Co se stane, když si koupím nějakou hru, která má tuto aktivaci, aktivuji si jí k účtu a ten účet zruším (celej), půjde aktivovat na jinej nebo prostě smůla, jde to jen jednou?
edit: tak mi bylo napsáno adminem na D3 foru, že jakmile je jednou CD-key použitej, tak znova zadat nejde.
Obecně ten účet měnit jde jen z vážnějších důvodů a musíš obvykle kontaktovat telefonicky nebo mailem jejich podporu:
-přestěhoval si se a chceš na něm změnit bydliště/stát
-vdal ses a chceš změnit příjmení
atp.
Nemate nekdo star craft 2 ?:)) zvazuju ze ho poridim...parim ted battlefield 3 a war thunder ....tak mi chybi nejaka strategie a podle screenu to vypada dobre :))
Nemate nekdo star craft 2 ?:)) zvazuju ze ho poridim...parim ted battlefield 3 a war thunder ....tak mi chybi nejaka strategie a podle screenu to vypada dobre :))
Mám, doporučuju
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Mám, také doporučuji.
_________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
Určitě kup, není lepší strategie. Geniální blizzardovská kampaň a špičkovej multiplayer. Z SC1, jak píše Seva98, není třeba mít žádnej skill. Pokud ale chceš jet kampaň tak doporučuju 1 + datadisk - kvůli příběhu, pro mulťák ale zbytečný.
Určitě doporučuju, koupit první část i datadisk co teď vyšel, super zábava na spousty večerů.
Když sme u toho SC2, tak jedna starší, hodně dobrá 2v2
Kez bych si pamatoval, ktere zapasy na turnajich byly TOP, vetsinou jak mam o vikendu cas tak po vecerech sleduju live prenosy a co tam nekdy clovek vidi to je silene, kolikrat jak presne na sekundu maji naplanovane utoky, jak maji precteneho protihrace a nekdy i jak s armadou, ktera by jasne prohrala proste dokazou vyhrat.
Takovy maly OT: Vas nejoblinejsi SC2 caster? U me vyhrava Day[9]
Určitě doporučuju, koupit první část i datadisk co teď vyšel, super zábava na spousty večerů.
No hlavně potřebujete první díl aby jste rozjeli druhý :-)
Kdo si chce,nový, druhý díl zahrát tak napište PM :-)
Teď jsem to dohrál a je to moc pěkně udělané...
Takovy maly OT: Vas nejoblinejsi SC2 caster? U me vyhrava Day[9]
Nejoblíbenější je rozhodně Psy, takový hlášky nemá nikdo jinej. Pak určitě husky a Destiny, hlavně jeho starší casty.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru