|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jachym
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 11:07 pm Předmět: |
|
|
Draper:
přesně tak ale tak to máš se vším. Většinu těch supermarketových značek kolikrát vyrábí danone, madeta, mlékárny kunín atd. jen to má míň atraktivní obal, ale uvnitř je NAPROSTO shodný výrobek... ale lidi to nesledujou a kupujou ty "dražší kvalitnější"....
Taky nechápu těch 25 korun... a ještě u toho hnusnýho Meggle :D
Já snim tak 3-4 za týden, ptž přece jen to neni nejlevnější, ale mohl bych to jíst denně :D Navíc se to dá upravit na tolik způsobů... na sladko, na slano....
Dokonce jsem hledal na internetu jestli by se to třeba nedalo vyrobit po domácku, ale asi je to dost složitý....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Davesix

|
Zaslal: po březen 18, 2013 8:32 am Předmět: |
|
|
Taky kupuji ten, co tu byl postnutej :) U nás v kauflandu ho mají pořád.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: po březen 18, 2013 12:50 pm Předmět: |
|
|
Dneska opet zlevnenka a Meggle, tentokrat sunka, kren a dobrota. Za 5kc dobra vec, ale 25bych zato nedal.
Ten Kauflandacky, ridky je supr, kdyz se smicha s vajickem na tvrdo, vznikne takova vajecna pomazanka a jeto vyzivove zase nekde jinde, co ty na to Esko?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po březen 18, 2013 2:18 pm Předmět: |
|
|
Jako potrefená husa se ozývám a přikyvuji - ano, rozhodně lepší než samotný cottage. Husa se odebírá do fitka, zdar.
PS: Myslíš zlevněnku pod Svoboďákem? Jestli jo, tak Tě obdivuju, byl jsem tam jednou a už nikdy víc. Netrpím na ztísněné prostory ani mi nevadí davy lidí, ale tohle bylo i na mě moc. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 18, 2013 2:38 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: |
PS: Myslíš zlevněnku pod Svoboďákem? Jestli jo, tak Tě obdivuju, byl jsem tam jednou a už nikdy víc. Netrpím na ztísněné prostory ani mi nevadí davy lidí, ale tohle bylo i na mě moc. |
Nebud rozmazlenej :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: po březen 18, 2013 3:36 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | eSko napsal: |
PS: Myslíš zlevněnku pod Svoboďákem? Jestli jo, tak Tě obdivuju, byl jsem tam jednou a už nikdy víc. Netrpím na ztísněné prostory ani mi nevadí davy lidí, ale tohle bylo i na mě moc. |
Nebud rozmazlenej :D |
Na Orli, to je muj shop. Daji se tam vybrat obcas dobry veci.
Jinak bych nemel zapomenout ani na cottage z Penny, ten je taky gut.
Momentalne davam cottage na snidani se dvema vejci, 20g proteinu, jako napoj, 4 toasty, zelenina a vydrzim bez dalsiho jidla i 3hodiny a hlavne je to dobrota.
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: po březen 18, 2013 4:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po březen 18, 2013 5:01 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: |
|
Modrý obal, tuším z německa, 200g a bez smetany? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 18, 2013 5:06 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: |
Na Orli, to je muj shop. Daji se tam vybrat obcas dobry veci.
Momentalne davam cottage na snidani se dvema vejci, 20g proteinu, jako napoj, 4 toasty, zelenina a vydrzim bez dalsiho jidla i 3hodiny a hlavne je to dobrota. |
Ty tam vlastne mas na Orli tu Rybenu, tak to vezmes vzdycky jednim smahem :-)
Kdyz jsem ve meste , tak se tam obcas take stavim, teda radeji do tech vetsich "Levnych potravin" (ne Zlevnenka) o kousek vyse na Masarycce (maji tam to same + rozsireny sortiment a myslim, ze je to i stejny majitel), ale casteji chodim do Lacinky, tedy ted uz se jmenuje Leal (Leos + Ales) na Lidicke. Tenhle obchod je v Brne je uz strasne dlouho, byl tu jako prvni a je trochu odlisny od tech ostatnich, co vznikly v posledni dobe. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: po březen 18, 2013 5:35 pm Předmět: |
|
|
Lidicka? Podivam se tam. Co nejaky reznictvi v Brne? Byl by nejaky typ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 18, 2013 5:40 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Lidicka? Podivam se tam. Co nejaky reznictvi v Brne? Byl by nejaky typ? |
Tez Lidicka (jsou tam 3, ale tohle, co mam namysli, je hned naproti zastavky Antoninska , vedle je obchod s cajama). Podle me jedno z nejlepsich ceskych retnictvi a casto hodne dobre akce. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
JosefH

|
|
| nahoru |
|
 |
holota
|
Zaslal: po březen 18, 2013 8:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po březen 18, 2013 9:13 pm Předmět: |
|
|
| holota napsal: | | když jste se tu tak bavili na téma maso vs mléčné výrobky, může nějakej odborník okomentovat tyhle příspěvky tetsuoa? **** je to se samotným tvatohem opravdu tak špatný? |
| citace z 'nějakého webu' napsal: | | ...Rozdíl v těchto formách je obrovský. Zatímco kaseinát vápenatý je nekvalitní a velmi špatně stravitelná bílkovina (stejná jako v tvarohu), tak micelární kasein je dnes jedna z nejdražších a nejkvalitnějších bílkovin. Je vyroben ultrafiltrací mléčné bílkoviny – tento proces odstraňuje mléčný cukr, laktózu a tuk. Výsledkem je 85% bílkovina. Správný micelární kasein by měl obsahovat v průměru 80% micelárního kaseinu a 20% syrovátkového proteinu. Výhodou micelárního kaseinu je perfektní vstřebatelnost a využitelnost. Micelární kasein v žaludku tzv. ,,zrosolovatí“ a v podstatě po ,,kapičkách“ se dostává do střevního traktu, kde díky ochrannému obalu (micele) je schopen se dostat přes střevní stěnu. To bohužel kaseinát vápenatý „nedovede“ a velké množství vyjde z těla nestráveno. |
Takže by se dalo říct, že tvaroh je znehodnocená mléčná bílkovina.
edit: budu rád, když to někdo doplní, protože v tom mám taky bordel. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|