Hrazda

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hrazda  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hrazda
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Black Mamba

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Také řeším podobné dilema s hrazdou. Otázka je však jiná. Bydlím v paneláku a chci si na ni ještě zavěsit pytel. Takže jak nejvíc to utlumit, když se do něj budou sypat rany??? Přemýšlel jsem zavěsit na pružinu, ale to mi přijde málo...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
koubic

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak už se tady psalo, chemickou kotvu už nesundáš a šrouby neodšroubuješ, jedině odřezat flexou já doporučuji, vůbec se to nehne...

jen nechápu jak tam chceš dat ten pytel? to budeš vrtat/přidělávat do stropu?
Black Mamba

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No myslel jsem to tak, jakože s navrtáním by problémy nebyly, chtěl jsem vědět, jak to udělat, aby se ty rany co nejméně do zdi přenášely.
Prostě si představ klasickou pevnou hrazdu na stropě a uprostřed hrazdy (na té tyči) jen nějaký přídavný držák nebo cokoli jiného co by drželo pytel na ní zavěšený.
První nápad by byla pružina na která by tam byla přidaná k tomu. Dál nevím no, možná místo řeťezu nějaké pevné lano aby to neřinčelo (kov o sebe) a nepřenášelo se to.

Výhoda pro mě je, že to šetří místo - nemusím si přidávat šibenici. Buď si zacvičím záda a když budu mít chuť si zaboxovat, tak si na hrazdu pověsím pytel
medial

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2012 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, nechci zakládat new topic, tak píšu sem. Mám v plánu koupit gymnastické kruhy (přenosné), v létě s nima budu cvičit venku, ale na zimu je chci dát do místní amatérské posilky, která je pod jevištěm v kulturáku, strop je betonový. Železo na uchycení si posvařím, ale nevím jakou a popř. kolik kotev je třeba k tomu uchycení v tom stropu, aby to udrželo min 90kg chlapa. Ten kus železa by vypadal buď o čtvercovém podkladu (dvakrát) nebo jeden velký obdélník s cca 70cm rozpětím na uchycení lan z těch kruhů. Zajímalo by mě, jak velké kotvy jsou potřeba, s jakým průměrem? Dikes.
Mravenec1

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2013 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-CB6AAF82-A0053374/lidl_cz/hs.xsl/index_30592.htm

..kupovali jste někdo už tuhle hrazdu? Neskončím na zemi při shybování? ..vážím 75kg, co myslíte?
Michal Orel

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2013 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem chtěl taky do dveří,ale nemám tu možnost.Každopádně bych se toho vůbec nebál.A jestli nechceš z Lidlu tak běž do Insportline.Cenové rozdíly jsou minimální :-)
Black Mamba

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2013 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já osobně bych se asi bál, že slítnu na zem, a u samo-vzpěrné hrazdy tuplem... teda aspoň s mojí vahou 90 Kg. Také doma jednu mám, sice je to ta šroubovací co se roztáhne do dvěří, ale teda kolenama z takového metru-půlmetru bych na náš kachličkovej práh spadnout nechtěl
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2013 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo panacku takova hrazda neni ale asi do panelaku.. musis mit ten typ dveri jako oni. Ja mam podobnou hrazdu poradne prisroubovanou nad dvermi a pohoda.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 6:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bydlim v panelaku taky
je vyhoda, ze je tu uzka chodba
takze jsem ji zavrtal poradnyma ocelovyma hmozdinama do zdi, odzkouseno na cca 150 kilo a drzi
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky nejak tak to mam a pohoda... zavesil jsem se na to ja s bratrem, takze to drzi 180kg jak nic.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Taky nejak tak to mam a pohoda... zavesil jsem se na to ja s bratrem, takze to drzi 180kg jak nic.

jste holt vyzranejsi
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja mam ted jenom 93kg na 183 cm a nejsem moc v pase... musim nosit hodne utahly opasek, shodil jsem hodne tuku
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
No ja mam ted jenom 93kg na 183 cm a nejsem moc v pase... musim nosit hodne utahly opasek, shodil jsem hodne tuku

FOTO, FOTO, FOTO :-D
Black Mamba

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Těch 180 to už je určitě risk. Zas taková nosnost tam určitě nebude ani přípustná. Za mě teda a to můžou brát ostatní i jako menší doporučení - nevyšvihujte se na tom. Mně se už jedna zohla : (
Michal Orel

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Jo panacku takova hrazda neni ale asi do panelaku.. musis mit ten typ dveri jako oni. Ja mam podobnou hrazdu poradne prisroubovanou nad dvermi a pohoda.

Můžeš sem hodit jaký typ hrazdy to máš?
Já práve chci tu hrazdu Multi,ale s tím,že ji zavěsím do konstrukce která bude připevněná u strop.A potřebuju rozměry...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hrazda Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: