|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Mamba
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 11:56 am Předmět: |
|
|
Také řeším podobné dilema s hrazdou. Otázka je však jiná. Bydlím v paneláku a chci si na ni ještě zavěsit pytel. Takže jak nejvíc to utlumit, když se do něj budou sypat rany??? Přemýšlel jsem zavěsit na pružinu, ale to mi přijde málo...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
koubic
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
jak už se tady psalo, chemickou kotvu už nesundáš a šrouby neodšroubuješ, jedině odřezat flexou  já doporučuji, vůbec se to nehne...
jen nechápu jak tam chceš dat ten pytel? to budeš vrtat/přidělávat do stropu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Mamba
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 12:36 pm Předmět: |
|
|
No myslel jsem to tak, jakože s navrtáním by problémy nebyly, chtěl jsem vědět, jak to udělat, aby se ty rany co nejméně do zdi přenášely.
Prostě si představ klasickou pevnou hrazdu na stropě a uprostřed hrazdy (na té tyči) jen nějaký přídavný držák nebo cokoli jiného co by drželo pytel na ní zavěšený.
První nápad by byla pružina na která by tam byla přidaná k tomu. Dál nevím no, možná místo řeťezu nějaké pevné lano aby to neřinčelo (kov o sebe) a nepřenášelo se to.
Výhoda pro mě je, že to šetří místo - nemusím si přidávat šibenici. Buď si zacvičím záda a když budu mít chuť si zaboxovat, tak si na hrazdu pověsím pytel
|
|
| nahoru |
|
 |
medial
|
Zaslal: út červen 05, 2012 5:43 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, nechci zakládat new topic, tak píšu sem. Mám v plánu koupit gymnastické kruhy (přenosné), v létě s nima budu cvičit venku, ale na zimu je chci dát do místní amatérské posilky, která je pod jevištěm v kulturáku, strop je betonový. Železo na uchycení si posvařím, ale nevím jakou a popř. kolik kotev je třeba k tomu uchycení v tom stropu, aby to udrželo min 90kg chlapa. Ten kus železa by vypadal buď o čtvercovém podkladu (dvakrát) nebo jeden velký obdélník s cca 70cm rozpětím na uchycení lan z těch kruhů. Zajímalo by mě, jak velké kotvy jsou potřeba, s jakým průměrem? Dikes.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 6:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: čt březen 21, 2013 10:49 pm Předmět: |
|
|
Já jsem chtěl taky do dveří,ale nemám tu možnost.Každopádně bych se toho vůbec nebál.A jestli nechceš z Lidlu tak běž do Insportline.Cenové rozdíly jsou minimální :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Mamba
|
Zaslal: čt březen 21, 2013 10:54 pm Předmět: |
|
|
já osobně bych se asi bál, že slítnu na zem, a u samo-vzpěrné hrazdy tuplem... teda aspoň s mojí vahou 90 Kg. Také doma jednu mám, sice je to ta šroubovací co se roztáhne do dvěří, ale teda kolenama z takového metru-půlmetru bych na náš kachličkovej práh spadnout nechtěl
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 11:17 pm Předmět: |
|
|
Jo panacku takova hrazda neni ale asi do panelaku.. musis mit ten typ dveri jako oni. Ja mam podobnou hrazdu poradne prisroubovanou nad dvermi a pohoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 6:27 am Předmět: |
|
|
bydlim v panelaku taky
je vyhoda, ze je tu uzka chodba
takze jsem ji zavrtal poradnyma ocelovyma hmozdinama do zdi, odzkouseno na cca 150 kilo a drzi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 8:52 am Předmět: |
|
|
Taky nejak tak to mam a pohoda... zavesil jsem se na to ja s bratrem, takze to drzi 180kg jak nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Mamba
|
Zaslal: pá březen 22, 2013 10:54 am Předmět: |
|
|
Těch 180 to už je určitě risk. Zas taková nosnost tam určitě nebude ani přípustná. Za mě teda a to můžou brát ostatní i jako menší doporučení - nevyšvihujte se na tom. Mně se už jedna zohla : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: pá březen 22, 2013 11:03 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Jo panacku takova hrazda neni ale asi do panelaku.. musis mit ten typ dveri jako oni. Ja mam podobnou hrazdu poradne prisroubovanou nad dvermi a pohoda. |
Můžeš sem hodit jaký typ hrazdy to máš?
Já práve chci tu hrazdu Multi,ale s tím,že ji zavěsím do konstrukce která bude připevněná u strop.A potřebuju rozměry...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|