|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
addaro
|
Zaslal: st březen 20, 2013 3:57 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Pokud chci koupi D3 z druhé ruky, stačí mi originální DVD s CD klíčem nebo je potřeba mít i původní účet k battle netu? Díky. |
Teď jsme to tu sáhodlouze řešili, stačí přečíst pár příspěvků nad tímto - D3 aktivuješ k účtu = funguje na tom účtu. Podruhé ten samý klíč nejde aktivovat k jinému účtu. Takže koupě D3 z druhé ruky je k ničemu. A jak říká správně CIZO, je to pořád jen beta I když i mě to hodně dlouho bavilo. Bohužel ale nedosahuje standardu, na který jsme od Blizzardu zvyklí a který jsme očekávali. Ale to je znova bití mrtvého psa. Dneska Blizz. oznamuje fungl novou hru, tak jsem zvědav.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 20, 2013 4:14 pm Předmět: |
|
|
| addaro napsal: | | MAST3R napsal: | | Pokud chci koupi D3 z druhé ruky, stačí mi originální DVD s CD klíčem nebo je potřeba mít i původní účet k battle netu? Díky. |
Teď jsme to tu sáhodlouze řešili, stačí přečíst pár příspěvků nad tímto - D3 aktivuješ k účtu = funguje na tom účtu. Podruhé ten samý klíč nejde aktivovat k jinému účtu. Takže koupě D3 z druhé ruky je k ničemu. A jak říká správně CIZO, je to pořád jen beta I když i mě to hodně dlouho bavilo. Bohužel ale nedosahuje standardu, na který jsme od Blizzardu zvyklí a který jsme očekávali. Ale to je znova bití mrtvého psa. Dneska Blizz. oznamuje fungl novou hru, tak jsem zvědav. |
No a když k tomu dostaneš i ten původní účet (email + heslo) na kterém je to uložené, tak by to mělo fungovat? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
addaro
|
Zaslal: st březen 20, 2013 4:31 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | addaro napsal: | | MAST3R napsal: | | Pokud chci koupi D3 z druhé ruky, stačí mi originální DVD s CD klíčem nebo je potřeba mít i původní účet k battle netu? Díky. |
Teď jsme to tu sáhodlouze řešili, stačí přečíst pár příspěvků nad tímto - D3 aktivuješ k účtu = funguje na tom účtu. Podruhé ten samý klíč nejde aktivovat k jinému účtu. Takže koupě D3 z druhé ruky je k ničemu. A jak říká správně CIZO, je to pořád jen beta I když i mě to hodně dlouho bavilo. Bohužel ale nedosahuje standardu, na který jsme od Blizzardu zvyklí a který jsme očekávali. Ale to je znova bití mrtvého psa. Dneska Blizz. oznamuje fungl novou hru, tak jsem zvědav. |
No a když k tomu dostaneš i ten původní účet (email + heslo) na kterém je to uložené, tak by to mělo fungovat? |
Jop, ale musíš mít i email účet. GL a příjemnou zábavu při kosení démonů
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 20, 2013 4:38 pm Předmět: |
|
|
Ok díky za info, jinak zábavu nevím, pokud to vůbec seženu, našel jsem to na aukru za 300,- + 180 ,-. Ale oni k tomu nemaj ten účet, mají pouze DVD + key a za to jim 500,- nedám. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st březen 20, 2013 4:57 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Ok díky za info, jinak zábavu nevím, pokud to vůbec seženu, našel jsem to na aukru za 300,- + 180 ,-. Ale oni k tomu nemaj ten účet, mají pouze DVD + key a za to jim 500,- nedám. |
Pořád to nějak nechápeš :-)
D3 stejně jako dnes většina her funguje takto: koupíš unkitní CD-key (co jde použít jen 1x), který spáruješ s účtem u té firmy (např. battle.net nebo origin u EA nebo Steam u valve)
-> aktivuješ tu hru na tom účtu a už ho od toho účtu neodpářeš
-> Takže např. když tam mám 10 her, a chci prodat jen tu 1 takto nejde, musím předat novému majiteli celý účet se všemi 10 hrami.
Na Aukru se dají obvykle koupit ty nepoužité CD-keye, např. SC2-Heart of Th Swarm stál v krabicky klasicky 999,-, ale na Aukru jsou prodejci, co mají pouze naskenovaný CD-key třeba za 700-750,-
Já např. koupil jen ten CD-key, protože papírová krabice a DVD placka k ničemu pro mě nemá cenu 250,-
Účet si můžeš vždycky vytvořit zdarma, pokud už nějaký nemáš, ale nebude na něm aktivovaná žádná hra, ty na něj pak kupuješ/aktivuješ pomocí CD-keyů.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 20, 2013 5:12 pm Předmět: |
|
|
Ale chápu, neboj. :)
Proto řeším, jestli když k tomu bude ten originální původní účet, tak jestli to bude funkční, jinak vím, že když tam máš 10 her, tak prodat jednu nelze, to jsem řešil s CIZEM.
Když si to nainstaluji na dvou PC, třeba NTB a stolní, pustím to na obou, ne? Myslím samozřejmě na střídačku. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
addaro
|
Zaslal: st březen 20, 2013 5:22 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Ale chápu, neboj. :)
Proto řeším, jestli když k tomu bude ten originální původní účet, tak jestli to bude funkční, jinak vím, že když tam máš 10 her, tak prodat jednu nelze, to jsem řešil s CIZEM.
Když si to nainstaluji na dvou PC, třeba NTB a stolní, pustím to na obou, ne? Myslím samozřejmě na střídačku. |
Jo, pustíš. To problém není. Jen pokud by ses pokusil přihlásit najednou, tak ti Blizz. blokne účet. Ale dá se z toho vykecat. Oni hrozně bojují proti sdílení účtů. Když se přihlásím z různých kompů během krátké doby, tak se to hned blokne. Vše vyřešil elegantně jejich autentikátor a aspoň už se nebojím vykradení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st březen 20, 2013 5:23 pm Předmět: |
|
|
pustis to kdekoliv kde ta hra je nainstalovana....staci se prihlasit do uctu...to je prave ta vyhoda celyho tohohle humbuku :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 20, 2013 6:17 pm Předmět: |
|
|
Tak to zní super, možná koupím od jednoho kluka, prý mi dá i klidně účet předem, nechce peníze, ale nějakej WoT balíček (asi World of Tans nebo jak se to jmenuje). Přinejhorším koupím novej key za 950,-. Když si vezmu, že D2 je z roku 2001 a lidí jí hrajou ještě dnes, a já taky donedávna (něco jsem pos*al a jsem línej to reinstalovat), tak to za ty prachy stojí. Ano, vím, že spoustě lidí přijde 3 horší jak 2, ale hrál jsem demo a stejně se na to těším.
Nehraje tu někdo to WoT, aby mi kdyžtak poradil, abych nenaletěl na nějakej podvod? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 10:37 am Předmět: |
|
|
Tak jsem rozhodl, že si zacca měséc koupim novou krabicovku toho D3, vyjde o neceléjch 150,- dráž než samotnej key. Pochybuji, že by to stejně někdy v budoucnu prolomil někdo. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 11:38 am Předmět: |
|
|
problém z prodejem "účtu" je tenhle. Účet je vázán na člověk a pokud ho neznáš, může tě jednoduše okrást, dáš mu prachy, on ti dá jméno a heslo k účtu, ale za týden si může napsat nebo zavolat na support té firmy a říct, že mu někdo šlohl účet nebo že zapoměl jméno a heslo. Pokud se jim prokáže třeba občankou, kde jsou stejné údaje jako na tom účtu, vrátí mu h oa ty nemáš ani prachy ani účet.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 1:46 pm Předmět: |
|
|
Právě na toto jsem byl upozorněn na D3 forum, dále mi bylo řečeno, že osoba může mít ban nebo jeho nick je znám jako podvodník, který někoho okradl ve hře, za ty rizika mi to nestojí. Našel jsem si právě krabicovku, co vyjde o pár korun dráž než jen key, takže si počkám na narozky. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 9:32 am Předmět: |
|
|
Co se stane, když si koupím nějakou hru, která má tuto aktivaci, aktivuji si jí k účtu a ten účet zruším (celej), půjde aktivovat na jinej nebo prostě smůla, jde to jen jednou?
edit: tak mi bylo napsáno adminem na D3 foru, že jakmile je jednou CD-key použitej, tak znova zadat nejde. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá březen 22, 2013 11:34 am Předmět: |
|
|
to bude zřejmě záležet na konkrétní hře a konkrétním vydavateli té hry, já jsem si tenkrát koupil Battlefield 2 originál v krabici a pak jsem to prodal kolegovi z práce a on potom s tím normálně hrál na oficiálních serverech, ale nevím jestli hrál na mnou vytvořeném účtu nebo jak říkáš ty, že by si vytvořil svůj nový účet a použil tam ten můj CD-key, a proč bys ten účet rušil, třeba jméno postavy si pak můžeš zadávat jak chceš ne? _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 11:40 am Předmět: |
|
|
Ucet menit nejde, to je prave podstata tohohle systemu.
Mas ucet pod svym jmenem (proc by jeden clovek mel potrebu menit si ucet na sve jmeno?) ...do toho uctu si kupujes hry (cd klice) a oni ti to pak stejne vetsinou poskytnou z jejich serveru a stahujes z netu nekolik GB ... (pri nejmensim aspon aktualizace)..... takze prodavat hry nejde, maximalne celej ucet, ale s tim jsou problemy jak uz bylo zmineno vejs, ze pak staci roct, ze ti nekdo ukradl ucet a mas prachy i ucet a ten, kdo si to koupil je jouda... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|