Jídelníček + trénink 4x týdně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček + trénink 4x týdně  Úvodní stránka -> Trénink -> Jídelníček + trénink 4x týdně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eNtrois

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak teď mám 3500 a budu rád, že za 3 měsíce budu mít zase na gainer apod.. Každopádně mojim rodičům prostě nevysvětlíte, že s obědama ve škole se těžko přibírá.. Stačí, že jim takhle a furt něco kuchtim, prej obědy budu jíst, jaký mám, tečka.. Těžko je můžu neposlechnout, když mi matka na ty jiný obědy prachy nedá.. Každopádně máme v jídelně často rýži nebo brambory, tak takové obědy bych nechával a knedlíky apod., bych nahrazoval nějakým menším obědem + tím proteinem, hmm ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tezzy196 napsal:
Nahrazovat dobre klasicke jidlo nejakym suplementem je dost slozite. Mozna bych zauvazoval o pridani proteinu k obedu. Ovsem takovy kvalitni protein ktery ti neco da neni take uplne levna zalezitost. A pokud uvazujes o dalsim suplementu tak finacne na tom nebudes zase tak spatne vid ?

jak rika kolega, bud mas prachy na blbosti, nebo hledas vymluvy

ale abych jenom nenadaval, tady je moznost http://www.nutridrink.cz/nutridrink-zakladni-rada.html

na netu sezenes od cca 25 korun jedno baleni
eNtrois

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry, ale když chci co nejefektivnějc cvičit, tak se fakt vymlouvat nebudu, vlastní obědy prostě u rodičů neprošly..
Svalík

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V 17 letech ti zas tak moc velký svaly nevyrostou. Dle mého je zbytečné cpát se doplňkama. Když budeš cvičit bez doplňků a budeš jíst normální jídlo, tak narostes tak jak máš narůst, protože co si budem povídat, ty chemikálie ti rozhodně usnadní růst a budeš i větší než normálně za daný čas. Takže hlavně zdravě a bez chemikálií
eNtrois

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gainer nejsou žádný chemikálie.. Je to pouze doplněk stravy, který mi doplní hodnoty, který za ten den postrádám..

PS: Co teda s tím proteinem ? Zítra budu objednávat gainer, tak abych to vzal při jednom.. Mám si k objedům v jídelně míchat ještě nějaký protein ? Když budu jíst v jídelně pouze jídla rýže/brambory/těstoviny + maso a né knedlíky a smažené věci a místo nich něco malého + protein ?
Svalík

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, ale co bys musel sníst potravin aby se vyrovnali tomu gaineru? řekl bych rozhodně víc
Buffalo

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eNtrois napsal:
Gainer nejsou žádný chemikálie.. Je to pouze doplněk stravy, který mi doplní hodnoty, který za ten den postrádám..

PS: Co teda s tím proteinem ? Zítra budu objednávat gainer, tak abych to vzal při jednom.. Mám si k objedům v jídelně míchat ještě nějaký protein ? Když budu jíst v jídelně pouze jídla rýže/brambory/těstoviny + maso a né knedlíky a smažené věci a místo nich něco malého + protein ?

ten gainer si dáš aby si doplnil živiny po treningu a s tvojí váhou potřebný živiny za den dokážeš uplně v pohodě ujíst z jídla. Ráno do sebe maximálně kopni 25g proteinu k snídani.

v jídelně si dej proboha pořádný jídlo...klidně si přidej pokud to jde

a btw. ja nevím proč tady pokaždý každý jebe do studentů, že tohle nejde a tamhle to nejde a tamhle udělejte rebelii proti rodičům atd. , ne vždycky to jde a né každý má finance aby si BCAačkem sypal příjezdovou cestu před barákem
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Buffalo napsal:

ten gainer si dáš aby si doplnil živiny po treningu a s tvojí váhou potřebný živiny za den dokážeš uplně v pohodě ujíst z jídla. Ráno do sebe maximálně kopni 25g proteinu k snídani.

v jídelně si dej proboha pořádný jídlo...klidně si přidej pokud to jde

a btw. ja nevím proč tady pokaždý každý jebe do studentů, že tohle nejde a tamhle to nejde a tamhle udělejte rebelii proti rodičům atd. , ne vždycky to jde a né každý má finance aby si BCAačkem sypal příjezdovou cestu před barákem

souhlas

ale je volovina, aby si za posledni prachy koupili krabicic BCAA a pak davali dva prasky po cviceni a cekali zazraky
eNtrois

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já beru společně se snídaní gainer, potom klasická svačina - celozrnné pečivo + šunka + zelenina + banán apod., pak oběd ve školní jídelně, ve dnech tréninku místo svačiny hodinu před tréninkem sunar - takže bych to viděl tak, že místo sunaru zařadím nějaký kvalitní protein, co vy na to ? Po posilce si hned gainer + hodinu po tréninku večeři rýže/brambory + nejčastěji kuřecí maso + zelenina.. A hodinu před spaním tvaroh.. Takže šel by protein šoupnout na hodinu před trénikem? Nebo to nemá smysl vůbec kupovat?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eNtrois napsal:
Já beru společně se snídaní gainer, potom klasická svačina - celozrnné pečivo + šunka + zelenina + banán apod., pak oběd ve školní jídelně, ve dnech tréninku místo svačiny hodinu před tréninkem sunar - takže bych to viděl tak, že místo sunaru zařadím nějaký kvalitní protein, co vy na to ? Po posilce si hned gainer + hodinu po tréninku večeři rýže/brambory + nejčastěji kuřecí maso + zelenina.. A hodinu před spaním tvaroh.. Takže šel by protein šoupnout na hodinu před trénikem? Nebo to nemá smysl vůbec kupovat?

sunar? ty ses asi tezce za vodou, co?
tvaroh dej jako poslendi vec tesne pred spanim
co mas ke snidani ze k ni beres gainer?
pred treningem nech gainer
eNtrois

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak sunar stojí 70 kč, respektive sunarka a mám ho týden cca... A byl doporučovaný v základním jídelníčku tady na ronniem před tréninkem.. K snídani mám ovesnou kaši + 2 vejce a 1,2 kousky celozrného pečiva.. Gainer i před tréninkem ?? A kam mám fláknout ten protein ? Nebo se mám vykašlat ho kupovat ? Koukni hned na začátek, jak jsem psal tenhle thread a přečti si můj jídelníček, myslíš, že to bez proteinu stačí ?
Mick994

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako když se člověk podívá co tam v těch jídelnách vaří , to je maso skoro nic , nějaka ta omáčka a příloha , to je přínos pro to tělo jako , s dovolením říct , prase. Prostě to hlavní jídlo má za něco stát, prostě když někdo chce přibrat a napíše tam Oběd = co jídelna navaří, tak to je o ničem.
Jako jak sem začínal já tak taky to bylo klasicky jídelna , nějaky rychlovky, prostě nic extra. Ale prostě pak sem se do toho obul , a rano hned jak vstanu tak vařím at mam co jíst na svačinu, oběd atd, zabalím do krabiček , a de se. Nějaký mě se nechce, moc prace, to tamto, prostě když někdo něco chce tak ať se do toho obuje se vším šudy.
Novic

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moje zkušenost se školní jídelnou (menzou) je peklo... kdysi dávno jsem to řešil tak, že jsem si s sebou bral takovej brunch: 4 vejce, plátky celozrnnýho chleba, zelenina, kvalitní šunka a baštil jsem to mezi přednáškami... měl jsem to jako obloženej chlebíček, tzn. žádný negativní pohledy od ostatních, jestli mi rozumíš :)... není to ono, ale pořád lepší jídlo než z většiny neveřejných (školních, závodních) jídelen...
jirdano

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to jo, kdybych měl brát jako hlavní jídlo od nás z menzy kuřecí nudličky ze 60g za syrova (35kč za to chtěj + příloha se platí zvlášť), tak naberu velký ...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eNtrois napsal:
No tak sunar stojí 70 kč, respektive sunarka a mám ho týden cca... A byl doporučovaný v základním jídelníčku tady na ronniem před tréninkem.. K snídani mám ovesnou kaši + 2 vejce a 1,2 kousky celozrného pečiva.. Gainer i před tréninkem ?? A kam mám fláknout ten protein ? Nebo se mám vykašlat ho kupovat ? Koukni hned na začátek, jak jsem psal tenhle thread a přečti si můj jídelníček, myslíš, že to bez proteinu stačí ?

sunarka a sunar jsou dve hooodne odlisne veci, panacku!
, na protein bych se mozna vykaslal, jidelnicek tak zly neni, uvidis, az ho budes poctive aplikovat aspon 4 dni bez nejakych "vyjimecnych" hrichu v podobe alkoholu, vynechaneho jidla, cokoladicek,,,

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jídelníček + trénink 4x týdně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: