|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Michal Orel
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 8:09 pm Předmět: |
|
|
No-zero od Cellucore...v prodeji se dá najít,ale že by se o něm nějak psalo to se říct nedá.Málo známý?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Humanic145

|
Zaslal: út duben 23, 2013 10:55 am Předmět: |
|
|
Čauec,chci se zeptat, jak byste zkombinovali assault a BCAA od cellucoru. Můj trénink vypadá tak, že 1,5-2hodiny cvičím a pak dávám hodinu na rotopedu. Četl jsem totiž, že i ty BCAA dost nakopáváj a dřív jsem měl ve zvyku je popíjet při tom rotopedu (od BSN),jenže teď mě to přijde zbytečný být boostlej na rotoped, tak mě napadlo dát třeba 5g do assaultu před tréninkem a pak dalších 5-10g (nevím) při rotopedu,jenže nevím co by to udělalo,když se mnou mává samotnej assault :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út duben 23, 2013 11:33 am Předmět: |
|
|
kde jsi cetl ze BCAA nakopavaj ? o.O ...pokud vim, tak BCAA jsou aminokyseliny na lepsi regeneraci svalovy hmoty.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út duben 23, 2013 12:06 pm Předmět: |
|
|
Humanic145: neboj se toho, beta bcaa sice nakopnou,a le sou bez stimulantu, takze neni problem to zkombinovat s assaultem, kor s takovym odstupem.. takze pred cvicenim assault a pak pred rotopedem 1-2 odmerky beta bcaa, pripadne jedna pred a jedna PO.. u takhle dlouhyho treninku se bcaa rozhodne neztratej
grimley: tak toho holt asi vis malo _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: út duben 23, 2013 12:19 pm Předmět: |
|
|
ok,takže to budu prostě dál dělat jak jsem zvyklý. Díkec :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út duben 23, 2013 12:51 pm Předmět: |
|
|
tak to jsem z toho jelen _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 23, 2013 12:57 pm Předmět: |
|
|
Jasne BCAA popijet behem treninku je vyborna vec. Delam ted 2 hodinove kardia, pouziva BCAA od Cellucoru, jednu davku dam pred a druhou uprostred treninku a funguje to vyborne. Stejne tak i u siloveho treninku, pokud je delsi, tak si bud dam uprostred treninku a nebo jeste mozna lepsi moznost je, popijet je behem treninku s vodou. Podobne na me fungovaly i Amino 1 od Muscle Pharma a to jsem vzdy tvrdil, ze investice do BCAA je zbytecna, ovsem v tomto a konkretne u tehle znacek vidim celkem znacny prinos. Samozrejme ale plati, ze davkovani je lepsi si trochu upravit smerem nahoru :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: út duben 23, 2013 1:23 pm Předmět: |
|
|
Ja ted davam 30 min. pred treninkem 30g assaultu (tj. cca 4g BCAA) a pri treninku popijim 10g BCAA (momentalne Spiked od PHP) - to mi vydrzi na cele 2 hodky (tj. vcetne 30 minut aerobky po silovem treninku). Po skonceni dam 20g Re-Conu (tj. 3g BCAA, 3g esec. amin...), cimz mozna cely ten efekt aerobky zazdim (pokud ma tedy 10g sachru v 20g re-conu vubec nejaky vliv  ), ale zatim mi to tak velmi vyhovuje, co se regenerace tyce...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|