|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lunreal

|
Zaslal: út březen 26, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tyboo
|
Zaslal: út březen 26, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
jo presne to same sem si rikal i ja. lidi breci, chudinka krasna holka zemrela pred ocima svych rodicu. Nikdo uz neresi to, ze to byla vymetacka vecirku co brala drogy.
Sice je smutne, ze umrel mlady clovek, ale cloveka co umrel kvuli drogam a na fotkach vypadal jak typicka namyslena stetka, mi nejak lito proste neni..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út březen 26, 2013 9:13 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | jo presne to same sem si rikal i ja. lidi breci, chudinka krasna holka zemrela pred ocima svych rodicu. Nikdo uz neresi to, ze to byla vymetacka vecirku co brala drogy.
Sice je smutne, ze umrel mlady clovek, ale cloveka co umrel kvuli drogam a na fotkach vypadal jak typicka namyslena stetka, mi nejak lito proste neni.. |
Tady píše někdo komu nikdy nebylo osmnáct. Kdyby měl najednou umřít každý kdo pařil a dělal blbosti v osmnácti, zbyla by v Čechách hromada puberťáků a 26,5 dospělého (a kupa mentálně postižených)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út březen 26, 2013 9:21 pm Předmět: |
|
|
V tomhle souhlasím s Tybem, holka na nevinnou šprtku nevypadala :) vím, že se nemá soudit podle vzhledu, ale pokud vidíte ty fotky, asi to nebyla nanynka co po večerech sedí v učení... myslím, že doplatila právě na tu vyšší dávku v pro ní již určitě dobře známé pilulce.... kdo s čím zachází ... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út březen 26, 2013 9:41 pm Předmět: |
|
|
Me spis nejvic "bavi" ta hovadina, ze se tim da predavkovat. Priste co? Student umre, protoze si pichne smrtici davku marihuany? :D cesky novinari jedou ..
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: út březen 26, 2013 10:43 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | tyboo napsal: | jo presne to same sem si rikal i ja. lidi breci, chudinka krasna holka zemrela pred ocima svych rodicu. Nikdo uz neresi to, ze to byla vymetacka vecirku co brala drogy.
Sice je smutne, ze umrel mlady clovek, ale cloveka co umrel kvuli drogam a na fotkach vypadal jak typicka namyslena stetka, mi nejak lito proste neni.. |
Tady píše někdo komu nikdy nebylo osmnáct. Kdyby měl najednou umřít každý kdo pařil a dělal blbosti v osmnácti, zbyla by v Čechách hromada puberťáků a 26,5 dospělého (a kupa mentálně postižených) |
kdyz mi bylo 18, tak sem se na akcich nenaslehaval drogama. Nebud naivni. Poprve to urcite neudelala.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út březen 26, 2013 11:16 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | | Mablung napsal: | | tyboo napsal: | jo presne to same sem si rikal i ja. lidi breci, chudinka krasna holka zemrela pred ocima svych rodicu. Nikdo uz neresi to, ze to byla vymetacka vecirku co brala drogy.
Tady píše někdo komu nikdy nebylo osmnáct. Kdyby měl najednou umřít každý kdo pařil a dělal blbosti v osmnácti, zbyla by v Čechách hromada puberťáků a 26,5 dospělého (a kupa mentálně postižených) |
kdyz mi bylo 18, tak sem se na akcich nenaslehaval drogama. Nebud naivni. Poprve to urcite neudelala. |
Je droga a droga. Třeba extáze je celkem v pohodě (jak jenom na drogu v pohodě může být). U těchto drog je, co vím, průser v tom, že nikdo pořádně neví co v tom je, co tam kdo zamíchal. Kdyby byly legalizované, odpadlo by tohle nebezpečí.
Někde jinde je samozřejmě perník či heroin. To jsou skutečné drogy kde si můžeš říci "fetka"
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: út březen 26, 2013 11:16 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | no vidis, ale i tak z tebe vyrostl poradnej debil |
hmm reakce hodna genia
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: út březen 26, 2013 11:18 pm Předmět: |
|
|
Ja teda nevim.. je to podobne, jak kdyz na nove hazou vinu na policii za to, ze nejaky picus, kterymu bylo 17 si pujcil auto od fotra a uhorel v nem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út březen 26, 2013 11:19 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | Me spis nejvic "bavi" ta hovadina, ze se tim da predavkovat. Priste co? Student umre, protoze si pichne smrtici davku marihuany? :D cesky novinari jedou .. |
Ne, umre na aids protože dva hulili stejneho jointa
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út březen 26, 2013 11:19 pm Předmět: |
|
|
Moje prvni vareni jasminove ryze, hnusna rozvarena ulepena hrouda. A delal jsem to presne podle navodu na sacku, nekde se asi stala chyba (. Este mam druhou pulku sacku, takze tomu dam este jeden pokus.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út březen 26, 2013 11:23 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Moje prvni vareni jasminove ryze, hnusna rozvarena ulepena hrouda. A delal jsem to presne podle navodu na sacku, nekde se asi stala chyba (. Este mam druhou pulku sacku, takze tomu dam este jeden pokus. |
kup si rýžovar.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st březen 27, 2013 12:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|