PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 405, 406, 407 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 7:31 am    Předmět: Scitec 100 % Whey Professional Odpovědět s citátem

Tak jsem si objednal Scitec 100 % Whey Professional, chuť bílá čoko-jahoda a můžu říct, že chuťově je to bomba. Je mi však jasný, že si ho brzy přepiju, protože je protein opravdu hodně sladký. Dle nutričních hodnot mi ale přijde, že se jedná o celkem dobrou volbu. Jaký máte na tento protein, případně celkovou značku názor?
Tracey

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 9:33 am    Předmět: Re: Scitec 100 % Whey Professional Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:
Tak jsem si objednal Scitec 100 % Whey Professional, chuť bílá čoko-jahoda a můžu říct, že chuťově je to bomba. Je mi však jasný, že si ho brzy přepiju, protože je protein opravdu hodně sladký. Dle nutričních hodnot mi ale přijde, že se jedná o celkem dobrou volbu. Jaký máte na tento protein, případně celkovou značku názor?

Pro mě jsou proteiny
od Scitec favoritem, chuťově fantastické, kromě bíléčoko-jahody mám aktuálně doma čoko-oříšek a vždy je dilema, který z nich si dát I ty kombinace vanilky se skořicí a s medem jsou skvělé.
Davesix

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, budu opět kupovat starý dobrý Combat Powder a chci se zeptat, váhám mezi příchutí Čokoláda x Čokoláda - peanut butter. Co je podle Vás lepší?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Thinkmuscle

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
Čau, budu opět kupovat starý dobrý Combat Powder a chci se zeptat, váhám mezi příchutí Čokoláda x Čokoláda - peanut butter. Co je podle Vás lepší?

Podle mně je lepší koupit něco z EU. Aspoň nebudeš v noci svítit. I když takový ractopamin prý spaluje tuky a buduje svaly zároveň.
http://www.bezpecnostpotravin.cz/ractopamin-zatim-v-cac-neprosel.aspx
vejdy

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Scitec je pro mě značka na prvním místě,beru od nich vše,ale bojím se že někteří diskutující budou můj názor vyvracet...
Zacatecnik Anthony

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
ma nekdo nejake zkusenosti s proteiny a celkove s vyrobky od firmy Smartlabs?Pokud se nepletu je to ceska firma a suroviny pouziva prevazne z EU,ale presto by me zajimaly vase nazory,vite jak to je papir snese vsechno :)
69er

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímala by mě jedna věc, proč se všude píše, že protejnové suplementy založene na sóje jsou nevhodné pro nabírání svalů? Když jsem srovnával aminokyselinové spektrum jednoho sojového protejnu a protejnu, který mám doma - Aminostar Whey 85, tak se nijak zvlášt nelišili, z těch esenciálních je tam o něco méně Leucinu - ale rozdíl 7800 ku 9400 mi nepříjde tak závratný, Valin a Isoleucin tam je na srovnatelné úrovni a u těch ostatních ty rozdíly taky nejsou moc významené. Může mi to tedy někdo vysvětlit?
shooter

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

69er napsal:
Zajímala by mě jedna věc, proč se všude píše, že protejnové suplementy založene na sóje jsou nevhodné pro nabírání svalů? Když jsem srovnával aminokyselinové spektrum jednoho sojového protejnu a protejnu, který mám doma - Aminostar Whey 85, tak se nijak zvlášt nelišili, z těch esenciálních je tam o něco méně Leucinu - ale rozdíl 7800 ku 9400 mi nepříjde tak závratný, Valin a Isoleucin tam je na srovnatelné úrovni a u těch ostatních ty rozdíly taky nejsou moc významené. Může mi to tedy někdo vysvětlit?

Tak je to jednoduché soja je co? rostlina a z rostliny nikdy nebudeš mít kvalitní protein

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html

Naposledy upravil shooter dne so březen 16, 2013 11:04 am, celkově upraveno 2 krát
Davesix

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacatecnik Anthony napsal:
Ahoj,
ma nekdo nejake zkusenosti s proteiny a celkove s vyrobky od firmy Smartlabs?Pokud se nepletu je to ceska firma a suroviny pouziva prevazne z EU,ale presto by me zajimaly vase nazory,vite jak to je papir snese vsechno :)

Mám od Smartlabs noční Micelar kasein a jsem moc spokojenej Už mám druhé balení (1x čoko, 1x vanilka) a chuť není nejlepší, ale ani ne špatná, chce si na ni zvyknout, pak trochu zachutná
69er

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
69er napsal:

Tak je to jednoduché soja je co? rostlina a z rostliny nikdy nebudeš mít kvalitní protein

No to je převládající názor, ale dělal na to někdo seriozní výzkumy. Jde přece o ten poměr aminokyselin, pokud ho má soja dobrej, není přece důvod aby byla nevhodná ne?
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dle me neni v soje problem pokud je to treba 50g proteinu denne a pri tom mas uz 150g z tvarohu, masa..... ale je to muj nazor...
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:

mne nejvic chutna klasicka cokolada, ta je vynikajci.
Furchner

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes sem si koupil v posilce balíček Scitec Nutrition, chuť bíla čoko + jahoda a byl výbornej! Nakonec půjdu asi do něj, místo FA Whey
cored

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 4:27 pm    Předmět: s Odpovědět s citátem

Dobrý mám takový dotaz už jsem to tu myslím 2x rozepisoval chtěl byh slyšet pár názoru už to nějak skrátím:Cvičím něco málo k roku doma protože mi je 14 a rodiče si myslí že posilování povede k zastavení rustu.Ted jsem dostal svolení chodit do posilovny bud ted nebo o letních prázdninách chci aby rodiče viděli,že to k něčemu vede a nechali mě cvičit nadále.Tudíž si chci pomoct vším co se dá-tréningem (asi si zaplatím na pár lekcí trenéra,nebo spíše požádám mamku ),odpočinkem,stravou a nějakou tu suplementaci nebyl by pro mě ten protein kontraproduktivní?Popřípadě jaky by jste mi doporučili?
BTW:Stravu soudím že mám dobrou,protože jsem přibral za pul roku 7kg ,což si myslím že není ta zlé a děkuji lusterovi za dobré rady k tréningu a chtěl bych aby se..obětoval,, i nekdo jinny a poradil mi ohledně toho proteinu
MAST3R

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že protein je pro Tebe zbytečný, navíc o prázdniny to budeš mít určitě času dost na to dodržovat i jídlo. Hlavně, si nemysli, že jsou v tom schované svaly. :)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 405, 406, 407 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: