Crossfit

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crossfit  Úvodní stránka -> Crossfit -> Crossfit
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Seva98

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
Seva98 napsal:
Tak to vite, ze mi kipovane nesly, byt to na kruhach tak tam to dam normalne, zatim 70, jsem spokojeny, ale pokusim se v nedeli vylepsit.

Ted budu muset, bud najit venku nejakou tyc na ktere odjedu TTB a nebo nejak zafixovat kruhy tesne u stropu, aby se to dalo pocitat jako tyc, ale to si myslim, ze by mi neuznali.

tento WOD môžeš ísť keď nie 2x za deň tak každý deň tak nečakaj až do nedele :) Jak povedal jeden kamarát, kto to nejde každý deň si nezaslúži ísť na Games :D

Tady u toho to je asi pravda, dokoncil jsem to a po 5ti minutach plny energie

Jen spis uz nemam prostory, kde bych to mohl odjet + me ceka tezky vikend (party a party ), tak i z toho duvodu az v nedeli s kocovinou :D

https://www.zonetraininglog.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sonny360

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
secret78 napsal:
Seva98 napsal:
Tak to vite, ze mi kipovane nesly, byt to na kruhach tak tam to dam normalne, zatim 70, jsem spokojeny, ale pokusim se v nedeli vylepsit.

Ted budu muset, bud najit venku nejakou tyc na ktere odjedu TTB a nebo nejak zafixovat kruhy tesne u stropu, aby se to dalo pocitat jako tyc, ale to si myslim, ze by mi neuznali.

tento WOD môžeš ísť keď nie 2x za deň tak každý deň tak nečakaj až do nedele :) Jak povedal jeden kamarát, kto to nejde každý deň si nezaslúži ísť na Games :D

Tady u toho to je asi pravda, dokoncil jsem to a po 5ti minutach plny energie

Jen spis uz nemam prostory, kde bych to mohl odjet + me ceka tezky vikend (party a party ), tak i z toho duvodu az v nedeli s kocovinou :D

se stav u mě v garáži, tam bys to v poho odmakal, ale asi kvůli tomu do Vysokého Mýta nepojedeš
c87

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

crossfitaci, ako je to z objemom? citite okrem kondicky ze vam rastu aj svaly?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:

nejedu sice CF podle WODu, ale spis kruhove treningy, ale jo

apropos, jukni na fotky Khalipy a spol. a bude ti jasne, ze par kilo svalu se tim nabrat da
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
c87 napsal:

apropos, jukni na fotky Khalipy a spol. a bude ti jasne, ze par kilo svalu se tim nabrat da

A ty věříš tomu že borci jako Khalipa,Froning a spol. (víc jmen neznám ) to maj jenom z crossfitu jo? ..někde tu snad bylo že asi nebudou čistý
Seva98

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja si myslim, ze nabiram o neco lepe nez pri ruznych FB, AB, ABC treningach, u nich jsem nedokazal jit tak naplno jako u CF. A uz neresim zda mi to roste nebo ne (stejne me to nikdy nerostlo ) a u CF se zatim aspon neustale zlepsuju, ale to je taky tim, ze tam je strasne moc veci, ve kterych se muzu jeste zlepsit a ktere jsem kdysi vubec nedelal. Hlavne se drzim cely rok ve forme, coz je s CF urcite snazsi.

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Peter Ustinov napsal:
c87 napsal:

A ty věříš tomu že borci jako Khalipa,Froning a spol. (víc jmen neznám ) to maj jenom z crossfitu jo? ..někde tu snad bylo že asi nebudou čistý

proc za vsim musis videt sypacku a ne tisice shybu, drepu, trhu, premisteni atd.
s tak tvrdym treningem si pak dej klidne hamburgera a uvidis jak naberes
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ustinov: Já za všim nevidim sypačku to si mě asi pleteš ,já nic takovýho neřekl že sypou ,ale že to tu snad někde bylo tak by sis mohl odpustit ty přiblblý smajlíky
Edit: a ještě k těm shybům o tom by se dalo polemizovat

Naposledy upravil patrikdundych dne čt březen 28, 2013 4:31 pm, celkově upraveno 1 krát
Seva98

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Peter Ustinov napsal:
c87 napsal:

Ja si moc nedokazu trenovat ciste CF uplne od zacatku. Minimalne by to tam chtelo aspon rok nejake silove prupravy a zpevneni stredu tela a mit tohle jako hlavni cast treningu + tam raz za cas dat nejaky kruhovy trening a do toho pravidelne behani/svihadlo/apod.

Urcite bych nedoporucoval typicke WODy pro zacatecniky, i kdyby byly treba jen s osou.

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsou to špičkoví sportovci jako v každém jiném sportu a v každém jiném sportu doping je. Osobně mi to vůbec nevadí a plně to chápu. Mnohem ale neskutečně mnohem větší smysl bude mít doping u světových top 100 crossfiterů než by měl třeba u loserů lokální úrovně, jako jsem třeba já. Tam to fakt není potřeba. Špičkový crossfiter určitě bude potřebovat podpořit regeneraci a využít všech pozitivních vlivů. Proč ne.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všichni top CFteři od malička sportovali, závodili za školu, měli už od střední školy průpravu v podobě posiloven, hřišť na americký fotbal, vzpírání apod. Tyhle lidi byli ještě před CF na hodně hodně slušný sportovní úrovni, navíc se nemůže srovnávat Evropa s Amerikou, ten přístup je úplně někde jinde.
Sonny360

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj třeba Froning hrával baseball, ve fitku prý cvičil jen horní polovinu těla, taky prej když poprvé zkusil FRAN tak byl total KO :-) ale nějak si nemyslím že by sypal...
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrovna do toho Froninga byhc to řekl
Axipa

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

games (tecka)crossfit (tecka)com/drug-policy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem tak naivní (v očích ostatních), že věřím, že Rich, Bailey, Khalipa jsou čistí...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crossfit Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: