AKCE, slevy atd. na nákup potravin.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AKCE, slevy atd. na nákup potravin.  Úvodní stránka -> Kuchařka -> AKCE, slevy atd. na nákup potravin.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2013 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučuju tu směs na palačinky =) ideální snídaně pro slečny, chuťově
Frozz.

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2013 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

krosař napsal:
co mě na Lidlu mrzí, že jejich mlékárenské produkty mají jen od značky Pilos a made in Poland. Takže musím chodit nakupovat jinam tyto věci.

Přesně, neexistuje obchodní řetězec, kde by mělo všechno kvalitativně podle mých představ. V praxi to u mě znamená, že pro některé věci jezdím do Tesca, specielně pro mandle do Lidlu (a občas i pro zeleninu a ovoce), pro burákové máslo do Spencra, pro ryby a maso do Globusu/Makra/řeznictví. To se pak člověk nalítá ...
Bara

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2013 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
krosař napsal:
co mě na Lidlu mrzí, že jejich mlékárenské produkty mají jen od značky Pilos a made in Poland. Takže musím chodit nakupovat jinam tyto věci.

Přesně, neexistuje obchodní řetězec, kde by mělo všechno kvalitativně podle mých představ. V praxi to u mě znamená, že pro některé věci jezdím do Tesca, specielně pro mandle do Lidlu (a občas i pro zeleninu a ovoce), pro burákové máslo do Spencra, pro ryby a maso do Globusu/Makra/řeznictví. To se pak člověk nalítá ...

Lídl má německou mlékárenskou značku Linessa vital active a jejich produkty jsou super.Nízkotučné mléčné výrobky.
Dulano je zase značka uzenin Lídl a taky super.Ovoce a zelenina,pravda tam nic moc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
duke.dukem

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2013 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

krosař napsal:
..... To je jedna z věcí co mě na Lidlu mrzí, že jejich mlékárenské produkty mají jen od značky Pilos a made in Poland. Takže musím chodit nakupovat jinam tyto věci.

Tohle neni pravda, nektere sarze stejneho vyrobku jsou vyrobeny v CZ, jine v PL, obcas i v DE. Staci sledovat znacku na obalu, kde je to zretelne uvedeno. Mleko byva nejcasteji CZ, obyc.bile jogurty stale vice PL (bohuzel - predtim byly dost dlouho vsechny sraze od Hollandie Karlovy Vary - ve znacce CZ 709 ES) a nizkotucny tvaroh uz nejakou dobu DE. U dalsich Pilos vyrobku nevim, poe je nekupuji.

Kuprikladu ted mam pred sebou krabici mleka Pilos a ta je z Mlekarny Pragolaktos. Samozrejme, jestli to samotne mleko pritahli z Polska, Slovenska nebo je od ceskych krav, to ja nevim, ale to nevis nikdy temer u zadne znacky/vyrobce, pokud nejsi insider.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V Penny je ted akce na 2 druhy tiramisu, 500g, jedno je smejd za 35kc, ale druhe je za 70 a to je bomba.
Lepsi jsem nemel, a to uz jsem jich ochutnal spoustu.
Davesix

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem koupil v Kauflandu 5kg Basmati rýže za 269,- značky Arax. Sice to není v akci, ale je to podle mě dobrá cena, jelikož v Lidlu dřív byla super akce 4,5kg za 200kč.
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
Dnes jsem koupil v Kauflandu 5kg Basmati rýže za 269,- značky Arax. Sice to není v akci, ale je to podle mě dobrá cena, jelikož v Lidlu dřív byla super akce 4,5kg za 200kč .

Ted v lidlu bezne dostanes Basmati i Jasminovou 500g za 22,90 (myslim), cili tech 5kg za nejakych 230kc...
Davesix

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm, o to jsem nevěděl Tak příště.
shooter

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 1:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
Dnes jsem koupil v Kauflandu 5kg Basmati rýže za 269,- značky Arax. Sice to není v akci, ale je to podle mě dobrá cena, jelikož v Lidlu dřív byla super akce 4,5kg za 200kč.

Taky jsem si ji předevčírem koupil a denska poprvé udělal. Takovej smrad se z toho linul a navíc není úplně bílá takková nahnědlá

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Davesix

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Počkej, to znamená, že je dobrá?
Hanis

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V tescu 0,5kg neloupaných mandlí za 88kč :-)
cipinek

PříspěvekZaslal: st březen 20, 2013 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v Albertu mají losos chlazený za Kč 289/kg z obvyklých Kč 400
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://aukro.cz/nutridrink-200-ml-vice-prichuti-a-kusu-i3116361908.html
duke.dukem

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Davesix napsal:
Dnes jsem koupil v Kauflandu 5kg Basmati rýže za 269,- značky Arax. Sice to není v akci, ale je to podle mě dobrá cena, jelikož v Lidlu dřív byla super akce 4,5kg za 200kč .

Ted v lidlu bezne dostanes Basmati i Jasminovou 500g za 22,90 (myslim), cili tech 5kg za nejakych 230kc...

Jen doplnim - dnes kupovana v Lidlu ryze basmati i jasminova - cena obou 26,90 Kc/500g.
jachym

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak další týden akcí:

Tesco a Lídl nic moc, ale Interspar to má docela zajímavý, tentokrát opravdu to stojí za to:

Doporučuju:
10ks vajec - 19,90 (-47%)
krůtí prsní řízek 129,90 (-40%)

perlička na dortu, o víkendu -25% na všechny piva

Většinou nemám ve sparu problém, ale tentokrát mam obavu s těma vajcama, že budou vyprodaný, protože je to evidentně lákadlo na lidi když budou velikonoce a asi jich zas tolik mít nebudou... jinak celý leták zde: http://www.interspar.cz/spar/akcni_nabidky/akcni_nabidka_interspar2.htm

A taky je zajímavý tohle:
http://ekonomika.idnes.cz/do-supermarketu-miri-varena-a-tekuta-vejce-fja-/ekonomika.aspx?c=A130326_184331_ekonomika_fih

Já to tehdy když jsem bydlel v UK kupoval, až na to, že tam byly třeba i jen tekuté bílky a tím pádem to bylo snadnější a navíc to i tak vyšlo stejně draho jako koupit normální vajca a když člověk používal víc bílků než žloutků vyšlo to levněji, ptž se nic nevyhazovalo, tohle mi přijde jako uplně o ničem, rozklepnout vajíčko za 3 násobný příplatek

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AKCE, slevy atd. na nákup potravin. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: