|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
8Shade

|
Zaslal: st únor 20, 2013 11:27 pm Předmět: |
|
|
Zkus cvičit biceps na TRX jestli máš tu možnost. Z žádného jiného cviku ten biceps tak necítím.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: čt únor 21, 2013 8:44 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Mablung, v cem je problem, kdyz se svira cinka silou? |
Podle mě, když tu činku křečovitě svíráš, namáš příliš předloktí.
|
|
| nahoru |
|
 |
JosefH

|
Zaslal: čt březen 14, 2013 11:03 pm Předmět: |
|
|
Před pár měsíci jsem se na firemní akci nechal vyhecovat na soutěž v páce. Od té doby mě bolely ruce stylem, že jsem třeba jen odšrouboval víčko od lahve a ruka dvě hodiny bolela. Cca měsíc jsem kvůli tomu necvičil. Ted je to ok, až na to, že nemůžu pořádně cvičit biceps. Odjedu serii a bolest na pochcání. Řekl bych, že šlacha, ale nevím. O klasickou bolest předloktí podle mě nejde, vzhledem k tomu, že před tou pákou jsem s tím problémy neměl. Chci se zeptat, jestli někdo neví o co jde nebo co se s tím dá dělat? Díky!
|
|
| nahoru |
|
 |
sqip
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 7:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 7:30 pm Předmět: |
|
|
2-3 cviky na biceps po 4 serie?! Uhm mna boli biceps uz ked si to iba predstavim..
Proste trochu uber kym sa na taky objem bicakoveho cvicenia telo adaptuje, ked uz musis..
|
|
| nahoru |
|
 |
JosefH

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
| sqip napsal: | co takhle k doktorovi? a neptat se na takové věci na internetovém fóru? co to má za smysl několik měsíců se trápit s bolestí "k pochcání" a ptát se na rady na internetovém fóru, když můžeš zajít k doktorovi, nechat se vyšetřit a mít problém vyřešený? |
No tak chtěl jsem se nejdřív zeptat, jestli třeba někdo nemá podobnou zkušenost. Doktora asi zatím ne, snad kdyby se to nějak zhoršovalo. Stejně pochybuju, že by tam něco viděl. Tak jako tak, dík za reakci
|
|
| nahoru |
|
 |
sqip
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 8:36 pm Předmět: |
|
|
| JosefH napsal: | | sqip napsal: | co takhle k doktorovi? a neptat se na takové věci na internetovém fóru? co to má za smysl několik měsíců se trápit s bolestí "k pochcání" a ptát se na rady na internetovém fóru, když můžeš zajít k doktorovi, nechat se vyšetřit a mít problém vyřešený? |
No tak chtěl jsem se nejdřív zeptat, jestli třeba někdo nemá podobnou zkušenost. Doktora asi zatím ne, snad kdyby se to nějak zhoršovalo. Stejně pochybuju, že by tam něco viděl. Tak jako tak, dík za reakci |
asi zatím ne? to jak dlouho budeš čekat když už to je pár měsíců?problémy s otevíráním blbé láhve jsou OK nebo bolesti "k pochcání" po tréninku? počkáš až nezvedneš ruku? nebo co bude rozhodujícím faktorem jít za doktorem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po březen 18, 2013 8:22 am Předmět: |
|
|
| sqip napsal: | | JosefH napsal: | | sqip napsal: | co takhle k doktorovi? a neptat se na takové věci na internetovém fóru? co to má za smysl několik měsíců se trápit s bolestí "k pochcání" a ptát se na rady na internetovém fóru, když můžeš zajít k doktorovi, nechat se vyšetřit a mít problém vyřešený? |
No tak chtěl jsem se nejdřív zeptat, jestli třeba někdo nemá podobnou zkušenost. Doktora asi zatím ne, snad kdyby se to nějak zhoršovalo. Stejně pochybuju, že by tam něco viděl. Tak jako tak, dík za reakci |
asi zatím ne? to jak dlouho budeš čekat když už to je pár měsíců?problémy s otevíráním blbé láhve jsou OK nebo bolesti "k pochcání" po tréninku? počkáš až nezvedneš ruku? nebo co bude rozhodujícím faktorem jít za doktorem? |
Uvědom si že by ho ten doktor mohl uspat chloroformem, znásilnit a tajemnou magií přenést polovinu svalů na své tělo
K doktorům prostě nechodit
|
|
| nahoru |
|
 |
JosefH

|
Zaslal: po březen 18, 2013 12:01 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | sqip napsal: | | JosefH napsal: | | sqip napsal: | co takhle k doktorovi? a neptat se na takové věci na internetovém fóru? co to má za smysl několik měsíců se trápit s bolestí "k pochcání" a ptát se na rady na internetovém fóru, když můžeš zajít k doktorovi, nechat se vyšetřit a mít problém vyřešený? |
asi zatím ne? to jak dlouho budeš čekat když už to je pár měsíců?problémy s otevíráním blbé láhve jsou OK nebo bolesti "k pochcání" po tréninku? počkáš až nezvedneš ruku? nebo co bude rozhodujícím faktorem jít za doktorem? |
Uvědom si že by ho ten doktor mohl uspat chloroformem, znásilnit a tajemnou magií přenést polovinu svalů na své tělo
K doktorům prostě nechodit |
vy jste jak blázni s těma doktorama furt. prostě jsem se chtěl nejdřív zeptat. třeba by mi někdo napsal něco ve smyslu "jo, to jsem měl, za měsíc to bude dobrý" nebo mi poradil nějaký jiný cviky nebo co já vím. ok, dnes ještě zkusím nějaký cviky na trx, když to bude pořád stejně na nic, tak zajdu za nějakým felčarem..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po březen 18, 2013 12:27 pm Předmět: |
|
|
taky doktor vie hovno ked ta uvidi a vysetri, nejaky anonymny jouda z internetu je predsa ovela spolahlivejsi zdroj informacii. Ked jouda povie - to ta prejde za mesiac,tak to tak musi byt! _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
JosefH

|
Zaslal: po březen 18, 2013 12:41 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | taky doktor vie hovno ked ta uvidi a vysetri, nejaky anonymny jouda z internetu je predsa ovela spolahlivejsi zdroj informacii. Ked jouda povie - to ta prejde za mesiac,tak to tak musi byt! |
tak sem snad nechodí jen joudové jo, v poho, chápu co tím chceš říct. až bude čas, tak zajdu k doktorovi. díky za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
sqip
|
Zaslal: po březen 18, 2013 2:36 pm Předmět: |
|
|
| JosefH napsal: | | Petey napsal: | | taky doktor vie hovno ked ta uvidi a vysetri, nejaky anonymny jouda z internetu je predsa ovela spolahlivejsi zdroj informacii. Ked jouda povie - to ta prejde za mesiac,tak to tak musi byt! |
tak sem snad nechodí jen joudové jo, v poho, chápu co tím chceš říct. až bude čas, tak zajdu k doktorovi. díky za rady |
my bychom ti rádi poradili, ale chápej, každý může regenerovat jinak, může mít jiný životní styl, pak ti řekne jo to jsem měl a za měsíc jsem byl OK, protože necvičil, tobě to může trvat třeba půl roku, protože to pořád zatěžuješ na tréninku...sto lidí, sto zranění, sto druhů vnímání bolesti, někoho to samé zranění může řezat, někoho píchat, někoho bolet jiným způsobem apod. Zajdi si za fyzioterapeutem (ne za praktickým šaškem) a při nejhorším se stane to, že ti řekne, všechno je OK, měsíc necvičit biceps a nezatěžovat předloktí a bude to ok...ale budeš to mít jako informaci z první ruky od odborníka a ne od nějakého wannabe felčara z fóra...když ti tady někdo třeba řekne, to jsem měl, to byla šlacha, v pohodě cvič dál to přejde a ono to pak nepřejde a ještě se to zhorší, tak co budeš dělat? není nic horšího než špatné zahojené zranění a následné chronické bolesti
|
|
| nahoru |
|
 |
JosefH

|
Zaslal: po březen 18, 2013 7:03 pm Předmět: |
|
|
| sqip napsal: | | JosefH napsal: | | Petey napsal: | | taky doktor vie hovno ked ta uvidi a vysetri, nejaky anonymny jouda z internetu je predsa ovela spolahlivejsi zdroj informacii. Ked jouda povie - to ta prejde za mesiac,tak to tak musi byt! |
tak sem snad nechodí jen joudové jo, v poho, chápu co tím chceš říct. až bude čas, tak zajdu k doktorovi. díky za rady |
my bychom ti rádi poradili, ale chápej, každý může regenerovat jinak, může mít jiný životní styl, pak ti řekne jo to jsem měl a za měsíc jsem byl OK, protože necvičil, tobě to může trvat třeba půl roku, protože to pořád zatěžuješ na tréninku...sto lidí, sto zranění, sto druhů vnímání bolesti, někoho to samé zranění může řezat, někoho píchat, někoho bolet jiným způsobem apod. Zajdi si za fyzioterapeutem (ne za praktickým šaškem) a při nejhorším se stane to, že ti řekne, všechno je OK, měsíc necvičit biceps a nezatěžovat předloktí a bude to ok...ale budeš to mít jako informaci z první ruky od odborníka a ne od nějakého wannabe felčara z fóra...když ti tady někdo třeba řekne, to jsem měl, to byla šlacha, v pohodě cvič dál to přejde a ono to pak nepřejde a ještě se to zhorší, tak co budeš dělat? není nic horšího než špatné zahojené zranění a následné chronické bolesti |
asi máš recht, zajdu
u nás ve fitku je nově trx. dnes jsem na tom biceps zkoušel a pohoda. šlachy nebolely a bicák jsem hezky procítil. mám radost
|
|
| nahoru |
|
 |
sqip
|
Zaslal: po březen 18, 2013 7:58 pm Předmět: |
|
|
| JosefH napsal: | | sqip napsal: | | JosefH napsal: | | Petey napsal: | | taky doktor vie hovno ked ta uvidi a vysetri, nejaky anonymny jouda z internetu je predsa ovela spolahlivejsi zdroj informacii. Ked jouda povie - to ta prejde za mesiac,tak to tak musi byt! |
my bychom ti rádi poradili, ale chápej, každý může regenerovat jinak, může mít jiný životní styl, pak ti řekne jo to jsem měl a za měsíc jsem byl OK, protože necvičil, tobě to může trvat třeba půl roku, protože to pořád zatěžuješ na tréninku...sto lidí, sto zranění, sto druhů vnímání bolesti, někoho to samé zranění může řezat, někoho píchat, někoho bolet jiným způsobem apod. Zajdi si za fyzioterapeutem (ne za praktickým šaškem) a při nejhorším se stane to, že ti řekne, všechno je OK, měsíc necvičit biceps a nezatěžovat předloktí a bude to ok...ale budeš to mít jako informaci z první ruky od odborníka a ne od nějakého wannabe felčara z fóra...když ti tady někdo třeba řekne, to jsem měl, to byla šlacha, v pohodě cvič dál to přejde a ono to pak nepřejde a ještě se to zhorší, tak co budeš dělat? není nic horšího než špatné zahojené zranění a následné chronické bolesti |
asi máš recht, zajdu
u nás ve fitku je nově trx. dnes jsem na tom biceps zkoušel a pohoda. šlachy nebolely a bicák jsem hezky procítil. mám radost |
to rádi slyšíme
|
|
| nahoru |
|
 |
Svalík
|
Zaslal: út březen 19, 2013 4:17 pm Předmět: |
|
|
a co zkusit na hrazdě podhmat? Sice mi z toho ruka zatím moc nenarostla a síla v nich je _________________ Bolest je jen slabost, co upouští tělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|