|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 05, 2013 12:05 pm Předmět: |
|
|
Doporučuju tu směs na palačinky =) ideální snídaně pro slečny, chuťově
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: út březen 05, 2013 12:47 pm Předmět: |
|
|
| krosař napsal: | | co mě na Lidlu mrzí, že jejich mlékárenské produkty mají jen od značky Pilos a made in Poland. Takže musím chodit nakupovat jinam tyto věci. |
Přesně, neexistuje obchodní řetězec, kde by mělo všechno kvalitativně podle mých představ. V praxi to u mě znamená, že pro některé věci jezdím do Tesca, specielně pro mandle do Lidlu (a občas i pro zeleninu a ovoce), pro burákové máslo do Spencra, pro ryby a maso do Globusu/Makra/řeznictví. To se pak člověk nalítá ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út březen 05, 2013 12:55 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | krosař napsal: | | co mě na Lidlu mrzí, že jejich mlékárenské produkty mají jen od značky Pilos a made in Poland. Takže musím chodit nakupovat jinam tyto věci. |
Přesně, neexistuje obchodní řetězec, kde by mělo všechno kvalitativně podle mých představ. V praxi to u mě znamená, že pro některé věci jezdím do Tesca, specielně pro mandle do Lidlu (a občas i pro zeleninu a ovoce), pro burákové máslo do Spencra, pro ryby a maso do Globusu/Makra/řeznictví. To se pak člověk nalítá ... |
Lídl má německou mlékárenskou značku Linessa vital active a jejich produkty jsou super.Nízkotučné mléčné výrobky.
Dulano je zase značka uzenin Lídl a taky super.Ovoce a zelenina,pravda tam nic moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: út březen 05, 2013 1:50 pm Předmět: |
|
|
| krosař napsal: | | ..... To je jedna z věcí co mě na Lidlu mrzí, že jejich mlékárenské produkty mají jen od značky Pilos a made in Poland. Takže musím chodit nakupovat jinam tyto věci. |
Tohle neni pravda, nektere sarze stejneho vyrobku jsou vyrobeny v CZ, jine v PL, obcas i v DE. Staci sledovat znacku na obalu, kde je to zretelne uvedeno. Mleko byva nejcasteji CZ, obyc.bile jogurty stale vice PL (bohuzel - predtim byly dost dlouho vsechny sraze od Hollandie Karlovy Vary - ve znacce CZ 709 ES) a nizkotucny tvaroh uz nejakou dobu DE. U dalsich Pilos vyrobku nevim, poe je nekupuji.
Kuprikladu ted mam pred sebou krabici mleka Pilos a ta je z Mlekarny Pragolaktos. Samozrejme, jestli to samotne mleko pritahli z Polska, Slovenska nebo je od ceskych krav, to ja nevim, ale to nevis nikdy temer u zadne znacky/vyrobce, pokud nejsi insider.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 10:59 pm Předmět: |
|
|
V Penny je ted akce na 2 druhy tiramisu, 500g, jedno je smejd za 35kc, ale druhe je za 70 a to je bomba.
Lepsi jsem nemel, a to uz jsem jich ochutnal spoustu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: so březen 16, 2013 12:03 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem koupil v Kauflandu 5kg Basmati rýže za 269,- značky Arax. Sice to není v akci, ale je to podle mě dobrá cena, jelikož v Lidlu dřív byla super akce 4,5kg za 200kč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 16, 2013 2:36 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | | Dnes jsem koupil v Kauflandu 5kg Basmati rýže za 269,- značky Arax. Sice to není v akci, ale je to podle mě dobrá cena, jelikož v Lidlu dřív byla super akce 4,5kg za 200kč . |
Ted v lidlu bezne dostanes Basmati i Jasminovou 500g za 22,90 (myslim), cili tech 5kg za nejakych 230kc... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: so březen 16, 2013 10:01 pm Předmět: |
|
|
Hmm, o to jsem nevěděl  Tak příště.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 1:11 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | | Dnes jsem koupil v Kauflandu 5kg Basmati rýže za 269,- značky Arax. Sice to není v akci, ale je to podle mě dobrá cena, jelikož v Lidlu dřív byla super akce 4,5kg za 200kč. |
Taky jsem si ji předevčírem koupil a denska poprvé udělal. Takovej smrad se z toho linul a navíc není úplně bílá takková nahnědlá
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 12:06 pm Předmět: |
|
|
V tescu 0,5kg neloupaných mandlí za 88kč :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st březen 20, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
v Albertu mají losos chlazený za Kč 289/kg z obvyklých Kč 400
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 10:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Davesix napsal: | | Dnes jsem koupil v Kauflandu 5kg Basmati rýže za 269,- značky Arax. Sice to není v akci, ale je to podle mě dobrá cena, jelikož v Lidlu dřív byla super akce 4,5kg za 200kč . |
Ted v lidlu bezne dostanes Basmati i Jasminovou 500g za 22,90 (myslim), cili tech 5kg za nejakych 230kc... |
Jen doplnim - dnes kupovana v Lidlu ryze basmati i jasminova - cena obou 26,90 Kc/500g.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st březen 27, 2013 4:55 pm Předmět: |
|
|
Tak další týden akcí:
Tesco a Lídl nic moc, ale Interspar to má docela zajímavý, tentokrát opravdu to stojí za to:
Doporučuju:
10ks vajec - 19,90 (-47%)
krůtí prsní řízek 129,90 (-40%)
perlička na dortu, o víkendu -25% na všechny piva
Většinou nemám ve sparu problém, ale tentokrát mam obavu s těma vajcama, že budou vyprodaný, protože je to evidentně lákadlo na lidi když budou velikonoce a asi jich zas tolik mít nebudou... jinak celý leták zde: http://www.interspar.cz/spar/akcni_nabidky/akcni_nabidka_interspar2.htm
A taky je zajímavý tohle:
http://ekonomika.idnes.cz/do-supermarketu-miri-varena-a-tekuta-vejce-fja-/ekonomika.aspx?c=A130326_184331_ekonomika_fih
Já to tehdy když jsem bydlel v UK kupoval, až na to, že tam byly třeba i jen tekuté bílky a tím pádem to bylo snadnější a navíc to i tak vyšlo stejně draho jako koupit normální vajca a když člověk používal víc bílků než žloutků vyšlo to levněji, ptž se nic nevyhazovalo, tohle mi přijde jako uplně o ničem, rozklepnout vajíčko za 3 násobný příplatek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|