|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Johny.Fox

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 7:31 am Předmět: Scitec 100 % Whey Professional |
|
|
Tak jsem si objednal Scitec 100 % Whey Professional, chuť bílá čoko-jahoda a můžu říct, že chuťově je to bomba. Je mi však jasný, že si ho brzy přepiju, protože je protein opravdu hodně sladký. Dle nutričních hodnot mi ale přijde, že se jedná o celkem dobrou volbu. Jaký máte na tento protein, případně celkovou značku názor? _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 9:33 am Předmět: Re: Scitec 100 % Whey Professional |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Tak jsem si objednal Scitec 100 % Whey Professional, chuť bílá čoko-jahoda a můžu říct, že chuťově je to bomba. Je mi však jasný, že si ho brzy přepiju, protože je protein opravdu hodně sladký. Dle nutričních hodnot mi ale přijde, že se jedná o celkem dobrou volbu. Jaký máte na tento protein, případně celkovou značku názor? |
Pro mě jsou proteiny od Scitec favoritem, chuťově fantastické, kromě bíléčoko-jahody mám aktuálně doma čoko-oříšek a vždy je dilema, který z nich si dát I ty kombinace vanilky se skořicí a s medem jsou skvělé. _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 10:17 am Předmět: |
|
|
Čau, budu opět kupovat starý dobrý Combat Powder a chci se zeptat, váhám mezi příchutí Čokoláda x Čokoláda - peanut butter. Co je podle Vás lepší?
|
|
| nahoru |
|
 |
Thinkmuscle

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 12:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 5:12 pm Předmět: |
|
|
Scitec je pro mě značka na prvním místě,beru od nich vše,ale bojím se že někteří diskutující budou můj názor vyvracet...
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 8:08 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
ma nekdo nejake zkusenosti s proteiny a celkove s vyrobky od firmy Smartlabs?Pokud se nepletu je to ceska firma a suroviny pouziva prevazne z EU,ale presto by me zajimaly vase nazory,vite jak to je papir snese vsechno :)
|
|
| nahoru |
|
 |
69er
|
Zaslal: so březen 16, 2013 11:01 am Předmět: |
|
|
Zajímala by mě jedna věc, proč se všude píše, že protejnové suplementy založene na sóje jsou nevhodné pro nabírání svalů? Když jsem srovnával aminokyselinové spektrum jednoho sojového protejnu a protejnu, který mám doma - Aminostar Whey 85, tak se nijak zvlášt nelišili, z těch esenciálních je tam o něco méně Leucinu - ale rozdíl 7800 ku 9400 mi nepříjde tak závratný, Valin a Isoleucin tam je na srovnatelné úrovni a u těch ostatních ty rozdíly taky nejsou moc významené. Může mi to tedy někdo vysvětlit?
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so březen 16, 2013 11:02 am Předmět: |
|
|
| 69er napsal: | | Zajímala by mě jedna věc, proč se všude píše, že protejnové suplementy založene na sóje jsou nevhodné pro nabírání svalů? Když jsem srovnával aminokyselinové spektrum jednoho sojového protejnu a protejnu, který mám doma - Aminostar Whey 85, tak se nijak zvlášt nelišili, z těch esenciálních je tam o něco méně Leucinu - ale rozdíl 7800 ku 9400 mi nepříjde tak závratný, Valin a Isoleucin tam je na srovnatelné úrovni a u těch ostatních ty rozdíly taky nejsou moc významené. Může mi to tedy někdo vysvětlit? |
Tak je to jednoduché soja je co? rostlina a z rostliny nikdy nebudeš mít kvalitní protein
Naposledy upravil shooter dne so březen 16, 2013 11:04 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: so březen 16, 2013 11:03 am Předmět: |
|
|
| Zacatecnik Anthony napsal: | Ahoj,
ma nekdo nejake zkusenosti s proteiny a celkove s vyrobky od firmy Smartlabs?Pokud se nepletu je to ceska firma a suroviny pouziva prevazne z EU,ale presto by me zajimaly vase nazory,vite jak to je papir snese vsechno :) |
Mám od Smartlabs noční Micelar kasein a jsem moc spokojenej Už mám druhé balení (1x čoko, 1x vanilka) a chuť není nejlepší, ale ani ne špatná, chce si na ni zvyknout, pak trochu zachutná
|
|
| nahoru |
|
 |
69er
|
Zaslal: so březen 16, 2013 12:40 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | 69er napsal: | | Zajímala by mě jedna věc, proč se všude píše, že protejnové suplementy založene na sóje jsou nevhodné pro nabírání svalů? Když jsem srovnával aminokyselinové spektrum jednoho sojového protejnu a protejnu, který mám doma - Aminostar Whey 85, tak se nijak zvlášt nelišili, z těch esenciálních je tam o něco méně Leucinu - ale rozdíl 7800 ku 9400 mi nepříjde tak závratný, Valin a Isoleucin tam je na srovnatelné úrovni a u těch ostatních ty rozdíly taky nejsou moc významené. Může mi to tedy někdo vysvětlit? |
Tak je to jednoduché soja je co? rostlina a z rostliny nikdy nebudeš mít kvalitní protein |
No to je převládající názor, ale dělal na to někdo seriozní výzkumy. Jde přece o ten poměr aminokyselin, pokud ho má soja dobrej, není přece důvod aby byla nevhodná ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so březen 16, 2013 12:46 pm Předmět: |
|
|
dle me neni v soje problem pokud je to treba 50g proteinu denne a pri tom mas uz 150g z tvarohu, masa..... ale je to muj nazor...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 16, 2013 1:44 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | Čau, budu opět kupovat starý dobrý Combat Powder a chci se zeptat, váhám mezi příchutí Čokoláda x Čokoláda - peanut butter. Co je podle Vás lepší? |
mne nejvic chutna klasicka cokolada, ta je vynikajci. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Furchner
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: so březen 16, 2013 4:27 pm Předmět: s |
|
|
Dobrý mám takový dotaz už jsem to tu myslím 2x rozepisoval chtěl byh slyšet pár názoru už to nějak skrátím:Cvičím něco málo k roku doma protože mi je 14 a rodiče si myslí že posilování povede k zastavení rustu.Ted jsem dostal svolení chodit do posilovny bud ted nebo o letních prázdninách chci aby rodiče viděli,že to k něčemu vede a nechali mě cvičit nadále.Tudíž si chci pomoct vším co se dá-tréningem (asi si zaplatím na pár lekcí trenéra,nebo spíše požádám mamku  ),odpočinkem,stravou a nějakou tu suplementaci nebyl by pro mě ten protein kontraproduktivní?Popřípadě jaky by jste mi doporučili?
BTW:Stravu soudím že mám dobrou,protože jsem přibral za pul roku 7kg ,což si myslím že není ta zlé a děkuji lusterovi za dobré rady k tréningu a chtěl bych aby se..obětoval,, i nekdo jinny a poradil mi ohledně toho proteinu
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so březen 16, 2013 4:42 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že protein je pro Tebe zbytečný, navíc o prázdniny to budeš mít určitě času dost na to dodržovat i jídlo. Hlavně, si nemysli, že jsou v tom schované svaly. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|