to ze me neopravi za to je nemam rad . Ale snazim se to jet proste tak, jak jsem jel v Usti, at je pocit OK, byl bych rad, kdybych to mohl jet s rozhodcim tak jak napr na zavodech v Usti, ktery by me proste hned upozornil. Na tech zavodech jsem mel 0 no reps a jsem na to hrdy :-). I tady sam na videu vidim, ze step ups kolikrat nejsou uplne prople, ale v hlave jsem ten pocit, ze jsem to propl mel, takze mam klid na dusi , proto si to beru jako tolik reps kolik jsem napsal a i s tolika reps se budu porovnavat se svetem, kdo vi totiz jak vypadaji ty pokusy, kde se nemusi davat video. A jestli mi vysledek uznaji nebo ne je mi celkem jedno, ja se porovnam s tim co jsem odcvicil, na regionalky vim, ze nemam sanci se dostat. Ja si makl poradne, jel jsem na 110%, svalovku mam z toho poradnou jeste dnes a jsem spokojeny.
Jeste pouziju z vedlejsiho topicu:
"a ešte ľudia v affiliate-kach, u ktorých ani nevieš ako to išli a čo poznám dosť ľudí čo majú napr. problém položiť si činku na hrudník čo je dolná pozícia pri S2O atď, a judge (kamoš) v boxe mu uzná možno aj nie úplne korektné opakovanie...."
Je mi uplne jasne, ze to takhle je a verim, ze kdyby mel kazdy dolozit video a kazdeho hodnotili uplne presne tak jak se ma, tak ty vykony poklesnou o 10-20% (ne u vsech, ale u velke casti jo), tady jsou proste v nevyhode ti co davaji video, protoze to pak vidi kazdy.
Škoda ze tam nemáš někoho kdo ti to poradne neopravil,protože si myslím,ze stejny počet opakování můžeš udělat s korektní provedením.
Co se tyče počítání v boxech, za nás (cf Committed) muzu říct,ze to počítáme poctivě a 'soudci'prosli školením. Ikdyz je mi jasny,ze to nic nezaručuje.
Nepodarilo se mi prekonat ctvrtecni vykon, jeste dneska jsem mel z toho svalovku . A po tom AMRAPu jen nejake protazeni, jsem absolutne zniceny :-)
Crossfit #310
Complete as many rounds and reps as possible in 10 minutes of:
115 pound Shoulder to overhead, 5 reps
115 pound Deadlift, 10 reps
15 Box jumps, 24" box
Jeste video, poprve se mi podarilo dat 5 MU posobe, na to ze jeste pred mesicem jsem nedal ani 2 v kuse, tak si myslim, ze dobre :-), ted uz se jen naucit mit uplne propnute ruce ve spodni fazi at se to pocita jako opakovani
Jen na zahrati pred skolou, mozna jeste neco jak vecer dojdu domu, ale spis ne, jsem cely rozlamany, tak mozna uz jen neco lehciho.
A potesilo me, ze s 13.2 jsem v cca top 10% jak celosvetove, tak i v CR , jen to ta 13.1 zkazila, tak bude treba poradne maknout a doufat, ze mi dalsi wody vyjdou taky dobre
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru