| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| max na bench v 18-ti letech |
| 50-60kg |
|
16% |
[ 10 ] |
| 61-70kg |
|
4% |
[ 3 ] |
| 71-80kg |
|
21% |
[ 13 ] |
| 81-90kg |
|
9% |
[ 6 ] |
| 91-100kg |
|
16% |
[ 10 ] |
| 101-110kg |
|
8% |
[ 5 ] |
| 111kg+ |
|
22% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 61 |
|
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 18, 2013 7:45 am Předmět: kolik jste benchnuli v 18-ti letech? |
|
|
Menší anketka kolik čtenáři ronnieho zvednou/zvednuli v 18-ti letech :-) (maximálka)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
8Shade

|
Zaslal: po březen 18, 2013 8:21 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: po březen 18, 2013 9:42 am Předmět: |
|
|
v osemnastich som nevedel co to je bench press.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 18, 2013 11:02 am Předmět: |
|
|
su prekvapeny ze temer polovina lidi je 111kg +....sem myslel ze takove vahy moc nebudou -.- :D
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po březen 18, 2013 11:27 am Předmět: |
|
|
micus, mozna kdybys ses vecne neptal na ptakoviny, neresil zbytecnosti a radsi si precetl par chytrych clanku a podle toho upravil jidelnicek a trenink, tak bys pak nemusel brecet ze tvoje cviceni nema vysledky.
nic ve zlym, ale takhle fakt pusobis
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po březen 18, 2013 11:42 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | su prekvapeny ze temer polovina lidi je 111kg +....sem myslel ze takove vahy moc nebudou -.- :D |
Tak taky vetsina lidi cvici od 15-16 let a vetsina +100kg po 3 letech treningu zvladne bez problemu. Pokud nejeli teda 3 roky nejaky pseudotrening.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 18, 2013 12:40 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | micus, mozna kdybys ses vecne neptal na ptakoviny, neresil zbytecnosti a radsi si precetl par chytrych clanku a podle toho upravil jidelnicek a trenink, tak bys pak nemusel brecet ze tvoje cviceni nema vysledky.
nic ve zlym, ale takhle fakt pusobis |
takový názor je mi u prdele, protože dřu jak můžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po březen 18, 2013 1:16 pm Předmět: |
|
|
Ach to nedočkavé mládí... Nedřít, mazat! _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Lookcash
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 18, 2013 3:35 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | to nam doslo, potom co si napsal ze budes nejspis tatka, ale mozna by to chtelo zabrat i ve fitku |
dnes prisla spasa, slecna ''to'' dostala..:D
ale ne, fakt se snazim papat i cvicit, ale holt nekdo kdo neni ektomorf neuveri ze to tak lehko neroste :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po březen 18, 2013 3:56 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | kubaz napsal: | to nam doslo, potom co si napsal ze budes nejspis tatka, ale mozna by to chtelo zabrat i ve fitku |
dnes prisla spasa, slecna ''to'' dostala..:D
ale ne, fakt se snazim papat i cvicit, ale holt nekdo kdo neni ektomorf neuveri ze to tak lehko neroste :) |
Skoro všichni na světě jsou ektomorfové či endomorfové. Docela by mě zajímalo kdo je jako já jen vyžranej mezomorf
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: po březen 18, 2013 4:44 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: |
ale ne, fakt se snazim papat i cvicit, ale holt nekdo kdo neni ektomorf neuveri ze to tak lehko neroste :) |
Jasne ja se povazuju za klasickyho endo a pribral sem za posledni 2 roky podle mereni na inbody 4 kila svaloviny. Takze s ekto prokletim di prosim do pr****. Kazdymu to roste pomale, ale ti co vydrzi maji vysledky at sou treba ze somalska.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 18, 2013 5:06 pm Předmět: |
|
|
ale ale:D jenze tady je rozdil zacatecnik a nekdo kdo dela dele...envim jak si na tom, ale ja jsem zacatecnik, chytráku, ale to ted resit. nebudu
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: po březen 18, 2013 5:16 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | ale ale:D jenze tady je rozdil zacatecnik a nekdo kdo dela dele...envim jak si na tom, ale ja jsem zacatecnik, chytráku, ale to ted resit. nebudu | boze boze at jsi endo nebo ekto pribirat jde kazdemu a pokud jsi zacatecnik tak mas pribirat jen kdyz se na cinku podivas ja jsem ekto jak prase mam kostrisku jak holka ale i tak sem za prvni 3 roky pribral skoro 20kg a to jen proto ze jsem neresil picoviny ale proste jsem cvicil a jedl to mi doma navarili obca ssi dokoupil neco navic proteiny,kreatin a vubec pocitani bilkovin a sacharidu sem si nechal az kdyz sem zaca stagnovat ale co ti to tu pisu vzdyt ty dres jak kun :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |