letní cvičení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - letní cvičení  Úvodní stránka -> Začátečníci -> letní cvičení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cored

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 9:06 pm    Předmět: c Odpovědět s citátem

Ten street workout je zajímavý avšak nemáme na něj žádne hřistě . Kdybych si přes leto udelal nějakou tu hrazdu sám ještě jsem nepobral jednu věc. V tom workoutu se dělají cviky na série/opakování nebo nějaký free style ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cored

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 2:21 pm    Předmět: s Odpovědět s citátem

Ještě taková prosba dřív jsem cvičil snad všechny cviky na břicho co existovali a z mého tréningu břicha se vyklubala hodinová záležitost ( někdy i přes hodinu) výsledek byl takový, že si tělo zvyklo na všechny druhy cviku a výsledek byl asi jen zkurvené bedra a zvyklost břicha na všechny cviky dělal jsem i ten posledni 6lvl toho videa how to get six pack celkem bezproblému a výsledek takový že me jen kapánek bolely bedra.
Q:Neznáte někdo nějaký tréning břicha co by byl opravdu těžký,učinny a cítíl bych to břicho?
BTW:Necvičím jen břicho jak z textu vyplívá. že se jen honím za six packem jak někteří mí vrstevnící,cvičím vše co se jen doma dá ale z břichem mám největší problém a to se snažím i o aktivaci core a procítění
Foresten

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Planche, V-sit, front lever, dragon fly. Vsechno vynikajici cviky
cored

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 3:46 pm    Předmět: s Odpovědět s citátem

Proč né že?
cored

PříspěvekZaslal: čt březen 14, 2013 10:19 pm    Předmět: s Odpovědět s citátem

Dobrý den nechci zakládat off topic info viz.1 strana rozhodnul jsem se koupit gainer možná mi tu někdo bude psat že je to v mém věku zbytecné i tak budu rád za názor/radu.No rozhodl jsem se tedy zakoupit ten gainer s tím že uz tedy cvičím něco málo k roku doma a vubec jsem se za posledních 4 měsícu nehnul.Jaký gainer by ste mi doporučili když se snažím mít dobrou stravu ,trening,odpocinek apod.Jen pro příklad od té doby co se snažím jíst dobře jsem přibral cca za pul roku 7kg .
Luster

PříspěvekZaslal: čt březen 14, 2013 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chyba bude v treninku nebo/a v jidle..

gainer = vyhozeny penize, posunout se dal diky gaineru je nesmysl, takhle to nefunguje
cored

PříspěvekZaslal: čt březen 14, 2013 10:38 pm    Předmět: c Odpovědět s citátem

No ono po tak dlouhé době domácího cvičení si myslím že dojde ke stagnaci ne?Jídlo si myslím že mám dobré-pořad se mi ještě trochu snaží přibírat a to jsem ectomorph myslím že 7kg za pul roku je celkem fajn nato že se ještě nestravuju sám tak nějaký oběd nemužu ovlivnit
cored

PříspěvekZaslal: čt březen 14, 2013 10:40 pm    Předmět: s Odpovědět s citátem

A ten zvyk břišních svalu me taky štve semnou i ten poslední level toho videa how to get six pack ani nehne tím myslím jen malá bolest břicha a celkem bolest spodních zad díky fajnové technice při začátcich
Luster

PříspěvekZaslal: čt březen 14, 2013 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz dojde ke stagnaci, tak je na case zmenit trenink, (po)zmenit cviky, zacit pekne s rezervou a snazit se v nich zlepsovat..

jo, 7kg za tuhle dobu je super

edit: na tyhle programy se uplne vybodni, vyber si par jednoduchejch cviku na bricho - jeste lip core, kde necejtis zadny bolesti atd. a ty cvic
cored

PříspěvekZaslal: čt březen 14, 2013 10:47 pm    Předmět: s Odpovědět s citátem

Díky a prosím tě dal by si mi nějaký přiklad co se dá dělat s 10kg kotoučem kromě triceps kliku které provozuji a sed lehy kvuli zádum si netroufám napadli mě nějaké vypady,dřepy nebo tak něco
Luster

PříspěvekZaslal: čt březen 14, 2013 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo, muzes ho treba vyhodit z vokna zamer se spis na cviky s vlastni vahou, kliky (HSPU), drepy, shyby, mosty.. pokud zvladnes, tak s kotoucem muzes delat ab wheel.. jinak jo, i vypady sou fajn (tactical, 1 arm, overhead..)

az zvladnes zaklady, tak muzes pridavat zatez, nebo pokracovat az k hodne pokrocilejm variantam, treba jednorucnim..
cored

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 6:35 am    Předmět: s Odpovědět s citátem

Po nějaké té době domácího cvičení mám kliku až dost vypracoval jsem se ani ne ze 3kliku co jsem nemohl udělat na 3x 15 kliku
Luster

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

3x 15 obycejnejch kliku? jestli jo, tak to opravdu moc slavny neni a mel bys na nich pracovat dal.. az se zlepsis, tak se muzes dopracovat az ka jednoruc kliku, to uz takova prdel nebude
cored

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 11:37 am    Předmět: s Odpovědět s citátem

Tak nato že jsem neudělal ani 5pořádných kliku to de
cored

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 11:39 am    Předmět: s Odpovědět s citátem

Mám ješte takový dotaz když někdy po tréningu čekám na pevné jídlo i přes hodinu muže to nějak zásadně ovlivnit rust do záporu?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - letní cvičení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: