|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eNtrois
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 9:33 am Předmět: |
|
|
No tak teď mám 3500 a budu rád, že za 3 měsíce budu mít zase na gainer apod.. Každopádně mojim rodičům prostě nevysvětlíte, že s obědama ve škole se těžko přibírá.. Stačí, že jim takhle a furt něco kuchtim, prej obědy budu jíst, jaký mám, tečka.. Těžko je můžu neposlechnout, když mi matka na ty jiný obědy prachy nedá.. Každopádně máme v jídelně často rýži nebo brambory, tak takové obědy bych nechával a knedlíky apod., bych nahrazoval nějakým menším obědem + tím proteinem, hmm ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
eNtrois
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
Sorry, ale když chci co nejefektivnějc cvičit, tak se fakt vymlouvat nebudu, vlastní obědy prostě u rodičů neprošly..
|
|
| nahoru |
|
 |
Svalík
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 8:21 pm Předmět: |
|
|
V 17 letech ti zas tak moc velký svaly nevyrostou. Dle mého je zbytečné cpát se doplňkama. Když budeš cvičit bez doplňků a budeš jíst normální jídlo, tak narostes tak jak máš narůst, protože co si budem povídat, ty chemikálie ti rozhodně usnadní růst a budeš i větší než normálně za daný čas. Takže hlavně zdravě a bez chemikálií _________________ Bolest je jen slabost, co upouští tělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
eNtrois
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 9:02 pm Předmět: |
|
|
Gainer nejsou žádný chemikálie.. Je to pouze doplněk stravy, který mi doplní hodnoty, který za ten den postrádám..
PS: Co teda s tím proteinem ? Zítra budu objednávat gainer, tak abych to vzal při jednom.. Mám si k objedům v jídelně míchat ještě nějaký protein ? Když budu jíst v jídelně pouze jídla rýže/brambory/těstoviny + maso a né knedlíky a smažené věci a místo nich něco malého + protein ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Svalík
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 9:05 pm Předmět: |
|
|
Ano, ale co bys musel sníst potravin aby se vyrovnali tomu gaineru? řekl bych rozhodně víc _________________ Bolest je jen slabost, co upouští tělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Buffalo
|
Zaslal: po březen 25, 2013 8:35 am Předmět: |
|
|
| eNtrois napsal: | Gainer nejsou žádný chemikálie.. Je to pouze doplněk stravy, který mi doplní hodnoty, který za ten den postrádám..
PS: Co teda s tím proteinem ? Zítra budu objednávat gainer, tak abych to vzal při jednom.. Mám si k objedům v jídelně míchat ještě nějaký protein ? Když budu jíst v jídelně pouze jídla rýže/brambory/těstoviny + maso a né knedlíky a smažené věci a místo nich něco malého + protein ? |
ten gainer si dáš aby si doplnil živiny po treningu a s tvojí váhou potřebný živiny za den dokážeš uplně v pohodě ujíst z jídla. Ráno do sebe maximálně kopni 25g proteinu k snídani.
v jídelně si dej proboha pořádný jídlo...klidně si přidej pokud to jde
a btw. ja nevím proč tady pokaždý každý jebe do studentů, že tohle nejde a tamhle to nejde a tamhle udělejte rebelii proti rodičům atd. , ne vždycky to jde a né každý má finance aby si BCAačkem sypal příjezdovou cestu před barákem
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po březen 25, 2013 8:49 am Předmět: |
|
|
| Buffalo napsal: |
ten gainer si dáš aby si doplnil živiny po treningu a s tvojí váhou potřebný živiny za den dokážeš uplně v pohodě ujíst z jídla. Ráno do sebe maximálně kopni 25g proteinu k snídani.
v jídelně si dej proboha pořádný jídlo...klidně si přidej pokud to jde
a btw. ja nevím proč tady pokaždý každý jebe do studentů, že tohle nejde a tamhle to nejde a tamhle udělejte rebelii proti rodičům atd. , ne vždycky to jde a né každý má finance aby si BCAačkem sypal příjezdovou cestu před barákem |
souhlas
ale je volovina, aby si za posledni prachy koupili krabicic BCAA a pak davali dva prasky po cviceni a cekali zazraky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
eNtrois
|
Zaslal: po březen 25, 2013 7:12 pm Předmět: |
|
|
Já beru společně se snídaní gainer, potom klasická svačina - celozrnné pečivo + šunka + zelenina + banán apod., pak oběd ve školní jídelně, ve dnech tréninku místo svačiny hodinu před tréninkem sunar - takže bych to viděl tak, že místo sunaru zařadím nějaký kvalitní protein, co vy na to ? Po posilce si hned gainer + hodinu po tréninku večeři rýže/brambory + nejčastěji kuřecí maso + zelenina.. A hodinu před spaním tvaroh.. Takže šel by protein šoupnout na hodinu před trénikem? Nebo to nemá smysl vůbec kupovat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po březen 25, 2013 7:20 pm Předmět: |
|
|
| eNtrois napsal: | | Já beru společně se snídaní gainer, potom klasická svačina - celozrnné pečivo + šunka + zelenina + banán apod., pak oběd ve školní jídelně, ve dnech tréninku místo svačiny hodinu před tréninkem sunar - takže bych to viděl tak, že místo sunaru zařadím nějaký kvalitní protein, co vy na to ? Po posilce si hned gainer + hodinu po tréninku večeři rýže/brambory + nejčastěji kuřecí maso + zelenina.. A hodinu před spaním tvaroh.. Takže šel by protein šoupnout na hodinu před trénikem? Nebo to nemá smysl vůbec kupovat? |
sunar? ty ses asi tezce za vodou, co?
tvaroh dej jako poslendi vec tesne pred spanim
co mas ke snidani ze k ni beres gainer?
pred treningem nech gainer _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
eNtrois
|
Zaslal: po březen 25, 2013 7:28 pm Předmět: |
|
|
No tak sunar stojí 70 kč, respektive sunarka a mám ho týden cca... A byl doporučovaný v základním jídelníčku tady na ronniem před tréninkem.. K snídani mám ovesnou kaši + 2 vejce a 1,2 kousky celozrného pečiva.. Gainer i před tréninkem ?? A kam mám fláknout ten protein ? Nebo se mám vykašlat ho kupovat ? Koukni hned na začátek, jak jsem psal tenhle thread a přečti si můj jídelníček, myslíš, že to bez proteinu stačí ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: st březen 27, 2013 3:19 pm Předmět: |
|
|
Jako když se člověk podívá co tam v těch jídelnách vaří , to je maso skoro nic , nějaka ta omáčka a příloha , to je přínos pro to tělo jako , s dovolením říct , prase. Prostě to hlavní jídlo má za něco stát, prostě když někdo chce přibrat a napíše tam Oběd = co jídelna navaří, tak to je o ničem.
Jako jak sem začínal já tak taky to bylo klasicky jídelna , nějaky rychlovky, prostě nic extra. Ale prostě pak sem se do toho obul , a rano hned jak vstanu tak vařím at mam co jíst na svačinu, oběd atd, zabalím do krabiček , a de se. Nějaký mě se nechce, moc prace, to tamto, prostě když někdo něco chce tak ať se do toho obuje se vším šudy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st březen 27, 2013 4:03 pm Předmět: |
|
|
moje zkušenost se školní jídelnou (menzou) je peklo... kdysi dávno jsem to řešil tak, že jsem si s sebou bral takovej brunch: 4 vejce, plátky celozrnnýho chleba, zelenina, kvalitní šunka a baštil jsem to mezi přednáškami... měl jsem to jako obloženej chlebíček, tzn. žádný negativní pohledy od ostatních, jestli mi rozumíš :)... není to ono, ale pořád lepší jídlo než z většiny neveřejných (školních, závodních) jídelen...
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: st březen 27, 2013 4:11 pm Předmět: |
|
|
to jo, kdybych měl brát jako hlavní jídlo od nás z menzy kuřecí nudličky ze 60g za syrova (35kč za to chtěj + příloha se platí zvlášť), tak naberu velký ... _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 27, 2013 4:28 pm Předmět: |
|
|
| eNtrois napsal: | | No tak sunar stojí 70 kč, respektive sunarka a mám ho týden cca... A byl doporučovaný v základním jídelníčku tady na ronniem před tréninkem.. K snídani mám ovesnou kaši + 2 vejce a 1,2 kousky celozrného pečiva.. Gainer i před tréninkem ?? A kam mám fláknout ten protein ? Nebo se mám vykašlat ho kupovat ? Koukni hned na začátek, jak jsem psal tenhle thread a přečti si můj jídelníček, myslíš, že to bez proteinu stačí ? |
sunarka a sunar jsou dve hooodne odlisne veci, panacku!
, na protein bych se mozna vykaslal, jidelnicek tak zly neni, uvidis, az ho budes poctive aplikovat aspon 4 dni bez nejakych "vyjimecnych" hrichu v podobe alkoholu, vynechaneho jidla, cokoladicek,,, _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|