Paleo strava

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Paleo strava  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Paleo strava
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Veruš

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo a ještě jsem někde četla, že prý se nesmí kafe? To jako fakt? I když nesladím?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
orome

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.paleo-center.com/nutricna-ketoza
kupil som za 3.5e v lekarni Diaphan, lakmusove papieriky, podla zafarbenia vies ci si v ketoze
Veruš

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky, tyhle stránky jsem měla na mysli
Luster

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Veruš napsal:
akorát na mě sedí skoro všechny příznaky, štítnou žlázu mi ale nikdy netestovali, pohmatem je prý dobrá...teď si připadám jak hypochondr

https://chriskresser.com/thyroid

jeste neco k tematu.. az budes mit dlouho chvili tak si to procti + odkazy na dalsi clanky dole pod textem
Veruš

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaj kdybys jen věděl, jak je pro mě čtení v angličtině těžké...sice rozumím, ale musím se fakt soustředit, jinak ztrácím nit. Ale díky, určitě si to přečtu, i když to bude asi na dýl.
Jo a pak nezapomeň dát vědět, jak jsi teda dopadl
Natural95

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 1:29 pm    Předmět: Krátké malíčky a celiakie Odpovědět s citátem

Luster, mám taky krátké malíčky jako na fotce a celiakii mám diagnostikovanou, takže je to docela spolehlivý ukazatel.
Luster

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 2:16 pm    Předmět: Re: Krátké malíčky a celiakie Odpovědět s citátem

ted o vikendu pri rodinny seslosti) sem se ptal mamy, ktera mela nedavno SZ operovanou a malicky ma taky pomere vyrazne kratsi.. babka ma jenom nejakou lehci odchylku a ma malicky jenom nepatrne kratsi..

zbytek rodiny je ma delsi a zadny problemy s SZ nediagnostikovany (celiakie u nikoho, coz samozrejme nemusi znamenat vubec nic)

a i kdyz me meli za blazna, kdyz sem jim prohlizel ruce tak na tom neco urcite je..
rudosh

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Veruš napsal:
jo a ještě jsem někde četla, že prý se nesmí kafe? To jako fakt? I když nesladím?

Taky piju kafe, a někdy i se smetanou (jen v jedné kavárně, to si nemůžu pomoct :-) ), ale to je tak jediný prohřešek, tak to nijak neřeším. Kafe myslím zakázané není, ale nemělo by se moc (šedá zóna? :-) ). Po víc jak měsíci se mi zlepšila pleť (záda) a snad i zhoustly vlasy (nad čelem jsem to měl už hodně řídké), všimla si i kadeřnice, tak to snad není placebo :-D

Mimochodem zařazujete půst (24h) a jestli ano jak často?
Veruš

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no já piju tři kafe denně, tak snad to přežiju... kafe je moje droga
taky mi jde hlavně o pleť, i když úbytku váhy se nebráním, ve svých 25 letech totiž vypadám jako puberťák

jinak já půst nedržím, ani o něm zatím neuvažuju, i když v minulosti jsem ho často držela. Než jsem ale skočila na paleo, tak jsem kvůli nemoci držela skoro týden půst, nejedla jsem prakticky nic, takže jsem teď ráda, že si můžu dopřávat
krosař

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na půst se momentálně chystám protože sem teď pár dnů dost prasil...ale nějak neni odhodlání...tak snad o víkendu až budu doma sám a nebudu muset nic dělat :)
Frozz.

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

krosař napsal:
a nebudu muset nic dělat :)

To sis vybral tu nejhorší dobu, protože nebudeš nic dělat = budeš na to jídlo pořád myslet. Vyber si den, kdy budeš mít na pilno, věř mi, na jídlo nepomyslíš a zvládneš to o vodě a čaji.
krosař

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
krosař napsal:
a nebudu muset nic dělat :)

To sis vybral tu nejhorší dobu, protože nebudeš nic dělat = budeš na to jídlo pořád myslet. Vyber si den, kdy budeš mít na pilno, věř mi, na jídlo nepomyslíš a zvládneš to o vodě a čaji.

Sakra tos my nasadil brouka do hlavy..počítal sem že to zavalim třeba v sobotu a budu se věnovat spaní nebo gamesení...je fakt, že jak nemá člověk co dělat myslí na žrádlo...a co kafé? to my dost pomáhá na hlad..
Loudy

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rudosh napsal:
Mimochodem zařazujete půst (24h) a jestli ano jak často?

Jednou týdně, vždy ve stejný den. Jak píše Frozz, vyber si den, kdy jsi nejvíce zaneprázdněný a dá se to zvládnout v pohodě. Mě už chybí jen 2 hodiny a jdu se najíst
Veruš

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem zjistila, že kafe, nebo spíš kofein, takže zřejmě i zelený čaj, vyhazuje z ketózy to je celkem blbý pro kafaře, co se snaží o ketogenní paleo, pokud tady teda je ještě někdo takový
dies

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Veruš napsal:
Tak jsem zjistila, že kafe, nebo spíš kofein, takže zřejmě i zelený čaj, vyhazuje z ketózy to je celkem blbý pro kafaře, co se snaží o ketogenní paleo, pokud tady teda je ještě někdo takový

Ak ti ide o zlepsenie stavu pleti, na to nepotrebujes ketozu. Zvycajne postaci vyradit lepok.

Naposledy upravil dies dne st březen 27, 2013 8:22 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Paleo strava Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: