Je to zvíře jak prase :D v 16 letech 212 kg na mrtvolu 4x opak dává :D) ale jak vidíš,bohužel nejde přiložit .. blbá posilka ... ;D Papá hodně tvarohu ... dá 190 kg na dřep,tlaky s jednoručkama v sedě 43 kg .. tlaky na šikmý 45 kg .. powerlifter:D)
Chlapi vase zada a kolena bam zajuste podekuji, jsem zvedavej co budete ve triceti delat, az budete chodit o berli a nezavazete si ani tkanicky :)) ono bejt nabusenej neni vsechno, ale to snad vcas zjistite
to je nejakej novej trend kdyz je nekdo mladej silnej velkej a lepsi nez ja napsat jak nebude dojebany ve stari a ze svaly nejsou vse ?
Jo ono to zní závistivě, ale přeci jen tahat v 16ti letech 220kg na mrtvolu, to je prostě nálož jako kráva :) Ale taky se klidně může stát, že bude v 50ti mnohem zdravější jak my všichni dohromady, kdo ví
Každopádně to zavání velkym flamem, tak toho radši nechme hned
jestli nema zadny soutezni ambice, prijde mi hloupost v 16ti, kdy telo stale roste, zvedat takovy vahy... to, ze jste silaci je super, to vam neberu, ani tobe Kubazi, ale nebudeme si tu namlouvat, ze to je zdrava vec, i kdyby mel nakrasne nejlepsi techniku jskou muze mit ;) ....opravdu nevim, proc bych nekomu zavidel, ze taha 220 kg na mrtvoly.... to telo (plotynky) maj taky svou zivotnost ...
Určitě zkrácením pauz mezi cviky,protože hodně lidí za vidinou maximální síly dává dlouhé pauzy a potom vlastně táhne zase od začátku.Navíc je potřeba dbát pořád na striktní techniku.Většinou je za rychlým silovým progresem ošizení techniky ve snaze dát to za každou cenu a potom se tím pochlubit.Zase jsme si to prošli všichni,takže nemoralizuju,spíš konstatuju.
shade tohle prosim uz nikomu u mrtvoly nerad.. je to blbost , se ani nedivim ze se vsichni bojite o kolena a zada kdyz tu pak vidim takove spesl techniky
Kluci jsou maldí a maji hodně elánu.. jdou do toho proste naplno at už v treninku nebo v jidle! Že nic zakázaného neberou na to bych dal ruku do ohně ! Ted jde o to aby se nezranili a vydrželi u toho!!
_________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru